Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz Remus389 #67 üzenetére

Alaphelyzetben én is leszarom. Pont ezért, mert valahol mindig "megszállok" estére, legtöbbször persze otthon és ott van konnektor.
    Csak mondjuk bizonyos esetekben utazásnál problémás lehet. Egy hosszabb vonatúton (nem belföldre gondolok), ahol az ember 3G-zik, gps-ezik egyszóval használja a telefonját.

Régen én a 3210-essel megtudtam csinálni, hogy 3-4 napos utakra nem vittem magammal töltőt, csupán arra figyeltem, hogy indulás előtt fullon legyen. Még utolsó csíkon is bírta 1-2 napig alaphasználat mellett.

A különbség csak az, hogy ma már más lett az alaphasználat mint akkor. Akkor alap volt a készenlét, sms, beszélgetés, meg némi játék a Snake-kel :)
    Ma meg már alap, hogy mindemellett(!) az ember netezik monjduk 3G-ről, fotókat készít, esetleg rövidebb videókat, gps, google maps. És arról már ne is beszéljek, hogy egy hosszú vonat / egyéb úton ha már ilyen telefonja van az embernek akkor szívesen megnézne 1-1 filmet is. A zenehallgatás meg alap. Esetleg egy kis játék. Hiszen erre valók ezek az "okos"telefonok.

Direkt kiemeltem dőlttel azokat a dolgokat, amik egy esetleges utazás kapcsán fontosak lehetnek. Látszik, hogy mekkora a különbség egy mondjuk 5-10 évvel ezelőtti telefon hétköznapi használata és egy mostani között.
    A durva, hogy az akksik kapacitása alig változott valamit, érdemben szinte semmit.

Új hozzászólás Aktív témák