Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skiz
csendes tag
-24 fokig a föld/víz hőszivattyúk képesek fűteni hatékonyan,pont azért mert nem -24 fok van hanem a föld/víz hömérsékletéről indul.Nem tudom melyik gyártó írta rá a -24-et de biztos hogy nem vennék tőlük semmit a közeljövőben(értem én hogy működik de na).A levegő/levegő hőszívattyúknál 0 és -10 között drasztikusan csökken a hatásfok,-20 alatt kb ott vagy hogy olajradiátorral is fűthetnél.Persze itthon már nem nagyon lesz tartósan -20 közelében.Egyenlőre még tartós -10 sincs az ország nagy részében.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Okos is, jól is néz ki, szívesen beengedem az otthonomba, csak kicsit sok pénzt kell érte fizetni. És annyira mégsem okos azért.
- ASUS ROG Ally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest