- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nem lesz iPhone 19
- iPhone topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
The.Biker
üzenetére
Skylake +1
-----------
Ugyanez ment az s8(+) topikban, akkor főleg s7 tulajok rinyáztak, hogy nem váltanak, mert drága meg a f...om tudja milyen ökörséggegkel hányták tele a topikot. Most meg jó pár (volt) S8+ tulaj óvódás módjára hőzöng, hogy ez milyen kicseszett drága. 35 ezren vannak kiakadva. Az s7 edge-t 300 ezerért vettem, a (számomra!) még rondább s8+-t a feleségemnek szintén 300 ezerért. Most Dex ajándékba, de a 335 ezer már olyan lélektani határ jelent azoknak, akik eddig kidobtak az asztalra szintén 300 ezret, hogy nem is értem a rinyát.
Nyilván, nem azokra gondolok, akiknek sajnos 50 ezret is nehéz letenni az asztalra, de ez nem is az ő topikjuk lesz.
Aki ismer, tudja, hogy én meg miért rinyáltam már ÉVEK óta...Mert csak redvás lekerekített sarkú szappantartókat dobálták piacra, amivel már a tkm tele volt/van, és bár nagy a készülék, de én egy ilyen formát vártam és tegnap már be is dobtam az edigis kosárba. Remélem a szeptember 15-öt tartani tudják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Phone 8 gamer telefon (Snapdragon 8 Gen 3, 165Hz, IP68, 256GB), bontatlan,garanciális
- Eladó Samsung Galaxy s23( ha ma elviszed nincs postaköltség)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P50 Pocket Prémium Edition Gold.
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest