- iPhone topik
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Akciófigyelő: Árkedvezménnyel indít a Watch GT 6
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
nézd ismét csak az sgs-t tudom felhozni, nekem elég amit produkál
sajnos ilyen vékony készülékbe aminek nagyteljesítményű procija van és nagy képernyője, örülhetünk hogy az egy napot kihúzza azzal a nudli akksival(12 órát bírjon ki, egy munkanapot nem?, különben kibír az 26-30 órát is ha keveset nyomkodom)
egyébként itt látható ha sokat telefonálsz, 6-123 óra a beszélgetési idő, tehát a legtöbb kraftot a kijelző és a proci fogyaszt(pl ha játszol pl asphalt 6-ot hamar lemerül), de ha csak dumálsz a képernyő ki van kapcsolva és a proci se pörög
[link]akinek ez nem tetszik:
1. vehet rá battery packet, amitől kb 2x olyan nehéz és 2x olyan vastag lesz
2. vehet egy új akksit, és mondjuk a régit feltölti és kinevezi pótakksinak és magánaál hordja a táskájában
tehát van megoldás, a mai technológiával nem lehet az hogy a kecske is jóllakjon meg a káposzta is megmaradjon(ti ezt szeretnétek)
de mégis mert ugye fejlebb írtam hogy megoldható akinek több energia kell
de ha ez sem akkor vegyen olyan telefont aminek jobb a gyári akkuideje, csak az nem kétmagos lesz, ilyen pl az iphone esetleg a Defy is többet bír
különben egy iphone átlagembereknél 2 napot bír, tehát végignetezheted vele az utazásod szerintem(hacsak nem a transszibériai expresszen utazol)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Dying Light: The Beast - Íme a hivatalos gépigény
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 26
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Infinix Hot 50 Pro 256/8GB Silver 1év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512 GB, Kék, 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest