Új hozzászólás Aktív témák

• Remus389

veterán

válasz Dany007 #75 üzenetére

nézd ismét csak az sgs-t tudom felhozni, nekem elég amit produkál

sajnos ilyen vékony készülékbe aminek nagyteljesítményű procija van és nagy képernyője, örülhetünk hogy az egy napot kihúzza azzal a nudli akksival(12 órát bírjon ki, egy munkanapot nem?, különben kibír az 26-30 órát is ha keveset nyomkodom)

egyébként itt látható ha sokat telefonálsz, 6-123 óra a beszélgetési idő, tehát a legtöbb kraftot a kijelző és a proci fogyaszt(pl ha játszol pl asphalt 6-ot hamar lemerül), de ha csak dumálsz a képernyő ki van kapcsolva és a proci se pörög
    [link]

akinek ez nem tetszik:

1. vehet rá battery packet, amitől kb 2x olyan nehéz és 2x olyan vastag lesz

2. vehet egy új akksit, és mondjuk a régit feltölti és kinevezi pótakksinak és magánaál hordja a táskájában

tehát van megoldás, a mai technológiával nem lehet az hogy a kecske is jóllakjon meg a káposzta is megmaradjon(ti ezt szeretnétek)

de mégis mert ugye fejlebb írtam hogy megoldható akinek több energia kell

de ha ez sem akkor vegyen olyan telefont aminek jobb a gyári akkuideje, csak az nem kétmagos lesz, ilyen pl az iphone esetleg a Defy is többet bír

különben egy iphone átlagembereknél 2 napot bír, tehát végignetezheted vele az utazásod szerintem(hacsak nem a transszibériai expresszen utazol)

Új hozzászólás Aktív témák