Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laci4

senior tag

válasz wwenigma #1301 üzenetére

Visszanéztem én is, én 2016 Júniusba vettem...

Asszem veszek megint egyet.. meglátjuk, remélem tovább bírja majd, mint az első..
    Bár az öreg paripám pont ma tett róla, hogy egy laza 100-ast szerintem rá költsek.. (kifigyelt a difi bolygó kerék a difi-váltó házon át.. )..

Köszi mindenkinek a válaszokat! :R

• Laci4

senior tag

válasz Piedon #1291 üzenetére

Pedig már kezdtem az olcsóbb noname felé dőlni.. :D

Viszont jó, hogy mondod?!
    Ha jól látom, a C-s nem is tud DVB-C-t, csak a sima T230?!
    Elég megtévesztő a két lap.. utóbbit meg csak egy helyen találtam meg alin..

Mondjuk egy ezressel drágább kb. vajon jobb is ennyivel.. (a kockásodás már egy.. gondolom valami zavar mehetett vissza a kábelen..) :U

• Laci4

senior tag

Sziasztok!

Mivel az öreg Leadtek 2000 global kártyám Win10 x64 2gb + felett sajnos egy ismert (mostmár nekem is) bug miatt szinte használhatatlanná teszi az öreg vasat, lehet megint megpróbálkoznék egy usb-s DVB-C -s tunerrel.

Ahogy elnézem, más választásom úgy sincs, szinte teljesen kihalt a tuner kínálat, vagy csak én keresek rosszul.

A lényeg, hogy két tuner között vacillálok..

1:
    Digital satellite DVB t2 usb tv stick Tuner
    Ilyenem már volt (van), működött is rendesen vagy 2 hétig.. állandóan a gépre volt dugva, mígnem egyik alkalommal amikor elindítottam volna, nem található eszköz fogadott..
    Azóta se megy, kipróbáltam most win10 alatt is.. (anno még win7-en használtam..)
    Ez kicsit negatív élmény, viszont ahogy látom, olvasom, sokan használják.. lehet csak nekem volt pechjem..

2:
    MyGica USB TV tuner Stick T230C

Ezzel még nincs tapasztalatom, ennek már van neve is.. de lehet csak ennyi, és ezért drágább pár dollárral..

A kérdésem:
    Van valakinek esetleg konkrét tapasztalata mindkét eszközzel?
    Win10 x64 8giga ram Digi kábel tv-n használnám, asztali pc-ben..
    Melyik legyen? :U :W

Előre is köszi! :R
    Laci

• Laci4

senior tag

válasz azbest #870 üzenetére

Halli!

Még amikor megdöglött, szétkaptam.. (meg még elötte is) nem látszik rajta semmi egyértelmű hiba. (elcsúszott, elfüstölt alkatrész, megégett fólia, vagy ilyesmi..)
    Anno '96-ban elektroműszerészként végeztem, valami még dereng, bár nem képeztem magam tovább, illetve nem ilyen téren melózok. Csak az alapok maradtak meg..
    A digitális technika már "kínai" ;]

6-700 forintért meg szervizbe max. munkalapot vesznek elő, meg talán még a tollat...

Vissza posta: igen, én is azon matekolok, hogy sajna nem éri meg, mert itt nem tudom megjátszani a paypal dolgot. Meg sajnos eddig egy vissza posta dolgom volt, arra is rápacsáltam. (banggood, autó kamera.. paypal szerencsére postát fizette, azt nem buktam, de kínai állította, hogy nem kapta meg, posta meg csak annyit tudott lekövetni, hogy az országba megérkezett... sajnos más is megszívta, paypal meg az eladó felé döntött, úgyhogy nem is feszegettem tovább, valami minimális visszatérítést adott banggood.. bele törődtem..

Itt még bepróbálkozom egy olyannak, hogy vásárolnék még egy tunert, nem tudna adni rá egy extra, extra kedvezményes árat? (bár paypal védelem akkor megint csak nem lesz..) Lehet jobban járnék egy e-bayes eladóval.. ?! :U :W

Mert jó lenne ez a kis tuner, egész jól ment, és lényegesen jobb a képe, mint analóg adásnak..
    Vagy keresni valami más DVB-C-s tunert a gépbe, bár emlékeim szerint rövid keresés alapján nem igazán van itthon.. nem tudom miért nem állnak erre rá.. :(

• Laci4

senior tag

válasz wwenigma #862 üzenetére

Sajnos elő..
    Gondolom nem attól, hogy folyamatosan a gépre volt dugva.. :U

Írt is vissza az eladó.. bár a mondandója elejét nem igazán értem.. (nem tudok angolul, de úgy érzem a kis kínai se nagyon..)
    Küld 2 dollárt, és vigyem el itt szervizbe?
    Vagy lenne nekik itt valami kirendeltségük?

A másik, hogy küldjem nekik vissza, és akkor full visszatérítés. háát..az meg megint csak nem az igazi..

how about we see each other half way?
    we refund you $ 2 as compensation and you take it to your local store to fix it.
    as you know we have bared the shipping fee and the profit of it we got is quite limit,we also suffer lost.

If you don't aggree,please return it back,and we can give you a full refund.
    PS: According to the policy of Ali,it is the buyer to bear the postage for returning.

• Laci4

senior tag

Sziasztok!

Mivel nálunk is Digi van, és van sok sok Digi (DVB-C) adás, gondoltam én is benevezek egy ilyen kis kütyüre, a régi analóg Leadtek kártyám helyett.
    Meg is jött, ahogy kellett neki. Konkrétan erről-tőle lenne szó.

Szépen rádugtam a gépre, jelzett is új eszközt, valamit próbált is telepítgetni, de én felraktam neki a legújabb driver-tv program kombót.
    Láss csodát, el is indult, megtalálta a csatornák nagy többségét.
    Működött (gyári programjával.)
    Pár napig rá is volt kötve folyamatosan a gépre..használtam is vagy 2-3 alkalommal.. talán volt 4 is :D filóztam is rajta, hogy lehet elég lenne csak akkor rádugni, amikor tényleg használni szeretném, de elmaradt..

Erre valamelyik nap indítanám.. távirányítóval.. nem indul... hmm.. közelebb rakom.. nem megy..
    Telefon kamerával nézem a távot.. infra megy.. :F

Elindítom a programját, fekete ablak.. mi a..
    Nézem, beállítások mennek minden.. program működik.. viszont eszköz nem található.. hoppá :W

Usb-ből kihúz visszadug, semmi.. másik USB-be dug semmi..
    Monitor USB-jébe dug.. semmi.. nem is "ding-dong-ozik".. nem is érzékel semmit.. eszközkezelőben se látszik..

Driver-tv program leszed.. újra dugok mindenhova, ahol csak 'likat találok, semmi.. :O
    Gondoltam egy merészet, meg kellene nézni, áramot vesz-e fel valamennyit..
    PowerBank... usb teszter, majd kütyü.. semmi.. vagy ha vesz is fel, nem bírja mérni (alap ledes verzió)

Szomorú vagyok..
    Járt már valaki így, sikerült valahogy életre kelteni ?
    Szétkaptam, nem látszik hogy bárhol is kijött volna az éltető füst.. :F (nem látszik semmi elfüstölés, sérülés,égés nyom..)

Írtam, legalábbis próbáltam google fordítóval az eladónak.. kíváncsi leszek mit lép majd..

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés