- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy szóval sem írtam, hogy rossz, csak 300.000 Ft-os indulóval mást várna az ember, én legalábbis.
Moz: Írtam korábban is, hogy azzal nincs is gond.
Logótól függetlenül írtam, csak gyártón belül nézve mindent, a hátrányokat és az ár-érték arányt is az XS két variánsához képest. (Ellenkező esetben hátránynak írtam volna még ár-érték tekintetében a csak 64 GB induló tárat és más dolgokat is.)
Azért gondolom te sem nagyon ellenkeznél, ha több RAM-ot, jobb felbontású és HDR kijelzőt, 3D Touch funkciót, dupla hátlapi kamerát, jobb IP védelmet...stb. kapnál. -
-
Aki annak látja, az az ő dolga, azt lát bele mindenki, amit csak akar, de ez így nem korrekt felbontás.
Nem hiszem, hogy sokan ellenkeznének, ha jobbat kapnának, a(z) (ár)kategóriához méltót.
Tudom, ott spórol az Apple, ahol csak tud, de ilyen speckóknál nagyon kilóg a lóláb. -
A kijelző felbontásával is kezdhetnének valamit, FHD(+) minimum illő lenne adott (ár)kategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest