- iPhone topik
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecs@
addikt
válasz
#31733248 #132 üzenetére
Fapados ?
Dizájnos S4 TW ? Grat az ízlésedhez !
Ha akarom felrakom a Nexusomra ( isten őrízz ! ) , de te maradsz a szokásos Samsung gondokkal, lagokkal, knoxal, szappantartó műanyaggal, Ramhiánnyal, minden sz@rral teleszemetelt , és gusztustalan kinézetű Samu UI, és garis meghibásodások...
-
DeathAdder
veterán
válasz
#31733248 #144 üzenetére
Mégis stabilabb, nem rángat, jobb, szebb (szubjektív), és erősebb moci lapul benne.
Ezzel szemben a másikban több az extra, és drágább is.Érdemes elgondolkodni, hogy kinek mi a fontosabb
Én pl. mint régi nagy samu fan, ha vernének sem vennék S5-öt, a Note stylus fícsöreit használtam ki egyedül, de azóta beleszerettem a holo-ba és rájöttem, hogy semmi szükségem a laggos, de extrás motionwizre..
-
tothmaxy182
őstag
válasz
#31733248 #132 üzenetére
Nálam meg a legnagyobb visszatartóerő a Samsungoktól (a formán és az anyagminőségen kívül) a TW. Te lehet, hogy a fapados Androidtól tartasz (amire egyébként olyan Lauchert raksz, amilyet akarsz), nekem viszont az volt a legfontosabb, hogy a telefonom ne legyen már gyárilag telefosva minden olyan dologgal, amire semmi szükségem. A TW-től meg eleve a falat kaparom. Haverom Galaxy S3-asa egy katasztrófa... Most akarja eladni, mert mire megnyitja a névjegyzéket, vagy a képgalériát, az kb 5-10 másodperc.
joey: Az 1 Gb RAM felhasználási szokásoktól függően elég lehet. Szerintem az emberek nagy részének manapság még bőven elég lenne. Nekem még sosem fogyott el. Egyébként értem amit mondasz, és valahol igazat is adok, de szerintem nem csak a csúcskategóriában van élet droidos vonalon. Okos választással, ha az ember mérlegel, hogy mire akarja használni a telefonját, sokkal olcsóbban is lehet akadásmentes telefont venni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest