- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
nézd ismét csak az sgs-t tudom felhozni, nekem elég amit produkál
sajnos ilyen vékony készülékbe aminek nagyteljesítményű procija van és nagy képernyője, örülhetünk hogy az egy napot kihúzza azzal a nudli akksival(12 órát bírjon ki, egy munkanapot nem?, különben kibír az 26-30 órát is ha keveset nyomkodom)
egyébként itt látható ha sokat telefonálsz, 6-123 óra a beszélgetési idő, tehát a legtöbb kraftot a kijelző és a proci fogyaszt(pl ha játszol pl asphalt 6-ot hamar lemerül), de ha csak dumálsz a képernyő ki van kapcsolva és a proci se pörög
[link]akinek ez nem tetszik:
1. vehet rá battery packet, amitől kb 2x olyan nehéz és 2x olyan vastag lesz
2. vehet egy új akksit, és mondjuk a régit feltölti és kinevezi pótakksinak és magánaál hordja a táskájában
tehát van megoldás, a mai technológiával nem lehet az hogy a kecske is jóllakjon meg a káposzta is megmaradjon(ti ezt szeretnétek)
de mégis mert ugye fejlebb írtam hogy megoldható akinek több energia kell
de ha ez sem akkor vegyen olyan telefont aminek jobb a gyári akkuideje, csak az nem kétmagos lesz, ilyen pl az iphone esetleg a Defy is többet bír
különben egy iphone átlagembereknél 2 napot bír, tehát végignetezheted vele az utazásod szerintem(hacsak nem a transszibériai expresszen utazol)
-
Remus389
veterán
Csak mondjuk bizonyos esetekben utazásnál problémás lehet. Egy hosszabb vonatúton (nem belföldre gondolok), ahol az ember 3G-zik, gps-ezik egyszóval használja a telefonját.
javaslom akkor vigyél egy könyvet
vagy beszélgess
ha mást nem aludj, nézd a tájat
nehogymár 8 órát lógjál a mobilon
nemtudom, ilyen gondjaim nekem nincsenek, feltalálom magam
különben a Galaxy S szerintem 3-4 órát kibír ilyen netezéssel, filmezéssel, a maradék 3-4 óra pedig elmegy tájnézéssel, könyvolvasással, beszélgetéssel, alvással
én elvagyok
-
törölt tag
Abból semmi jó nem fog kisülni, ha a mobilgyártók fognak nekilátni akksit fejleszteni. Nem az ő dolguk, semmilyen jelenlegi tudásuk nicns hozzá. Arra, hogy ezt megtegyék ott vannak a beszállítók, akik ebből élnek. Csak sajnos a fizikát ők sem tudják megszexualizálni, sem a fejlődését a nanotechnológiás dolgoknak felgyorsítani. Ami megint más cégek, egyetemek területe.
Amúgy annyira tetszik, a focihoz, az autókhoz, az akksikhoz, a politikáthoz mindenki nagoyn ért. Meg a közgadaságtanhoz is. Mindig.
-
Pete55555
addikt
Teljes mértékben egyetértek, valahogy én is így képzelem el ezt a dolgot. Értem én, hogy ebben a technológiában már nemsokmindent lehet fejleszteni, de a baj az, hogy nem is fejlesztik egyáltalán, de legalábbis nem eléggé. Ha ebben nincs potenciál keressenek más alternatívát találjanak fel új technológiát. Lassan eljutunk arra a pontra, hogy nem lesz már mit fejleszteni egy okostelefonban. Gyorsabb már nemnagyon lehet, kijelzőméret/pixelsűrűség is már elég nagy, memória szintén, tényleg nem tudom, mi az a dolog, amit tényleg fejleszteni kéne az akkumulátoron kívül.
-
Az lesz a megoldás, mint a fegyvereknél: több tárat kell magunkkal vinni.
3-4 akku, és majd adnak egy készüléket a telefon mellé, amivel lehet tölteni a többi akkut is.
Alig várom már, mikor a telefonokba lesz építve a gyors hibernálás gombnyomásra, akku kipattintása, majd fémes kattanással a másik betöltése, és a készülék máris visszatér a hibernációbólTelefonálás közben: "Bocsi, tárat kell cserélnem
"
-
Remus389
veterán
naiv dolog azt feltetelezni hogy nem akarnanak jobb kapacitasu kompakt meretu aksikat a gyartok
csak sajnos nem megy
lehetne pl litium polimeres(ilyen van a modell helicopterembe es szerintem tobb energia van benne mint az azonos meretu telefonom akksijaba), csak sajnos instabil(robbanasveszelyes, es hamar tonkremegy)
ertsd meg hogy jelenleg nincs jobb akksi, mint amit beletesznek, es kifejleszteni se egyszeru
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest