Új hozzászólás Aktív témák
-
G4bi89
senior tag
Ezt is láttam már itt a fórumon, akkor is többen írták rá, hogy a programok amiket futtatnak benne azok többsége függ a nettkapcsolattól. (G Earth,Netflix,Twitter stb...)
Meg érdekelne, hogy vajon dalvik vagy art futtató környezetben van az N5 mert nem mindegy. (gyanítom dalvikban)Tény, hogy egy fokkal többet ér mint a benchmark.
-
G4bi89
senior tag
Benchmark test
mert az r*hadt mérvadó a mindennapi használatban. Még mindig áll amit fentebb írtam...
"Tény hogy korlátolt az ember de cserébe tökéletesen és simán megy minden. És ne felejtsük el hogy mindezt az iPhone egy papíron fele olyan erős hardver mellett teszi meg."
" Azt azért ne felejtsd el, hogy annak a fele akkora hardvernek fele akkora pixelt is kell mozgatnia 4 inch-en. "
-
G4bi89
senior tag
Nem tölti az újra csak Nexusod legyen. Most direkt kiprobáltam N7-en, hogy Operába megnyitottam 4 oldalt, majd beléptem FB appba (ami köztudottan mindent felzabál ) aztán messsenger,mixcloud és vissza térve a böngészőbe ott folytattam ahol leraktam.
Persze 2GB ram jót tesz a multitasknak, de mint látod ha nem fut minden gyári marhaság akkor a fele is elég lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest