Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca1944
csendes tag
Jónapot fiúk-lányok!
Régen jártam erre, de most van egy problémám.
Vettem én is egy ilyen DVB kütyüt, de nem tudom életre kelteni.
Az új Dell inspire nótáskönyvemen szeretném használni amin W8.1 van. mindenféle drv-vel próbáltam (net, lemez) nem talál csatornát.
Progdvb azt mondja a dvb eszköz nem indult el.
Megpróbáltam az öreg asztali gépemre feltenni, azon XPfut, ott működik akadozva , de megy ( öreg a gép lassú (ATI all in wonder8500)1G Ram 3G proc)9éves
Mi lehet a bibi. Amikor először felraktam legelább mutatta a térerőt de addig variáltam a drv-ket, míg már azt sem. Segítsetek ha tudtok KÖSZI laca.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eladó gamer gép+billentyűzet egér és monitor
- MSI Bravo 15 Gamer Laptop: RTX 4060,Ryzen 7,1.5TB SSD 2 év garancia, karcmentes!
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest