- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Yettel topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Befutott a Meizu friss csúcsmodellje
- Európában indíthat a Vivo V60 Lite 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Alaphelyzetben én is leszarom. Pont ezért, mert valahol mindig "megszállok" estére, legtöbbször persze otthon és ott van konnektor.
Csak mondjuk bizonyos esetekben utazásnál problémás lehet. Egy hosszabb vonatúton (nem belföldre gondolok), ahol az ember 3G-zik, gps-ezik egyszóval használja a telefonját.Régen én a 3210-essel megtudtam csinálni, hogy 3-4 napos utakra nem vittem magammal töltőt, csupán arra figyeltem, hogy indulás előtt fullon legyen. Még utolsó csíkon is bírta 1-2 napig alaphasználat mellett.
A különbség csak az, hogy ma már más lett az alaphasználat mint akkor. Akkor alap volt a készenlét, sms, beszélgetés, meg némi játék a Snake-kel
Ma meg már alap, hogy mindemellett(!) az ember netezik monjduk 3G-ről, fotókat készít, esetleg rövidebb videókat, gps, google maps. És arról már ne is beszéljek, hogy egy hosszú vonat / egyéb úton ha már ilyen telefonja van az embernek akkor szívesen megnézne 1-1 filmet is. A zenehallgatás meg alap. Esetleg egy kis játék. Hiszen erre valók ezek az "okos"telefonok.Direkt kiemeltem dőlttel azokat a dolgokat, amik egy esetleges utazás kapcsán fontosak lehetnek. Látszik, hogy mekkora a különbség egy mondjuk 5-10 évvel ezelőtti telefon hétköznapi használata és egy mostani között.
A durva, hogy az akksik kapacitása alig változott valamit, érdemben szinte semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.05.06. Yettel jótállás
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest