Hirdetés
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mutatós dizájnnal várható a Realme első Ultrája
- Kompaktabb lesz a Honor 400 a vártnál
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
válasz
raziel01 #30498 üzenetére
Igen, az újabban van egy pulzus mérő. Nekem még a "régi" van.
Én egy kijelzőset várnék axiaomitól, de én nem cserélem le a pulzus mérő miatt. Amúgy az biztosan csökkenteni fog az az idő, amit egy töltéssel elmegy. Nekem hétköznap mindig be van kapcsolva a rezgés, ha hívnak, úgy elmegy egy töltéssel 35-40 napot.
Egy kijelzőset várnék, ami egy töltéssel így elmegy 10 napot... de nem tudom lesz-e... -
kirkri
addikt
válasz
raziel01 #21237 üzenetére
Az én véleményem is az, hogy ez ennyire nem egyszerű dolog.
Ha veszek valamit az eBay-en 500 dollárért és megbeszélem az eladóval, hogy két részletben fizetem, egyszer átutalok neki 495 USD-t, majd az 5 dolláros árat állítsa be nekem és azt fizetem ki hivatalosan, akkor vám és áfa mentes lenne a vásárlás, mert csak 5 dollár volt a vásárlás összege?
A bizonylatokat a vámhatóság csak mint támpontot vesz figyelembe. Ha nem találja reálisnak, akkor a termék piaci árát veszi alapul. A vámosok sem hülyék. -
zseko
veterán
válasz
raziel01 #17901 üzenetére
Na, ez lett volna a másik kettő amit írni akartam, csak lusta voltam tableten ennyit gépelni...
Ezekről is rendeltem már (bár egyszer megjártam).
(#17902) Outlander legegyszerűbb módja (feltéve ha lehetséges): ha van lehetőség itthon megnézni/felpróbálni az adott márkát, terméket.
(#17904) XtremLor ezt jó tudni
Régen rendeltem.
-
Saccco
nagyúr
válasz
raziel01 #17423 üzenetére
Azt a belga....
700*300*3MM Rubber Razer Goliathus
Van XL-es is vagy ez inkább XXXXXXXXXXXL-es...
(#17442) Zolás:
És tényleg...Ez meg XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXL-es...
-
Hali1975
tag
válasz
raziel01 #16314 üzenetére
hat en ertem,hogy ez sok embernek nem tetszik ,de a virtualis kartyak koraban ez mar nem gond.
Nekem csak 1ft a limit a virtualis kartyamon, amikor hasznalni akarom ,akkor megemelem a limitet es hasznalom.
Szerintem elegge biztonsagos.Es a paypal ,sot a google wallet is ezzel van osszekotve.
Es ha jol emlekszem az alin is van unevezett ali wallet,aminek uaz a funkcioja mint a PPnek.
Ja es 60 napig vedett a vevo alapbol.
-
trebrona
nagyúr
válasz
raziel01 #16074 üzenetére
Bocs, erre nem gondoltam. Képeket egyébként nem szoktam feltölteni, ha megnézed a képeim linkjeit, pushbullet-tel megy egyből, tehát arra sem veszem a fáradtságot, hogy feltöltsem. Ígérem, ezek után nem ágyazok be képet, csak legfeljebb a pb linkjét, mert nem szeretném, hogy a mobilnetesek elhasználják a fél havi keretüket miattam.
-
spidersoft
senior tag
-
Saccco
nagyúr
válasz
raziel01 #15320 üzenetére
Ajándéknak szánom. Szerintem jópofa, itt nem pont a pontos másolás a lényeg szerintem. Inkább olyan, mint egy makett ékszer.
A vágás minősége és a textúra szép, az anyaga nagyon vékony tippre ~0,1-0,15mm, valószínűleg nem egyszerű vele dolgozni.Csomagban:
- 2db 11×11cm lemez
- 1db ágyúcső
- LeírásEzt valaki összeállította:
Videó: [link]
Na így már fullos a hsz.
-
Avicularia
veterán
válasz
raziel01 #15127 üzenetére
Most éppen nem tudnak mit csinálni, mert nem érte el az áfahatárt, de eddig simán átcsúszott minden a postán svédben amit rendeltem, drágább cuccok is. Csak dhl-nál meg ups-nél volt vámolás.
#15128. Késre is rárakták már egyszer nekem. Sajnos nem mindenhol írják ki, milyen postával postáznak.
-
j.bravo
addikt
válasz
raziel01 #14995 üzenetére
Nem lehet még egy körben nyomatekositani hogy zombikaim, partial refundot kértem, talán elkerülte a figyelmeteket, de pls see again, understand, reasonable amount, less than 20% , pleasepleaseplease?
Esetleg meg is indokolni hogy neked az aránytalanul nagy tobbletkoltseget jelentene?Ja, mi van ha azt mondod hogy oké, mivel aránytalanul drága lenne visszaküldeni, ezert nem teszed, de full negative feedback everywhere?
-
Kasya
nagyúr
válasz
raziel01 #14989 üzenetére
Kuldd vissza. Jogos a keres szvsz, hisz hibatlan termeket kaptal, csak nem a rendeltet. A PP allja a visszakuldes dijat. Erre kulon lehet regisztralni...volt valahol leiras korabban.
Persze mas korulmenyek kozott kurva idegesito tud lenni, foleg ha a visszakuldes dragabb mint a termek. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
raziel01 #11270 üzenetére
Ez az: Logitech G100s Itthon 8e mediamarktba 3 év garival.
-
smilecat
aktív tag
válasz
raziel01 #11270 üzenetére
Én ilyet vettem 3 hete és nagyon szeretem, meglepően jó, és kényelmes...
-
wwenigma
Jómunkásember
-
twine
veterán
-
spidersoft
senior tag
válasz
raziel01 #10550 üzenetére
Érintésvédelmileg tűrhető a cucc, kivéve, ha úgy sikerül bedugnod (szimmetrikus aljzat rulz, pl. a randa szlovák "f.szoskonnektorral" ilyen baj *elvileg* nem lehet), hogy a fázis kerül a mentes részhez, mert akkor oda ne nyúlkálj
Másik hibája az volt az enyémnek, hogy 18.6 helyett 16mm volt a lábai tengelytávolsága (tövénél kell mérni, nem a hegyénél, mert szabvány azt is kiszólja, hogy enyhén befele kell állniuk, hogy rugalmasan bent tartsa magát a helyén). Ez már elég jelentős különbség ahhoz, hogy kirúgja magát tágabb lyukú konnektorokból, illetve szűkekbe be se menjen.
A forrasztást éremes ellenőrizni. A terv az volt, hogy az egyik vezetéket az arany (
) menetes kosarat tartó egyik csavar végéhez forrasszák, nos ez az én példányomnál úgy sült el, hogy a műanyag házba sütött 3mm-es cínpacniba volt a drót beleágyazva.
A körmönkoppantógépet meg nem fogom nagyüzemi termelni, de ha valami csoda folytán lelek itthon alkalmas rugót és magamnak készítek egyet, majd megírom a véleményemet róla
-
finest
addikt
válasz
raziel01 #10550 üzenetére
Én rendeltem már, érintésvédelmi szempontból nagyon gáz (ha fordítva kötik be a fázist, vagy a kapcsoló nem a fázisnál szakít meg, bele lehet nyúlni a menetnél a káva mellett, megoldás: nem kell buzerálni), de összességében használható. A szűk keresztmetszet a karima, ami süllyesztett foglalatoknál fennakad némelyik dugalj keretében, ettől még működik, csak srég.
-
petipetya
nagyúr
válasz
raziel01 #10085 üzenetére
Közben találtam egy PayPal topicot és megkérdeztem ott is. Ezt mondták:
"Az új bankszámládra biztos nem.
Ilyenkor szépen visszafordul a kártyatranzakció (nem egyenlő utalással) ami beér a volt bankodba, jellemzően ilyenkor egy banki "vakvágányra" függő technikai számlára érkezik.
onnantól bankja válogatja, hogy mit reagálnak, de jellemzően azt jó lassan, mert ez már nem rendszer automatika, hanem kézi feldolgozás. Amivel ilyen esetekben találkoztam:
- küldenek egy levelet, hogy kifizetik pénztárban
- kiküldik postai utalványon
- szimplán nem csinálnak semmit
Ha elkezdesz utána érdeklődni, arra készülj fel, hogy az ügyfélszolgálatosnak / fiókosnak derengése sem lesz, hol lehetne ennek utánanézni, mi történik ilyenkor, mert egy alapból nagyon ritka folyamat, nem illeszthető bele a használt sémákba. Ezért kitartóan, legroszabb esetben panasz megadásával lehet végigverni a rendszeren.
Most sikerült jól megijesszelek, nagyobb esélyel magától megoldódik, csak várnod kell türelmesen."Éppen ezért a ma délelőtt eltávolított régi bankkártyámat visszaraktam elsődlegesnek a PayPal-ra. Érdekes módon most nem kellett újra aktiválni egy kóddal, amit a netbankon lehet látni. Remélem ezzel megoldódik a dolog.
Csak el ne felejtsem a következő megrendelés előtt, hogy állítsam át a bankkártyát prioritását a PayPal-on.
-
spidersoft
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Sorozatok
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Vicces képek
- AMD FX
- Asztalos klub
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LED világítás a lakásban
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest