- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
FragMaster #28 üzenetére
Ácsi!
Azt mondtam, hogy ezek a képek nem tetszenek, mert némelyik elég ratyi.
Ha a játékban testreszabható lesz a dolog normálisan, nem zavar, ha alacsony felbontásban kockákból van egy gömb kirakva.
Biztosan végigjátszanám, de nem sok reményt látok a kiadásra.
szerk:
#29) harry Ponthohy én vagyok a célközönség, ha hiszed, ha nem. Csupán annyit mondtam, hogy ha nem hozza az elvárt színvonalat, akkor inkább ne is legyen kiadva, mert csak ront a felépített kúltuszon.
A crysishez nem hasonlítottam egyszer sem, annyit mondtam, hogy szép játék, ami nekem tetszik, és, hogy magasra tette a mércét azok előtt, akik szép igényes játékot szeretnének készíteni. Párhuzamot soha nem vontam a két játék közé.
-
antikomcsi
veterán
válasz
FragMaster #25 üzenetére
Kinek a pap, kinek a papné.
Nekem tetszik a crysis, játékmenetileg is, és mint fps is. Az pedig egy külön jó pont, hogy szép is, és ezért élvezetes vele a játék.
Nem törölt el minden más fps-t, nem erről van szó. Csupán ha egy játékot már ilyen régen várunk, azzal kapcsolatban, már mindenkiben kialakúlt egyfajta elvárás. És, ha sokaknál nem éri el az elvárt szintet, akkor csalódást okozhat.
Egy szép grafika, jól eltalált játékmenettel, alacsonyabb gépigénnyel sikeres lehet, ebben igazad van.
A baj csak az, hogy én személy szerint megnéztem a képeket, és nem találtam azokat szépnek.
Másnak tetszhet, de szerintem nem tudnám élvezni a játékot ilyen megjelenítéssel.
Persze régen élveztem a két fehér vonalat a képeryő szélén, és a köztük "repkedő" négyzet alakú labdát a plus 4-en, de ma már nem köt le annyira. A duke nukem 3D is nagyon bejött, és szupernek tartottam a grafikáját. Tavaj elő is vettem, és feltelepítettem, de már nem tudtam annyira élvezni, mint régen.
Ez a jó az emberekben, hogy különbözőek vagyunk, mindenkinek más tetszik, és ezért nem unalmas a világ.
-
mindfreak
őstag
válasz
FragMaster #18 üzenetére
És mi rá a garancia, hogy ez hozza hangulatilag a mai elvárásokat?! Szerintem semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged