- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökéletesen egyetértek minden mondattal amit leírtál és ugyan így gondolom én is.
Még az előzmény trilógiáról is pont ezt mondtam a moziból kijőve a feleségemnek, hogy ezeknek a förtelmeknek a fényében még az is megszépült számomra.
Az utolsó jedik lesz az első SW film, amit nem vásárolok meg semmilyen formában. bántam rá azt a 15 K-t is amit a mozira kiadtam. A Han Solo filmről ugyan ezt gondolom, de hatványozottan. -
ProEvoFan
nagyúr
Ez a fogyasztók hibája is.Sőt... Ha nem vennénk annyi "szart", akkor talán változtatnának a minőségen.A számozott új Star Wars filmek botrányosan gyengék...Az Utolsó Jedit a kritikusok agyon dicsérték...nekem óriási csalódás volt.Minősíthetetlen az a film
Talán most a Han Solo helyreteszi őket.Álmodik a nyomor...
Battlefront 2ből nézd meg mit akartak kihozni az elején.Gondolták majd veszik a barmok, mert SW.Azt a játékosok jól beintettek nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- Hori Racing Wheel Overdrive
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest