Hirdetés
- iPhone topik
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mutatós dizájnnal várható a Realme első Ultrája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
válasz
farkas-j #182063 üzenetére
Igen valóban jó, csak nálam eltőrt a pátja.
Nem tudom, hogy hogy történt mert csak itthon használtam és mindig a monitorra volt rátéve.
Nekem is bejött hangja.Most meg megrendeltem a fentebb linklet OneOdio A70-et, piros/feketét mert sima fekete már nem volt raktáron.
-
válasz
farkas-j #181679 üzenetére
Erre az mp3 lejátszóra gondolsz
15 éve ilyen mp3 lejátszót vett a testvérem (akkor 128 Mb-os volt).
Van egy menü pont, ami írás védetté teszi, mi meg azt hittük, hogy elromlott. 5 évvel később jöttem rá, de akkor már nagyon kicsi kapacitásúnak számított, ezért kidobtuk. -
DeFranco
nagyúr
válasz
farkas-j #181687 üzenetére
kihívás lesz, én amikor szinte pontosan 15 éve (2007 május vége omg) kerestem ilyen lejátszót, akkor sem nagyon volt már választék belőle.
mpio ml100 lett végül, tökéltes eszköz volt amíg használtam, azóta is megvan, működik. esetleg használtan érdemes lenne megnézni, hátha találasz.
-
válasz
farkas-j #181187 üzenetére
Már tényleg naygon sokszor írtam hogy az ilyenekkel mi a helyzet.
Azoknál a küldeményeknél amikor a logisztikai cég egy gagyi postát vesz igénybe, (posta váltónak szoktam emlegetni) a küldemény adatok közé az a posta nem mindent adatot tesz át, mivel nem az AliExpresstől közvetlenül kapják meg azokat.
Ha az AliExpress elküldi a vám-árúnyilatkozatot a Magyar Postának akkor az az SO000...... vagy LP0000 számhoz van kötve, nem az UY......AZ számhoz, így lehetetlen összekötni.
Ezért ezeknél a postáknál hiányosak és pontatlanok az adatok.
Az azeri ( a tied ez lenne) AZ, emirátesi AE és vanuatui VU és Salamon szigeteki SB postai küldemények amiről szó van.
Ezeknél nem garantált az értesítő, sőt az áfát is kérni fogja a magyar posta hiszen nem kapnak megfelelő adatokat.
Nem tudod megnézni, belső információként kezelik és nem adják ki, de ezeknél tényleg hiányosak.
Ezért nem érdemes vásárolni a Cainiao olcsó szállítás móddal vagy kalkuláld be ezt a költséget. AliExpress standard és AliExpress saver vagy EU- raktár esetén nem lesz fizetnivalód +ba, 99%. -
farkas-j
őstag
válasz
farkas-j #181186 üzenetére
Már meg is jött a válasz:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy az online fizetéshez küldött értesítések automatikusan generálódnak a feladó által előzetesen - küldeményenként - megküldött elektronikus elérhetőségre.
Amennyiben a feladó a küldemény elektronikus adatainál nem adott meg sem e-mail címet, sem pedig telefonszámot, vagy azok formátuma nem megfelelő, akkor nincs lehetőségünk elektronikus értesítést küldeni a bankkártyás fizetésről. Az adatok módosítására vagy azok hiánya esetén a pótlásukra utólag nincs lehetőség.
Abban az esetben sem garantált, hogy a küldemény postára adásakor az elérhetőségeit elektronikus formában elküldték társaságunk részére, ha az a küldeményen a címadatoknál szerepel.Az automatikus vámkezelés során a Posta nem vizsgálja, hogy a küldemény borításán/címiratán milyen adatok szerepelnek, mert a küldemény fizikailag nincs jelen az eljárás alatt. A címiraton lévő esetlegesen feltüntetett elérhetőség gyakorlati használatára a kézbesítő postahelyeken van lehetőség, azonban az online fizetés lehetősége utólag nem biztosítható, kizárólag a kézbesítésre vonatkozó üzenetek küldésére van ekkor lehetőség.
A jelzett küldemény esetében nincsenek megadva az elérhetőségei, ezért nem jutott el Önhöz az értesítés.
Szíves megértését köszönjük."Ennek a Potának megküldött elektronikus adatoknak hol lehet utánanézni, mert nem hiszek a Postának? Ráadásul V/ javaslatára a cím mezőben is szerepel az e-mail címem.
-
tillatrilla
senior tag
válasz
farkas-j #180886 üzenetére
Jól tetted,hogy jogi útra terelted a dolgot! Hónapokkal ezelőtt egy Alis rendelésnél kifizettem kint a áfát,majd itthon ismét fizettem áfát,és online a 399ft-ot. Minden papírt beküldtem,ráadásul a terméket a mai napig nem kaptam meg. Valami központi raktárban lenyúlták.Odáig tudták ők is csak követni...Persze nagyon sajnálták...kértek bankszámla számot,hogy intézkednek az összegek visszautalásáról.Érdekes módon a visszautalás sem érkezett meg.Jeleztem nekik még december elején,azóta válaszra sem méltattak! Gusztustalan szemét banda!!
-
válasz
farkas-j #180886 üzenetére
Ezek szerint igen, ők rugalmasabbak, még akkor is ha bonyolultabb az áfa visszaigénylés nekik, mint az hogy eleve a posta be sem szedné a bizonyítékok láttán.
Mert az a folyamat hogy módosítják a holland adóhivatal felé az áfa bevallásukat így visszakérve a posta által megáfáztatott termékre az áfát, ezt a módosítást a holland adóhivatal továbbítja a NAV-nak, a NAV valamikor visszautalja a holland adóhivatalnak és ők majd az AliExpressnek.
Mivel ez hosszabb idő ezek szerint az AliExpress a saját kontójára megelőlegezi a vásárlóknak és visszaadja. Mert ők a piacról élnek, nem állami támogatásból és nem hivatalt játszanak annak ellenére hogy a jogtalan levonás a Magyar Postáé. -
válasz
farkas-j #179393 üzenetére
Nincs, észszerű idő az elvárás. Nekik ez is az. Hiába értelmetlen, hiába nem tudják megindokolni, hiába tudjuk hogy tényleg pár perc. Semmi nem függ a NAV-tól és azt emlegetik hogy annak kell felülvizsgálni, annak ellenére hogy nekik a kötelezettségük, mert ők hoztak rossz döntést. Ha nem csak 150 € felett alkalmaznák az eddigi feldolgozást semmi gondunk nem lenne, senki nem írta elő hogy egy gagyi programmal csinálják.
Mai információ. Kínai postás küldemény, AliExpress vásárlás.
Az AliExpress a vám-árúnyilatkozatot már elküldte és megkapták, a Kínai posta a küldemény adatokat még nem -bár azt írják hogy ezt is előzetesen megkapják- megvan a nevem, címem, a telefonszámom, e-mail címem és az hogy mi és mennyiért lett vásárolva, gondolom az IOSS azonosító is.
Majd ezek szerint később jön a kínai postától a küldemény adat, név, cím, telefonszám, remélhetőleg e-mail cím, a küldemény értéke, a bérmentesítés díja, lényegében ami a postai felvételnék feljegyzésre kerül, mert ez könyvelt küldemény.
És ezenkívül ugye a küldeményen, a címkén is vannak a fentiekkel megegyező adatok. (vám-árúnyilatkozat a CN22 és a címzési adatok)
A hozzászólásokat olvasgatva ezt a három adathalmazt sem képesek egyként kezelni, nem létezhet olyan hogy az értesítéshez nem azonosítható be a telefonszám. Náluk még is így van. -
Nikaré
őstag
válasz
farkas-j #179393 üzenetére
Szinte lehetetlen küldetés ez ellen bármit is tenni.
Előbb le lett írva, hogy túl jól ki van találva a "rendszer" (erre is).
Idézőjel nélkül idézek egy klasszikust: nem jogállamban élünk, hanem jogász államban.
-
Úgy alakul, alkotják, hogy jogaid egyre kevesebb mértékben érvényesíthetők legyenek, de a kötelességek minden eszközzel behajthatóak! -
válasz
farkas-j #179387 üzenetére
Az gond hogy a probléma rendezést végig kell vinni. Panaszbeadás, azután afelyügyeleti szerv ha ott sem sikerül rendezni csak akkor jöhet ilyen jogi lépés. Az egész szituációt úgy alakították ki hogy ők járjanak jól. A jogászaik azok sajnos jobban dolgoznak mint az informatikusaik.
A hibás feldolgozás az nem panasz, nem tartozik a kártérítése témához sem, ezekre 30 nap a határidő. Felülvizsgálatot kérsz és azt igaz hogy sehol leírva nem tették nyilvánossá de csak 120 napra hajlandóak reagálni (írtam, 5 perc maximum), azután ha elutasítanák megint a felügyeleti szerv az első, de az meg 3000 Ft eljárási díjas és 30 napos, a polgári kereset is pénzdíjas már, de ahhoz jogszabálysértést kellene igazolnunk, a lassú ügyintézés nem az.
Lényegében egész nehéz jogilag fogást találni rajtuk.
A leghatékonyabb a NAV feljelentése lenne a kettős áfa beszedésért, ami bizony egyértelműen bizonyíthatóan törvénysértés és játszák ők le a Magyar Postával azt hogy ők okozták nekik. Ezzel meg tudod mi a gond. Nem igazán jó fejek ha ilyet lép valaki velük szembe, akkor is ha igaza van az illetőnek. -
Ciccuka
veterán
válasz
farkas-j #179195 üzenetére
Nekem alaposan összetörve érkezett valami (ilyen már többször előfordult) a BG-ről, nem kártalanítottak (még a PP sem, csak ha visszaküldöm, de az többe került volna, mint amennyit ér az egész, tehát nem lett volna értelme).
Egyébként gyorsak, de itt általában mindig adódik valami probléma.
Csak akkor kárpótolnak, ha épp jókedvük van. -
[w]
őstag
válasz
farkas-j #178722 üzenetére
jó neked, hogy legalább válaszra méltattak, én eddig 2 írásos panaszt küldtem nekik és legalább 5 telefonom volt, de a "nemtudjukmivan"-on és a félrebeszélésen kívül eddig senki nem mondott semmi értékelhetőt. ezek szerint mostanra eljutottak odáig, hogy tényleg van valami hiba és most már foglalkozni kellene vele mielőtt meglincselik őket...
szerk.: nekem 8-a óta áll a kicserélőben, nekem is nyögvenyelős volt a fizetés, de a vám azon már túllendült és 15-én küldte az értesítőt a postának, hogy kézbesíthető, ennek ellenére "ők nem látják" és nem mozdítják meg
kíváncsi leszek mikor jön majd az, hogy a hosszú tárolás miatt még valami raktározási díjat is kell majd fizetni
-
válasz
farkas-j #178570 üzenetére
Chrome-al próbáld megnyitni, ha beadott és ott az van hogy Feldolgozás alatt szöveg akkor, ako ezen a számon próbálj segítséget kérni +36 (1) 297 2400, a Vám-árunyilatkozat azonosító majd kell és a nyomkövetési szám
De van arra esély hogy azt válaszolják hogy a Postától nem jött visszaigazolás. -
válasz
farkas-j #178565 üzenetére
Ha az eVámon végigviszed a vámolási folyamatot a végén kapsz egy határozatot és egy fizetési opciót. Ők nem keresnek, ott van a képernyődön minden. 1-4-ig folyamat
Persze akkor a Magyar Postát értesítetted hogy majd eVám-os vámolás lesz, azt veszem ki a szavaidból hogy igen, akkor meg kellene csinálnod a vámolást.
-
Beni2360
félisten
válasz
farkas-j #178142 üzenetére
Egy részlet a posta ügyfélszolgálati válasz levélből amikor több csomagomat kerestettem:
Az "UA-UZ + 9 számjegy + 2 betűs országkód" ugyan ISO szabványnak megfelelő azonosító, azonban kizárólag a küldeménytartalmánakmegkülönböztetésére szolgál.
A tartalmának szöveg érthetetlen, de nem tartják nyilván.
A postai szabvány azonosítószámok első két betűjele:
postacsomag esetén: CA-CZ tartomány
könyvelt levélpostai küldemény esetén: RA-RZ tartomány
EMS gyorsposta küldemény esetén: EA-EZ tartomány
Vagyis az UU-s kezdetű náluk semmire nem jó.
nekem 3 csomagom lóg a levegőben Április óta egy személytől UW xxxxxxxxxCN "nyomkövetési" számmal.
Ui: Közben lejjebb olvastam, hogy te is kaptál részben értelmes választ. -
válasz
farkas-j #178142 üzenetére
Köszönjük, hogy megkereste ügyfélszolgálatunkat.
A https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal elérési útvonalon található nyomkövetési adatoknál megjelenhet az Ön által megadott küldemény beérkezése, azonban ez kizárólag belső minőségbiztosítási célokat szolgál, tekintettel arra, hogy a küldemény feladási díja a nemzetközi nyomkövetést nem tartalmazza. A jelzett küldemény postai kezelési folyamatairól további regisztrált adat nem áll rendelkezésünkre, a postai kezelése regisztrálás nélkül történik.
Az "UA-UZ + 9 számjegy + 2 betűs országkód" ugyan ISO szabványnak megfelelő azonosító, azonban kizárólag a küldemény tartalmának megkülönböztetésére szolgál.
A postai szabvány azonosítószámok első két betűjele:
postacsomag esetén: CA-CZ tartománykönyvelt levélpostai küldemény esetén: RA-RZ tartomány EMS gyorsposta küldemény esetén: EA-EZ tartomány
ezt követi 9 számjegy, majd a végén ismét két betűjel, mely a feladó országot azonosítja.
Amennyiben a feladáskor a küldemény nem kapott a fenti szerkezetű postai azonosítót, úgy a Magyar Posta nyilvántartásba vétel nélkül kezeli és az életútjáról sem rendelkezik információval.
A témával kapcsolatban a honlapunkon található tájékoztatás a következő linken: https://posta.hu/tudta-e_on_azonosito_20181116
Bízunk benne, hogy válaszunkkal segítettünk Önnek. -
-
azbest
félisten
válasz
farkas-j #175350 üzenetére
Még annyi, hogy a kínai okos projektorokon nem androidtv rendszer van. A netflix, prime video meg lehet más szolgáltatások sem mennek jobb minőségben tabletes rendszeren, hanem csak sd minőségben. Van amelyiken eleve nem google-s android van. Szóval az okos rendszer szerintem ne legyen szempont, mert úgyis max helyi fájlokat tudsz normálisan játszani velük vagy youtubot.
Akkor már inkább németektől szerezni fire tv stick 4k vagy az új kiadású fhd sticket-t (topicjában leírva hogy lehet ide rendelni, akciós gyakran) vagy esetleg miboxot (bár ennek most szoftveresen épp kissé gatya a képminősége a legutóbbi frissítésektől). Esetleg chromecast vagy "chromecast with googletv" Azokon van hivatalos támogatás ilyen előfizetésekre, akár fhd/4k minőséggel.
-
dudi6
senior tag
válasz
farkas-j #175338 üzenetére
Nekem Blitzwolf VP6 van pár hónapja. Cseh raktárból, usa tápkábellel, ami egy sima EU-s számítógép kábellel helyettesíthető. Sokat nem próbáltam még, dobozban pihen, de ha érdekes lehet, tesztelhetem kicsit. Youtuben van sok videó/teszt róla és dícsérik nagyon. Egy jó vászon kellene nekem hozzá még...
-
azbest
félisten
válasz
farkas-j #175338 üzenetére
Az ilyen nagy lencsén át lcd panelt leddel átvilágítós kínai projektoroknál komoly kompromisszumokra kell számítani. Nekem blitzwolf bw-vp2 projektorom van korábból (a vp3 androidos). Nem szabad elhinni a rengeteg "cikk" és youtube videóban mondott olcsón kapható csoda szövegeket, ugyanis pár apró részletet elfelejtenek megemlíteni, és a "tesztelők" valószínűleg süketek és vakok is voltak. De legalább mindegyik szokta mondani, ogy az ő reflinkjén át vásárold meg a csodát.
A konkrét készülék kapcsán:
- az ilyen egyenesen előre néző lecsével csak vizszintesen lehet valamennyire normálisan vetíteni. Tehát a vászon közepének magasságában kell legyen a projektor. A normális projektorok a vászon alsó/felső szélének magasságából tudnak torzításmentesen vetíteni.
- ha lencse billentéssel próbálsz vetíteni, akkor eltorzul a kép. Egyrészt homályos lesz, másrészt erős kromatiksu aberráció lép fel (mintha prizmán át szivárványoznál).
- hiába van valós fullhd felbontás, ha az elektronika mindenképpen feldolgozza. Az elektronia nagyon rossz. A kép olyan, mintha képernyő tartalmának szoftveres tükrözésével adná tovább. Sok esetben olyan, hogy törik a kép, mert más fsp-sel megy be és mással jön ki belőle. Sok felbontásnál 15 fps körül megy a megjelenített kép... pedig csak a nyomorult hdmi jelet kéne kitennie feldolgozás nélkül. Van olyan eszköz (fire tv gen2 stick), aminek a jeléből valami kockásodó / áttömörített cafat lesz a projektoron át.
- a ventillátor hangszintje olyan, mint egy felszálló repülőgépé...
- a fényerő tényleg jó lenne... de ezek után már mindegy...
- a benne lévő lcd panel színenként 6 bites, de dithering nélkül. Ez azt jelenti, hogy nincsenek színátmenetek, hanem marha erős sávosodás van és a színek is teljesen torzak, sehogy sem lehet jóra bekalibrálni, mert nem tud megjeleníteni annyi színt egyszerre.Szóval, max egy zajos kocsmába, részegek köző jó. Vagy olyan helyre, ahol nagyon alacsonyak az igényszintek. Irodai célra rossz, mert zajos. Prezentációkhoz, kördiagrammokhoz a rossz színek még épp elmennének. Filmezni nem jó, mert rosszak a színek és zajos. Plusz a mozgó kép is törik, kockásodik, torzul.
Na így vegyél ilyen olcsó, csoda projektort. Vagy gyüjts egy kicsit hozzá és vegyél egy igazi projektort, ami nem lck kiejlzőt egyenesen átvilágítós, ismeretlen fajta rendszerű. Vagy legalább próbáld ki személyesen, mert az online tesztek hazudnak ezekről.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
farkas-j #174195 üzenetére
Akkor ne légy hülye, menj el és vedd át! A BG mostanában így küldi. Még sms-t is kapsz egy átvevő kóddal.
A csomagkuldo.hu a Packeta CZ magyar leánya, ezért ez a fura webcím, de nem kamu.Egész jó áraik vannak (veri a foxpost/mpl-t, ha a másik fél is partner benne, hogy elsétál az átvevőre), én már küldtem többször is velük csomagot.
-
betyarr
veterán
válasz
farkas-j #174180 üzenetére
pontosan mér?nem a tized fokokra gondolok,hanem arra,hogy nem téved-e több fokot is + vagy - ?
nem hülyeség,elgondolkdtam rajta,mert időnként a fagyasztónk nem fagyaszt rendesen és ilyenkor le kell engedni az egész hűtőt.
általában csak onnan veszem észre,hogy nem fagyaszt rendesen,hogy a jégkrém nem fagy meg,hanem krémes marad. -
sambenez
addikt
válasz
farkas-j #174180 üzenetére
Értem.
Egyébként miért nem a kijelző nélkülit használod?
Ez -20-ig jó. -
-
pn4hvq
senior tag
-
Metacska
aktív tag
válasz
farkas-j #171390 üzenetére
Tegnap mögé hajoltam és vizslattam, de a hagyományos kinézettel nem találtam. Azt a TV specben láttam, hogy valóban van, most megnéztem mégegyszer és tényleg van. Csak úgy néz ki, mint egy kimenet/bemenet takaróburkolata.
Baromi passzentos lesz így.
zsiz: Köszi, kulup is ezt ajánlotta, akkor veszek egy ilyen cuccot.
-
chatran
őstag
válasz
farkas-j #171390 üzenetére
Jéé, nekem is ilyen TV-m van, asszem még a 14-es Vb idején vettem.
Ami nekem a legfrusztrálóbb az a hozzáadott távirányítónak nevezett magic remote nevezetű förmedvény.
Mikor pl filmet nézek pendrive-ról és gyorsan meg kellene állítani, akkor hadonászni kell pár másodpercig, míg megjelenik alul a pause menü és arra rábökve lehet ezt megtenni.
Van olyan olcsó normál távirányító, amellyel ez a gyötrelem megszüntethető? -
válasz
farkas-j #170589 üzenetére
Itt találtam meg a biciklik árát. Az ajánló szerint a nagyobb akkupakkos modell ára 167 eFt.
Ez pontosan az az ár, amit te is írtál.
-
-
Peterhappy
őstag
válasz
farkas-j #170269 üzenetére
Sziasztok,
Ha már bringás hátsólámpák.
Egy ILYEN Cateye hátsó lámpám van/volt.
Sajnos egy kisebb taknyolás után sikerült elhagynom a prizmás részét.
Nem tudjátok, lehet-e valahol kapni csak ezt a részét (akár utángyártott kínait)?
Próbáltam már párszor így-úgy rákeresni, de nem jártam sikerrel...Előre is köszönöm az esetleges segítséget!
-
gyapo11
őstag
válasz
farkas-j #170184 üzenetére
Ha országúton lemerül a bicikli lámpa, mi a túrót lehet csinálni?
Ha nem cserélhető az akku, akkor csak a tartalék lámpa segít. Jó még biciklire ez a csík, bár nem világít, de nagyon messziről látszik a jó fényvisszaverő képessége miatt. Van benne acél lap, bármire rátekeredik és tartja magát. Ezen kívül szokott lenni a pedálban prizma, hátulra meg kötelező a piros prizma. Időnként érdemes autófényező viasszal kezelni, eltűnik a homályosodás, apró karcok, sokkal több fényt ver vissza.
-
csibe1
addikt
válasz
farkas-j #169946 üzenetére
Az tényleg a lehetetlen küldetés. Már a cserélhető akkunál megbukott sajnos.
Nem tudom melyik marha találta ki, hogy ne lehessen akkut cserélni; de párszor tökön rúgnám, hogy érezze a törődést.
A nagyobb méret egy bizonyos határig megszokható, legalábbis nekem; pl. a Honor 8 az még pont jó volt a Lumia 630, 5S után. -
G.I.JOE
senior tag
válasz
farkas-j #167978 üzenetére
Én anyumnak felraktam a Big Launcher-t, abban nagyjából el tud igazodni. Ha gondolod, nézd meg, hogy tudod-e "mami kompatibilis"-re állítani.
Esetlegesen vennék a telójához egy QI vevőt, meg töltőt. Van 500-ért is vevő, csak abban nem tudom bíznék-e. (Nekem most jön egy.) -
-
band
csendes tag
válasz
farkas-j #167901 üzenetére
alin a delivery time lejárta előtt 4-5 nappal szoktam privátban kérni az eladót, hogy extendálja az intervallumot és általában készséggel megteszik (akár többször is) - adnak rá még 30-60 napot, ami általában kell is , mert pl most jött meg egy cuccom 150 napra - azért a vírus betett nekik és gyakran nem a kinai árusok a hunyók hanem a posta... újabban a 60 nap helyett eleve 90 napokat szoktak megadni "proteksönre"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- iPhone topik
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Hyundai, Kia topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
- Eladó Asus Zenbook Duo i7/10510U/16GB/1TB SSD/Érintőképernyő/Duplakijelző/Intel Iris Xe/MX250
- Csere-Beszámítás!Lenovo Legion 5 Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650Ti / 16GB DDR4 / 500SSD +1TB HDD
- HP Irodai Laptop I i5-8265U I 256 GB Nvme SSD I 8GB DDR4 I 1600x900 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest