- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
Azért kipróbáltátok több helyen legalább? Lehetőleg olyan helyen ahol erős a jel. Meg mondjuk kábelen DVB-C-vel és a kis nyomorék antánnával DVB-T-t?
Arr figyeltetek, hogy ne a DVB-T-s drivert tegyétek fel kábelen, vagy fordítva? -
ludsimon
veterán
Megjött és egy rakás kaki!!! Nem működik az enyém se.
Megy a refund request.
Ez baromi jó, hogy sorozatban gyártották a szart.undefined
-
laca1944
csendes tag
Jónapot fiúk-lányok!
Régen jártam erre, de most van egy problémám.
Vettem én is egy ilyen DVB kütyüt, de nem tudom életre kelteni.
Az új Dell inspire nótáskönyvemen szeretném használni amin W8.1 van. mindenféle drv-vel próbáltam (net, lemez) nem talál csatornát.
Progdvb azt mondja a dvb eszköz nem indult el.
Megpróbáltam az öreg asztali gépemre feltenni, azon XPfut, ott működik akadozva , de megy ( öreg a gép lassú (ATI all in wonder8500)1G Ram 3G proc)9éves
Mi lehet a bibi. Amikor először felraktam legelább mutatta a térerőt de addig variáltam a drv-ket, míg már azt sem. Segítsetek ha tudtok KÖSZI laca. -
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
DVB tunert szeretnék vásárolni.
Használ vagy próbált már valaki itt ilyen ezközt, mennyire működőképesek a 4-7000ft.os usb.s kütyük?
Laptoppal üzemeltetném.
Elég a pár alap csatorna, lényeg, hogy ha nem muszáj ne kelljen neki tetőantenna, tehát erősen fogja a dolgokat akár egy darab dróttal is mivel munkahelyen használnám.
Ezt nézegetem így talán tesztelhető mielött megveszem.[ Szerkesztve ]
-
easy...rider
őstag
Elfelejtettem írni, azóta megoldódott, átváltottam LAV dekóderre és azóta hibátlan minden
-
mzso
veterán
válasz easy...rider #241 üzenetére
Túl gyenge a jel, hogy képet össze tudjon rakni?
-
doriath
tag
válasz easy...rider #241 üzenetére
N(ext)pvr
-
easy...rider
őstag
Szerintetek miért lehet hogy a DVBViewer progival le tudom futtatni a keresést, elvileg talál is kb 100 csatornát, de nem tudom őket megnézni.
Rányomok a csatorna + gombra és azt írja hogy eszköz nem elérhető. (Vagy valami hasonlót)Tudnátok másik progit ajánlani? Az lenne jó ha tudnék időzítve rögzíteni. Nekem csak ez a plusz funkció kéne szerintem.
A másik problémám hogy a gyári progival a TV2 HD meg SuperTV2 HD nem jön be. Pontosabban szürke a kép, viszont hang az van. Csak ezeknél tapasztaltam eddig és csak a HD DVB-C adásnál
-
DonMaster
addikt
én is rendeltem 1-et , bár nem tudom melyik antena van hozzá, de 19dollár volt aliexpressen, 2dolláros kupon felhazsnálásával, mivel ma super akcio van és bárkinek lehet kuponja .
már várom, hogy milyen remélem menni fog jol és akkor a digi-n tudom nézni digitálisban az adásokat meg a tvr- nél is tudom digitásliban nézni az adásokat.ludsimon
amikor emg jön képet és friss tapasztalatot kérlek osz meg.[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
azbest
félisten
válasz easy...rider #235 üzenetére
Az sd kereskedelmi adások hangja heaac+, nem minden codec tudja ezt jól játszani. A közszolgálati tévéké mpeg2 és dolby. Az sd duna world-öt nézd meg, valsz az sem szaggat, mert annak sem heaac+ a hang kodekje. Tippre ez lehet az oka.
(szerk: javítások, mert kezdem új csavarni a szavakat, mint neduddki, lehet többet kéne aludnom és kevesebbet dolgozni )
[ Szerkesztve ]
-
bse666
csendes tag
válasz ludsimon #229 üzenetére
Nos, tegnap este bevittem melóhelyre, dvb-t nem talált semmit, de mint ahogy írtam egy acélcsarnok mellett dolgozok, így van jelzavaró tényező bőven. Kipróbáltam itthon is, kb 1-1,5 km-re lakok egy átjátszó állomástól ami egy 70 méter magas víztorony tetején van, nem talált semmit, bár panelban lakok.
Most a délután folyamán kipróbáltam cimborámnál is, ő egy kicsit messzebb lakik az adótól de arra fele néz az ablaka, de adást itt sem talált. Ugyanitt nála teszteltem a kábeles rész is. Teljesen más gép, más rendszer, az eredmény sajnos ugyanaz. Szóval itt a tuner lesz a bibás.
Nem tudom egy kínai posta mennyibe lehet? Van egy műszerész ismerős lehet rákérdezek, hogy javítható é és ha igen mennyiért.
-
azbest
félisten
válasz easy...rider #231 üzenetére
A virtuális gép eleve visszafoghatja. Főleg hogy valószínűleg a video megjelenítést is a proci kénytelen elvégezni (bár ha megy az aero dizájn, mert 3d gyorsítás is engedélyezve van benne, akkor talán nem annyira vészes).
-
bse666
csendes tag
válasz ludsimon #227 üzenetére
Áhá, köszi szépen a térkép alapján frankó lesz, bár egy hatalmas acélcsarnok mellett dolgozok, de majd meglátjuk. Kíváncsi leszek, hogy ez a kis antenna mire képes, nem tűnik túl komolynak.
Ma este folyamán kipróbálom, hogy bejön e valami és ha szétesés nélkül működik akkor végképp nem fogom érteni legalább a dolgokat...
-
ludsimon
veterán
Igen, a másik TVR progival lehet fogni a DVB-T adásokat.
Ezeket: [link]Azért a kis fekete antennával érdemes megnézni hol van optikai rálátás az antennára és abba az ablakba tenni az antennát.
Ehhez segítség a Google Earth vonalzó és az antennák pontos helyei alapján megnézhető és beállítható.
Térképen jelölik be a pontosan hol vannak ezek a tornyok. Ha rákattintasz a névre legörgetsz, ott a térkép.undefined
-
bse666
csendes tag
válasz ludsimon #220 üzenetére
Köszi a gyors választ
Hehh, érdekes nálam a digi sport a legrosszabb, A progdvb szerint a jelerősség 80-as a minőség 100%, nem tudom hogy ez mennyire gázos,de a tv-n soha, sincs gond (gondolom abban egy kicsit más a tuner). Próbálgattam a frekit állítgatni, nem nagyon változott semmi.
szerintem ebből visszapost lesz
[ Szerkesztve ]
-
bse666
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Egy kis segítség kéne. Ma kaptam meg ezt a kis csodát, és hát majdnem működik minden, de a kép - akármelyik programmal próbálom (eredeti, progdbv, dbvviewer) - folyamatosan szétesik. Ha nem hd adást nézek akkor nem annyira látszik de ott is van 1-2 sáv ami nem jó, de ha hd csatorna megy akkor kb a kép 3/4-e nézhetetlen. Próbáltam k-lite codecpakkot felrakni, de nem hozott semmi eredményt és persze az új drivert is telepítettem a hozzá való friss progival. Egy laposon is megnéztem, ugyan az a jelenség (egy kicsit jobb kép). Szerintetek van erre magoldás, illetve nálam lehet a hiba, vagy egyértelműen a tuner a felelős?
választ és segítséget előre is köszi
-
mzso
veterán
válasz easy...rider #214 üzenetére
Ott valami nem kóser ha DLL hibák vannak. Nálam progDVB-vel megy simán.
-
easy...rider
őstag
Sziasztok!
Mai nap kaptam meg a kis tunert, feltettem minden drivert, de a gyári progi el sem indul. Programhibával kilép. Próbáltam másik tuner progit, de elsőnek el sem akartak indulni DLL hibák miatt, azokat javítottam, de nem sikerül csatornát behangolnom. ProgDVB és DVBViewer amit eddig próbáltam.
Lehet az a gond hogy Windows 7 N-es verzióm van?
Ezeket tettem fel elsőnek:
- AMDVBC_Setup_140911
- AMDVBT2_Setup_141020
- TVR_DVBC_Setup_V4.6.1
- TVR_Setup_V4.6.1[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Tudom, mert ez egy külön másik aukció!
Én továbblapoztam, elolvastam az összes visszajelzést és azt írták, hogy a gyári 20cm-es kis szar fekete antennás semmire se jó csak ha ott ülsz az adótorony mellett 5 km-el!
Remélem jó lesz! A tied viszont küld vissza, szólj előtte, hogy rossz!
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
Na, kiderül, hogy nem is Kínából jön, hanem Hollandia, legalábbis tracking number szerint.
Akkor kb ezen a héten, legkésőbb jövő hét elején megkapom.undefined
-
ludsimon
veterán
Az összes link alatt lévő drivert/software-t töltsd le és telepítsd fel!
[link] 4 db exe file!
A DVB-C-hez és a DVB-T hez is külön program kell !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Írj vissza ha megoldódott!
Ha nem, akkor azonnal szólj neki és indíts egy dispute-t ha 24 órán belül nem válaszol!!![ Szerkesztve ]
undefined
-
-
ludsimon
veterán
Én is berendeltem egy ilyet!
Az antenna sokkal jobb lesz visszajelzések alapján a kis szar rövid feketénél.undefined
-
DonMaster
addikt
22 EUR alatti Adó, illeték, vagy egyéb vámköltség nem merül fel, kivétel, ha az adott árutípusra jövedéki adó vonatkozik
22 - 150 EUR közötti Adó- és vámfizetési kötelezettség merül fel, a célországban érvényes jogszabályok szerint
150 EUR feletti Illeték-, adó- és vámfizetési kötelezettség merül fel, a célországban érvényes jogszabályok szerintLG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
doriath
tag
Én bármikor bármit rendeltem a DX-ről lófasz vámot meg áfát fizettem, mert annyira nem hülyék ott se Kb 1/10-ét írják rá a csomagra, és voilá, senki se nézi.
-
szuperbusz
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Hp 840 g3 laptop 6300U i5 processzor Új 8 gb ddr4 memória 256 gb ssd full hd kamera akku(gyári) tölt
- HyperX Alloy FPS Pro Billentyűzet (Ingyenes szállítás)
- HP Pavilion 15-eg2002nh Fog Blue Garis
- Eladó Asus RTX 3070 DUAL V2 8GB LHR
- Hp 640 g4 laptop 8250u i5 8gb ddr 4 256 gb ssd akku(gyári) töltő(gyári) kamera új magyar billentyűze
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest