- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
Teljes mértékben egyetértek, valahogy én is így képzelem el ezt a dolgot. Értem én, hogy ebben a technológiában már nemsokmindent lehet fejleszteni, de a baj az, hogy nem is fejlesztik egyáltalán, de legalábbis nem eléggé. Ha ebben nincs potenciál keressenek más alternatívát találjanak fel új technológiát. Lassan eljutunk arra a pontra, hogy nem lesz már mit fejleszteni egy okostelefonban. Gyorsabb már nemnagyon lehet, kijelzőméret/pixelsűrűség is már elég nagy, memória szintén, tényleg nem tudom, mi az a dolog, amit tényleg fejleszteni kéne az akkumulátoron kívül.
-
Pete55555
addikt
válasz
osztraksajt #14 üzenetére
Úristen, mi lesz most...
Mintha ezek a dolgok mindennaposak lennének.
Nem kell 1 marék csavar közé rakni önmagában az akksit, és nem fogja "levinni a lábad" -
Pete55555
addikt
Ez valami borzasztó csúnya. Kb úgy néz ki, mintha SGS-re vennék 3000mAh-s akkut hátlappal. És így is vicc, hogy "aggodalomra semmi ok, ott a nagyobb akksi, amivel kibír egy napot" öröm e bódottá mert kibír egy napot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest