Új hozzászólás Aktív témák
-
FragMaster
addikt
válasz
infectedmann #56 üzenetére
Akkor nem kell vele foglalkozni, nem kellett adakozni rá havonta
-
FragMaster
addikt
válasz
Darth_Revan #47 üzenetére
Naja, még ha tényleg nem is robbanna akkorát, piacra dobni mégis jobban megérné mint csak úgy otthagyni a fiókban...
-
FragMaster
addikt
Nem értem mi ez a grafikabuzulás mostanában
-
FragMaster
addikt
válasz
antikomcsi #30 üzenetére
Azt a mércét még mindig nem tudom mivel rakta feljebb a Crysis, mint pl egy half-life vagy annak bármelyik része
-
FragMaster
addikt
válasz
antikomcsi #27 üzenetére
Attól még adják csak ki, hogy neked nem tetszik
Amúgy magamat tudom megint idézni:
"szerintem ráadásul ezek a képek összevissza készültek az idő folyamán. Pl. a zsugorított kaszinós képek tele vannak alacsony felbontású textúrákkal, míg a bányás meg a csillés képektől majd kiugrik a szemem annyira jól néznek ki. Túl nagy a kontraszt, hogy egy verzióból legyenek ezek." -
FragMaster
addikt
válasz
antikomcsi #21 üzenetére
Pont a Crysis? Simán felejthető szvsz. Persze hogy szép, de akkor most huss hirtelen eltörölt minden nála akár sokkal jobb fps-t csak a grafika miatt? A nem csúcs de szép grafika meg = alacsony gépigénnyel, lehet szóval előny.
-
FragMaster
addikt
Mert a grafikán múlik minden, ugye? Tipikus cryfoson felnőtt generáció-hozzáállás. Grafikailag a Duke3D-t is lesöpörte a Quake anno mégis sok embernek jobban bejött a játékmenet meg a hangulat miatt.
PS.: szerintem ráadásul ezek a képek összevissza készültek az idő folyamán. Pl. a zsugorított kaszinós képek tele vannak alacsony felbontású textúrákkal, míg a bányás meg a csillés képektől majd kiugrik a szemem annyira jól néznek ki. Túl nagy a kontraszt, hogy egy verzióból legyenek ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged