Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szellem.

nagyúr

LOGOUT blog

válasz S e t h #780 üzenetére

Pont leírtad az android rákfenéjét. Le kell tiltogatni sok dolgot ahhoz, hogy egy normális vagy jónak mondható üzemidőt elérjünk!
    Pont erre akartam célozni, hogy sok esetben a magasabb akkuméret ellenére is vacak az üzemidő.
    Én nagy potenciált látok az androidban, de meg kéne oldani a szoftver optimalizációját! Évek óta küzd ezzel a Google.
    Azt nem mondom, hogy csökkentsük az akkuméretet!
    Rendre tele vannak vágva olyan szoftverekkel a telefonok, amik vagy nem kellenek vagy a háttérben futnak annak ellenére, hogy nem használja őket a user!És ez nem csak az előtelepített szoftverekre igaz!
    Én abban látom az elsődleges megoldást, hogy készítsenek egy olyan droidot, ami nincs telepakolva mindenféle szoftverrel ami amúgy nélkülözhető és a legfontosabb, hogy csak az fusson és használjon bármilyen erőforrást, amit használ a felhasználó! Illetve ami fontos lenne, ha be van zárva egy alkalmazás, vagy "parkoló" pályára van rakva, akkor ismét ne fogyasszon semmit.
    A gyártók pedig kapjanak korlátozást, hogy a saját lanccherük ne egy monstrum legyen ami rontja a felhasználói élményt, illetve a teljesítményt! Lásd anno a Touchwiz.

Én azt gondolom, hogy kell egy normális akkuméret, de a szoftveroptimalizálásban sok rejlik még!

(#782) ΞΔGLΞ: Ebben igazad van! Felhasználófüggő a SOT! Az én példám: Az S7Edge, S6Edge esetén szénné pimpeltem a telefon szoftverét. packagedisabler, stb. Sosem tudtam olyan SOT-ot kihozni, amit a fórumtársak! S8+ esetén hozzá sem nyúltam a telefonhoz, kivéve átállítottam a helymeghatározást akkukimélőre, lekapcsoltam az nfc-t és kész. 6 óra SOT két nap üzemidővel. Szóval, ez is érdekes.

Új hozzászólás Aktív témák