Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
Igen. Egyik helyett van ez, másik helyett van az, ez talán megoldható így, az talán úgy, stb.
De 300+ ezerért miért agyaljak ilyeneken? Semmit nem ad a Huawei, ami miatt csak elgondolkodnék azon, hogy megéri szívni.
A konkurenciától megkapom ugyanezt a hardveres felszereltséget, ugyanilyen áron. Ráadásul a megszokott módon használhatok mindent.
A fanboy-ságon kívül egyetlen érv sincs a Huawei mellett. -
<Lacy85>
addikt
Én sem értem ezt a nagy hisztit. Mintha csak fél milliós telókat lehetne kapni.
Gyakorlatilag már 70-80 ezertől vannak telkesen jól használható telefonok. Ha sok érte a 400 (én sem vennék ennyiért soha), akkor olcsóbbat kell venni.
De sokan úgy gondolkodnak, hogy nekik alanyi jogon jár a legjobb. Lehetőleg ingyen.
Gondolom a BMW szalon előtt is tombolnak minden nap, mert az új modell 3 millióval drágább lett. -
<Lacy85>
addikt
-
<Lacy85>
addikt
válasz
#30610944 #46 üzenetére
"Ku..va jol tartjak az arukat igy egy ev mulva vagy akar ket ev mulva is tok jol beszamitjak vagy el lehet adni"
Tényleg ku..va jól tartják az árukat. Alig másfél éve kerek 400 ezer volt a Xs. Most kapásból láttam vagy ötöt ~160 körül.
A retina MacBook Air 2018 októberben került piacra. Alapára 475 ezer volt. Jelenleg ezeket már bőven 300 alatt megkapod. Nincsenek másfél évesek.
Szóval az utóbbi időben ez a régi mantra már eléggé felejtős. -
<Lacy85>
addikt
Ébresztőórának, meg fényképezőgépnek egy kicsit drága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A GMS hiánya mellett a magas árak is nehezíthetik az eladásokat.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Horgász topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Háztartási gépek
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Futás, futópályák
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest