Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One mobilszolgáltatások
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackoman
tag
Igazad van,én szeretem az iost,egyszerű használni.Persze 10%-át nem használom ki az okostelefonban rejlő adottságokat ,de ezzel nem vagyok egyedül ,és ez érvényes android fanokra is.De kezdek picit kiábrándulni az Appleből.Nekem irtózatosan kényelmes a gesztusvezérlés,androidon nincs ilyen jelenleg ,max a P30on,a másik ,hogy évente kap főverziót.Sajna néha úgy érzem nincs alternatíva nekem.Szóval nem vagyok ,,Apple hívő ,, amúgy meg soha nem értem miért kell degradálni azt aki Apple cuccot használ.Nekem is van I7em meg Ipadem.Én pl nem használok már számítógépet ,persze van itthon kettő is,de tartalom fogyasztásra tökéletes az iPad.Dolgozni soha nem dolgozom rajta ,sem számítógépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iOS alkalmazások
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Vallás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi