- Fotók, videók mobillal
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pont leírtad az android rákfenéjét. Le kell tiltogatni sok dolgot ahhoz, hogy egy normális vagy jónak mondható üzemidőt elérjünk!
Pont erre akartam célozni, hogy sok esetben a magasabb akkuméret ellenére is vacak az üzemidő.
Én nagy potenciált látok az androidban, de meg kéne oldani a szoftver optimalizációját! Évek óta küzd ezzel a Google.
Azt nem mondom, hogy csökkentsük az akkuméretet!
Rendre tele vannak vágva olyan szoftverekkel a telefonok, amik vagy nem kellenek vagy a háttérben futnak annak ellenére, hogy nem használja őket a user!És ez nem csak az előtelepített szoftverekre igaz!
Én abban látom az elsődleges megoldást, hogy készítsenek egy olyan droidot, ami nincs telepakolva mindenféle szoftverrel ami amúgy nélkülözhető és a legfontosabb, hogy csak az fusson és használjon bármilyen erőforrást, amit használ a felhasználó! Illetve ami fontos lenne, ha be van zárva egy alkalmazás, vagy "parkoló" pályára van rakva, akkor ismét ne fogyasszon semmit.
A gyártók pedig kapjanak korlátozást, hogy a saját lanccherük ne egy monstrum legyen ami rontja a felhasználói élményt, illetve a teljesítményt! Lásd anno a Touchwiz.Én azt gondolom, hogy kell egy normális akkuméret, de a szoftveroptimalizálásban sok rejlik még!
(#782) ΞΔGLΞ: Ebben igazad van! Felhasználófüggő a SOT! Az én példám: Az S7Edge, S6Edge esetén szénné pimpeltem a telefon szoftverét. packagedisabler, stb. Sosem tudtam olyan SOT-ot kihozni, amit a fórumtársak! S8+ esetén hozzá sem nyúltam a telefonhoz, kivéve átállítottam a helymeghatározást akkukimélőre, lekapcsoltam az nfc-t és kész. 6 óra SOT két nap üzemidővel. Szóval, ez is érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fotók, videók mobillal
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest