- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Google Pixel topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Tudom, direkt írtam ilyen stílusban, kíváncsi voltam ki ugrik rá és mivel...
Egyszerűen bosszant, hogy dobják ki a nagyobbnál nagyobb kijelzőket, a nagyobbnál nagyobb felbontásokat, közben az akksi meg marad u.a.
Egyik gyártó sem (talán az Appleről voltak viszont ilyen hírek) foglalkozik eleget az akkumulátorral. Gyakorlatilag 5-10 éve nem változott semmi. Semmi érdemi.
Anno a 3210-esnek is volt 1200-as akksija. A mostani telefonokhoz is olyan 1400-1500-as akksi jár. Ennyi...Szerintem abba kéne hagyni a kijelzőméret növelését meg a felbontás és egyéb dolgok fejlesztését, és szépen mindenkit ráállítani az akksi fejlesztésére, mert lassan már oda jutunk, hogy adott a csúcskészülék ami mindent tud, csak épp használni nem lehet, mert egyetlen napig se bírja. A gyártó meg leszarja, mert a telefont a hatalmas kijelzővel meg felbontással meg HD videofelvétellel és hasonlókkal adja el, akksival nemigazán tudná. Miközben az is egyre égetőbb probléma.
Pár hónapja volt egy cikk, hogy az Apple dolgozik az akkumulátorok elektronűrűségének növelésén. Hát kíváncsian várom mi lesz belőle.
Egyébként szerintem azt a 10mm-es vastagságot simán feláldozhatnák annak érdekében, hogy több készülékbe is ilyen - a cikkben említett - 2700mAh-s akksi kerüljön. Na nem azt mondom, hogy legyen 2cm vastag a telefon, de mondjuk egy 1,5-et még eltudnék viselni, plusz egy nap üzemidőért.Egyébként a gond ott van, hogy lassan már nincs tovább mit fejleszteni. Hiszen ha még több funkciót, extrát tesznek a telefonba (mondjuk mobil projectort, ami már régóta tervbe van véve), akkor egyszerűen az akkuidő annyira lefog csökkeni, hogy teljesen használhatatlan lesz a telefon.
Így nemsokára eljutnak majd a gyártók arra a pontra, amikor vagy akku-t fejlesztenek, vagy nem tesznek újdonságokat a telefonba, mert pár órás üzemidővel már senki nem venné meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Flint 2 OFF topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hisense LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest