Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Schuler888 #158 üzenetére
Ne haragudj nem fogom vegig nyalazni az egesz forumot es nem is kell, hogy egy hozzaszolasra valaszoljak. Egy adott hsz-re valaszoltam es itt jossz/jottok nekem olyan dolgokkal amiknek koze se volt ahhoz amit irt abban az adott hsz-ben. Lehet korabban elhangzott de kur..ra nem erdekel, mert nem az egesz gondolatmenetere valaszoltam, hanem egy ujra kiemelem, adott hozzaszolasra.
Akkor mi ertelme van a valasz gombnak egy adott hsz-re.
Egyre viccesebb amit muvelsz.
-
törölt tag
válasz
Schuler888 #151 üzenetére
Mutasd mar meg nekem legyszives, hogy a 133-as hozzaszolasban amire reagaltam hol irta le, hogy
Eloszor szamonkered, hogy o magabol, es az nyugati emberek 90+%-bol mer kiindulni
En ilyet nem latok, pedig mar nyolcvanezerszer atragtam. Ha megvan es beneztem itt nyiltan harakirit rendezek. En arra az egy hsz-re reagaltam azt, hogy o korabban mit irt nem tudom, szoval azzal ne gyere. -
k-adi
nagyúr
válasz
Schuler888 #153 üzenetére
yep
ezért is nem is reagáltam már rá
-
törölt tag
válasz
Schuler888 #151 üzenetére
Na akkor fuss neki meg egyszer azt a hozzaszolast amire reagaltam es az enyem mielott jossz itt az ongollal.
-
Schuler888
senior tag
válasz
#30610944 #143 üzenetére
LOL. Eloszor szamonkered, hogy o magabol, es az nyugati emberek 90+%-bol mer kiindulni, erre cafolatnak felhozod a sajat peldad, gyonyoru ongol. Talan tisztaban kene lenni az aranyokkal, hogy amit o kepvisel "kicsit" magasabb mint a magadfajta Lineage telepitgetos nagyon vekony reteg..
-
Ricardo
titán
válasz
janeszgol #145 üzenetére
Azért, mert jelenleg az a hosszútávú érdekük, hogy terjedjen Európában (és mindehnol ahol jelenleg a GMS az elsődleges), amennyire csak lehet. Ige, vannak olyanok akik akkor sem vennék meg ha fillérekért dobnák utána, de sokan vannak akik jó áron azt mondanák. Ennyiért kipróbálom."
Aztán ezek egy része inkább visszatérne, de jó részük elégedetten használná, és maradna HMS vonalon. -
törölt tag
Ezert irtam, hogy EN talaltam alernativakat es nekem eleg amit tud.
Hiaba tud az 'xy' tobbet GSM alatt ha sosem hasznaltam ki 100%-ban. Es most van egy alternativa ami annak csak 70%-a de ezt most 100%-ban hasznalok ki.
Erted mirol beszelek?
Es ezzel gondolom nem csak en vagyol igy. -
janeszgol
félisten
De miért kellene olcsóbban adnia? Akinek nem jó, olcsóbban sem lesz jó. Ráadásul jelenleg a cég dollár milliókat éget el arra, hogy feltöltse a boltját.
Akkor ennyi erővel én is mondhatnám, hogy minden droidos teló legyen sokkal olcsóbb, mert a Play appjainak 90%-a kuka. -
Ricardo
titán
válasz
#30610944 #139 üzenetére
Attól , hogy elég az a tudás, attól még az kevesebb marad, és a másik többet tud. Innentől kezdve ugyanazt a pénzt elkérni nem igazán bölcs döntés.
Lehet a vitatkozni azon kinek mi elég, és mi nem, de jelenleg a GMS előnyben van a HMS-sel szemben. Később ez változhat ( nagyon jó úton halad a Huawei), nekünk felhasználóknak csak jó lenne egy kiélezett verseny. A P40 széria most érkezik, nem egy év múlva, így illene egy kicsit (nem bagóért osztogatva) mérsékeltebb áron adni. -
törölt tag
Ez a tipikusan az a hozzaallas, hogy te jobban tudod masnak mi jo mi nem. Irigylem az ilyen embereket. Kicsit olyan mint professzor x.
En ugy hasznalok androidos telefont, hogy nem vagyok bejelentkezve a google fiokomba es az osszes.google appot disabled-re raktam mert torolni nem tudom.
A masod telefonon lineage os van fent google appok nelkul es en talaltam mindenre alternativat es nem erzem hogy ezek miatt kevesebbet kapnek vagy kevesebbet nyujtanak.
Sot social mediam sincs es meg elek jelentem.
Na bummm...ez elfogadod? -
_cHAos_
aktív tag
Az oldal (PH) kezdete óta itt vagyok, bár ezt Veled ellentétben nem tekinteném érvnek, sőt finoman fogalmazva nevezzük minimum indifferensnek a témában ezt a kijelntésedet, ami mellesleg nem is igaz... Mit "rakok fel" hová? Milyen jelszó? Nem értem hová vezet a gondolatmeneted.
"Szerintem nyugodtan mindenki helyezkedjen el a saját fórumában, amilyen márkát jelenleg is használ." - ezt feltételezem sarcasm on módban írtad, bár ez a szakmai objektivitás ellenpólósa lenne, én egyszerűen ovodás szintnek nevezem. ( Mellesleg pár embernek sikerült "kimaxolni".
)
-
törölt tag
Ezzel amit irtal csak egy baj van. Azt irtad, hogy szoftveresen kevesebbet kapsz ugyanazert a penzert, viszont felette pedig alternativarol irtal. Tehat ha valaki talal neki megfelelo alternativat az nem fog szoftveresen kevesebbet kapni, mert happy lesz az alternativakkal.
-
Quqesz
nagyúr
Azzal a részével nem is volt bajom, olvasd el még1x amit leírtam(erre írtam, hogy van 100 termék a piacon, vesz másikat, ugyan így lakás terén is).
Nem általánosítok, de egyre jobban jellemző! Csőszerelő szomszédom mesélte, hogy megkérte egy fiatal pár, hogy rakjon fel nekik 3 képet a falra, mert ők nem tudják.....de van szerszámuk hozzá...erre kihozott egy amerikánert, hogy szerszám😃😃😃😃
van nálunk autószerelő, asztalos, konyhás, vízszerelő, villanyszerelő, tetőfedő és jönnek a sztorik.😉 Asztalostól azért ment el az alkalmazott, mert gondolkozni kellett a munkához(érted, be kellett vmit jelölni a bútorlapon és ehhez gondolkozni kell), ezért inkább elment futárnak....vagy egy fali konektorban kicsúszott kábel miatt villanyszerelőt hívnak ki.... -
lolal
senior tag
-
k-adi
nagyúr
nincs miről vitázni: van 2 teló, mindkettő 400ezer, mindkettő droidos.
Egyiken van gugli, másikon nincs.
Amelyiken van gugli, rajta van az összes alkalmazás.
Amelyiken nincs gugli azon app-hiány van, VAGY alternatív megoldásokkal kell bíbelődni az eddig megszokotthoz képest.Ergo szoftveresen kevesebbet kapsz ugyanannyi pénzért.
TALÁN egyedül egy ütős hardver kárpótolhatna cserébe, de nem biztos, hogy párhuzamba állítható ez, hiszen lehet a jobb kamera nem segít ki ha nincs a kedvenc appod.
szerk:
A lényeg, hogy huwinak most korrekten kell tájékoztatnia a vevőket a HMS adta korlátokról, kompromisszumokról és majd a piac beárazza a terméket, vagy kiesik az egész piacról a cég.
2020-ra meg szerintem eljutottunk odáig, hogy a flagship hardver minden cégnél jó, inkább már az app-okon van a hangsúly. Így még inkább érdekes lesz ez
-
Schuler888
senior tag
Azt tedd hozza a hasonlatodhoz, hogy kozben az elado folyamatosan bizonygatja mindenkinek, hogy dehat igy is lehet hasznalni, ne legyunk mar elkenyelmesedve, meg hogy a "sult galamb a szankba", ahogy itt eleg benan ervelt valaki, meg hogy majd lehet, hogy valamikor a vizet is lesz lehetoseg bevezetni... ugyanis a masik oldal meg ezt csinalja hozzaszolasok szazain, mind2 oldalt modellezzuk mar akkor le, mert igy a fair..
-
Giovan!
addikt
Szerintem inkább ne általánosítsunk
A lakásos példája szerintem azt írja le, hogy minek venne valaki olyan lakást, amiből mindenféle kényelmi szolgáltatás hiányzik, mikor ugyanazon az áron megveheti a szomszéd lakást, ami rögtön, a megvásárlása pillanatától kezdve lakható.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mihail38 #121 üzenetére
Mindenki a saját igénye szerint vegyen telefont, ha ez nem jön be, akkor van másik 100 a piacon.
A lakásos példád meg a mai fiatalság csődjét írja le, akik már egy izzó cseréjéhez is villanyszerelőt hívnak(szerelőtől hallottam).....meg egy képet nem tud felfúrni a falra....
-
R3laX
addikt
válasz
mihail38 #121 üzenetére
Én is csak keresem a jó megoldásokat. Appgallery-re ránéztem és nagyon sokat fejlődött. Régebben tényleg Firefoxot használtam, mert a PH problémás volt Chrome-mal. A Chrome-ban mai napig nincs Home, vagy End, szóval nem tudok a lap elejére, vagy végére ugrani. A Firefoxban ez is van. A Gmail fiókot ugyanúgy át tudod állítani, mintha Outlookra beállítanád gépen. Persze, mindenkinek kényes ez most, szemétség Trampliéktól. Ha ki is nyírnák a Huawei-t, nekem a következő teló biztos egy Xiaomi lenne, csak a Leica maradjon meg.
-
janeszgol
félisten
+1.
Én nem hiszem el, hogy hozzászólások ezrein kell okoskodni annak, akinek nem jön be a GMS nélküli élet. Leírja a véleményét, elolvassuk és kész. De hozzászólások tucatjait leírni minek?
Személyeskedni, hülyének beállítani a másikat minek?Szerk.: ez ugyan az, mint a kicsi telefon topic. Ha lesz iPhone 9, már előre hányingerem van pár embertől. Ott is hozzászólások százain keresztül bizonyítják, hogy igen, te hülye vagy, mert neked kicsi teló kell, amikor a piac nem ezt diktálja, és a legtöbb ember igénye nem ezt diktálja. Mintha észre se vennék, hogy a kínálat 99,9%-a 5.8 col feletti. Itt is. A knálat99.9%-án van GMS, de nem, itt kell fikázni azt, akinek esetleg tetszik.
-
válasz
mihail38 #121 üzenetére
Remek ez a lakásos hasonlat. Mikor házat kerestem, én is láttam több olyat ami nem felelt meg. Bementem, megnéztem, elmondtam, hogy bocs, de ez és az miatt nem, aztán mentem tovább. De képzeld vannak olyan emberek akik megnéznek egy ilyen komfort nélküli lakást, elijednek, hogy úristen se víz, se villany, aztán utána ötvenháromszor visszamennek és újból elmondják a tulajnak, hogy ezt ugyan sose fogják megvenni. Aztán mikor megy kifelé, még visszafordul mint Columbo, és megkérdi a tulajt, hogy holnap ráér-e mert akar vele holnap is beszélni erről a lakásról.
-
janeszgol
félisten
-
mihail38
aktív tag
Felesleg ennyire védeni azt amit nem lehet, ti ügyesek vagytok és van időtök egy 350-400e ft telefonnal mókolgatni, ide-oda tenni appokat hogy hátha ez vagy az működik jobban...stb
Mi buta és kényelmes emberek azt szeretjük ha meg veszünk valamit és az működik, ha egy lakást meg veszek és nincs benne víz vagy áram attól még lehet benne lakni de nem kényelmes és nem vagyok víz szerelő de legfőképp villany szerelő mi buta és kényelmes emberek ezt is úgy vesszük meg ha van víz és áram is de a fürdő helyiség is fontos... mások lehet hogy elvannak nélküle és úgy gondolják hogy majd megoldják az a lényeg hogy van lakás! -
Dare2Live
félisten
Most akkor leírod, hogy amit leírtál az valótlanság és ezek után, hogy neki kéne utánanézni...
köv hszedben meg, hogy nem szoktál olyan dolgokról véleményt formálni, amit nem ismersz...
mindezt úgy indítva/indokolva?, hogy csak pár éves a rege neked meg 15?
Hibátlan.Ezután ilyesmi:
"sajnos pont a gmail jelszót kell megváltoztatni évente, mert kikerülnek az adataink a kezeik közül."Linkelnél erről az évenkénti jelszót kell cserélniről? Nem mindha google nem (pont a kínai próbálkozások miatt) vezette volna be ~10éve a kétlépcsős azonosítást.
(És akkor azonnal fel is lehetne azt is eleveníteni mért bannolták a googlet kínából... )És akkor vmi on is legyen: Jó 1 hete néztem rá appgaleryre. Nincs a bankomnak, brokercégemnek, nasomnak, weareblemnek, routeremnek appja.
Innen mért szivassam magam ha van végtelen kínálat ami nem szívás mint Huawei.
És akkor az android auto, maps/gmail/drive... vonalat nem említettem. -
*Mukeey*
addikt
Nem azért, de fényezhezed a Huawei-t, amúgy tök jó telóik vannak, de google nélkül macerás használni őket. Miért én, aki sok pénzt adtam egy termékért szívjak használat közben? Sajnos (vagy nem) rá vagyunk szoktatva a szolgáltatásaikra.
Én el is vagyok teljes mértékben a google világban, nem szeretnék egy új rendszerre átköltözni. Buknám alapból a vásárlásaimat, a játékaimat, amik között vannak 5-6-7 éve folyamat játszott címeim. -
R3laX
addikt
Szerintem nyugodtan mindenki helyezkedjen el a saját fórumában, amilyen márkát jelenleg is használ. Én PL nem szoktam olyan dolgokról véleményt formálni, amit nem ismerek, vagy legalább az alapjait. Igen létezik cloud és sajnos pont a gmail jelszót kell megváltoztatni évente, mert kikerülnek az adataink a kezeik közül.
-
R3laX
addikt
Köszi a reklámot, aktívkodjál még egy pár évig légy szíves (+10év reg)
. A böngésző lehet meredekebb(Én sem azt használnám), de ha felraksz egy Firefox-ot, akkor vígan elvagy vele PL sokáig be sem lépett elsőre PH-ra a Chrome régebben telefonról. Gugugugugugugu gugugugugugu gugu, hogy te milyen kedves vagy
. Szerintem nézz utána, esletleg használd, majd utána tegyél kijelentéseket. Egi.
-
_cHAos_
aktív tag
Ezzel a cikkel(linkkel) TE is nevetségessé tetted magad, nem csak a HWSW.
Nekem "megélhetési informatikusoknak" tűnnek. "Közösen indulnak hadba a kínai gyártók a Play Store-ral szemben" nekem a acikk címe is felháborítónak nevetségesnek tűnik, de ki mit fogad el forrásnak...
-
_cHAos_
aktív tag
"Alap mail alkalmazást egyébként szinkronizálod a gmaillel és csá. Felhő? Van saját. Böngésző? Gyorsabb a saját, saját márkán. "
(idéztem Tőled)Kínai felhő és kínai böngésző a leggyorsabb , legbiztonságosabb, a LEGJOBB?
Nem akarok trollkodni, légy szíves, mondd, hogy ezt nem gondoltad komolyan, csak vicc volt az egész a részedről.U Made my day!
Elég meredek kijelentés volt, mondd, hogy humorista vagy és térdet hajtok ellőtted
Bocsánat a sok smile-ért, de komoly bümtetés,. amit leírtál.."Felhő? Van saját. Böngésző? Gyorsabb a saját, saját márkán." - ezt beraktam aláírásba szkjúzmí.
-
mihail38
aktív tag
válasz
Schuler888 #112 üzenetére
Reméljük, úgy legyen.....
-
mihail38
aktív tag
Álom világban él sok ember, vagy adják ingyen mert hát jó gyerekek vagyunk!
majd év végén vagy már lehet hogy a közepén már nem lesz a legjobb 4 gyártó közt mert hát ezt a készülék eladások száma alapján lesz meg mondva és a huawei nem fog ott lenni a legjobbak közt akár hogy is vergődik itt néhány ember...
-
Bailey
senior tag
Szerintem nem lesznek ezek a mobilok ennyire drágák. A P40 Lite is sokkal olcsóbban nyitott, mint a P30 Lite. Én inkább azt gyanítom, hogy egyenlőre kivárnak, mivel a Google már kérvényezte a licensz kiadását a Huawei részére. Ha esetleg megkapják addig, mire piacra kerül a készülék, akkor lehet a magas ár. Ha nem, akkor piacra dobják végül alacsonyabb áron. Ha valamit hivatalosan drágábbnak ígérnek be, de aztán olcsóbban adják, azt senki sem veszi rossz néven. De ha most beharangozzák olcsóbban, aztán egy esetlegesen addigra megkapott GMS birtokában drágábban dobják piacra, azt a vevők kevésbé tolerálnák. Persze lehet tévedek, de vírus miatti helyzet lehet felül fogja írni ezt a kereskedelmi háborút, mert ez most csak olaj a tűzre, és lehet erre játszanak most.
-
R3laX
addikt
Én a P20 Pro-t pl a Leica miatt vettem meg. Na meg nem sz@r. Fotós képességek mondjuk?
Láttad már?
Alap mail alkalmazást egyébként szinkronizálod a gmaillel és csá. Felhő? Van saját. Böngésző? Gyorsabb a saját, saját márkán. Appgallery frissebb verziókat tol appokból időnként teljesen magyarul, mint a gplay :). Drága, ez a baj egyelőre. Többet nem tudunk.
-
doooo
veterán
Lol... ez már olyan mintha tényleg beletörődtek volna abba, hogy újra belpiacos gyártóvá válnak...
-
<Lacy85>
addikt
Igen. Egyik helyett van ez, másik helyett van az, ez talán megoldható így, az talán úgy, stb.
De 300+ ezerért miért agyaljak ilyeneken? Semmit nem ad a Huawei, ami miatt csak elgondolkodnék azon, hogy megéri szívni.
A konkurenciától megkapom ugyanezt a hardveres felszereltséget, ugyanilyen áron. Ráadásul a megszokott módon használhatok mindent.
A fanboy-ságon kívül egyetlen érv sincs a Huawei mellett. -
dutrás
őstag
Saját email kliens szinkronizálható a gmailel de ott a bluemail is ami hivatalosan telepíthető az AG-ből messenger facebook telepíthető hivatalos facebook oldalról youtube helyett van vanced ami még reklámmentes is.
Csak odáig jutsz hogy google a HMS-ről meg semmit nem tudsz.
Örülök hogy segíthettem. -
Juhaszatti
addikt
-
Dare2Live
félisten
válasz
Juhaszatti #89 üzenetére
"ami behúzza a Gmailes e-mailjeidet is"
Ez igen de nálam (is) a probléma az lenne, hogy teljesen beálltunk a drive/maps/photos vonalra. Na most ott a link a dokumentumhoz a levélben de drive az nincs...
és:
@janeszgol:
"GMS nelkul is tudsz leveleket, naptarat, hivaslistat, bongeszot szinkronizalni. Viszont ettol fuggetlenul nem mindenkinek lesz megfelelo. Menetrendek, riasztok, halozati eszkozok, ifttt, barmilyen okoskiegeszito stb appokat egyelore nelkulozni kell.
Lehet lesz ra mas program,lehet semmi."Ezt probálom én is írni de nem megy át. Mindenki azt gondolja, hogy GMS = gmail/drive/maps/photos/android auto.... Pedig nagyon-nagyon nem. Az én banki alkalmazásom is GMS apikra épül. Nem fut HMS alatt. Az én/fiam kedvenc amúgy semmi extra nincs benne játékaim is GMSre épülnek. Nem futnak HMS alatt. Router app is GMS apira épül. Meg se nyekken HMS alatt. Szerintem a NAS alkalmazásomnál is ez a helyzet. És ahogyb olvastam még tervben sincs, hogy átírják HMSre.
Innen Huawei nekem mint egy butatelefon. De minek szivatná magát evvel bárki amikor kb végtelen a kínálat. Ha olcsót akar vesz pl redmit, drágábbat xioamit, csúcst samsungot... vagy akár almát.
-
Dare2Live
félisten
Nekem most xioamin van ott is random van ilyen nekem is volt, kb 1perc lakatolni az appot.
És ezen a területen pont huawei istenverése, ami androidos mobilt ismerek a legagresszívebb a memory managemtje. Persze ennek megvan az előnye aksiban nagyon jók, de elváltok játékból 2sec múlva már tölti újra míg a jelenlegi xioamim nem.
Viszont folyamatosan ott vannak a soha nem használt huawei bloatwarek a memoriában ha nem hekkelsz kiirthatatlanul. Ami nem kell az ott van, fut ami kéne azt kidobja szuper. Teszem hozzá a tapasztalat nem friss, lehet már lehet "lakatolni" huaweinél is 2éve nekem nem sikerült megoldani. -
janeszgol
félisten
Te abban a hozzaszolasban segitseget kertel, majd leirtad hogy neked es sokaknak nem jo, majd sertegetted azt, akinek esetleg megfelel.
Mivel meg nem jelentek meg a keszulekek, illetve toltik fel az AppGalleryt, ezert ne fikazzuk, am ne is ajnarozzuk. Lehet jo lesz, lehet csak kesobb lesz jo, de az is lehet, hogy halott ugy. Meg inkabb az elejen van a ceg. Varjunk.GMS nelkul is tudsz leveleket, naptarat, hivaslistat, bongeszot szinkronizalni. Viszont ettol fuggetlenul nem mindenkinek lesz megfelelo. Menetrendek, riasztok, halozati eszkozok, ifttt, barmilyen okoskiegeszito stb appokat egyelore nelkulozni kell.
Lehet lesz ra mas program,lehet semmi. -
mihail38
aktív tag
válasz
Juhaszatti #89 üzenetére
+1 és ennyi nincs mit hozzá fűzni
-
-
mihail38
aktív tag
na ez a vaktölténnyel való puffogtatás...P40-ben még erre sincs semmi esélyed hogy "csak" akkor ha be lépsz az alkalmazásba akkor látod az emailed.. nincs ilyen alakalmazás
Csak hogy meg nyugodj és S10 pluszt használok és jönnek az értesítések csak cikinek éreztem hogy egy múlt évi telefont hasonlítsak mert ez is jobb...
-
mihail38
aktív tag
Gratulálok azoknak az embereknek akik google nélkűl is használjak és ez nem vak tőlténnyel való puffogtatás!
Szívesen fogadom az ötleteidet hogy lehet használni és mire, ha nincs email, messenger, youtube, és minden mást ami a google ad lehet hogy neked és a hasonló emberek ezt meg tehetik de mit mondjon az akinek elengedhetetlen a munkályából kifolyólag pl: email?
Vagy vegyek 2 telefont mondjuk egy P40-et amivel éppen nem vagyok előrébb mert amit a P40 tud azt tudja mondjuk S20 ultra is és elég 1 telefon mert a P40-t mint írtam a google nem támogatja számomra ez által használhatatlan és attól még hogy nem így látod a számok mást mondanak nem vagyok ezzel egyedűl europában.
Ez a tekefon (P40) kuka de lehet vele olyat csinalni amihez nem kell a google pl fényképezni, sms-t írni...stb amire más telefon lehet nem képesSok sikert hozzá!
-
dutrás
őstag
válasz
Dare2Live #76 üzenetére
De te most önmagadból indultál ki. NEKED arra van szükséged. MÁSNAK meg nem. A P40 Lite topikjában és itt is volt már aki említette hogy meg van GMS nélkül.
Értsük már meg végre nem egyformák a felhasználók így nem mindenkinek szívás a google hiánya.@mihail38
Miért használhatatlan google nélkül? Ez is mint több más hsz mindössze vaktölténnyel puffogtatás. -
Quqesz
nagyúr
Szokták mondani a legjobb védekezés a támadás, de ez pofon lesz. Hacsak a szolgáltatói vonalon nem árazák be jól. Tavaly a P30 hivatalos ára 230e volt, míg a vodától kihoztam 170e-ért 2 héttel a megjelenés után (nem részlet, a hűséget is inkább a magasabb mobilnet miatt vállaltam be).
Gondolom kínában azt hiszik az hw majd elviszi a gms hiányának rossz szájízét, kiderül hamarosan tévedtek-e(sanszos az igen)... -
Dare2Live
félisten
A GMSt ne keverd/korlátozd le a google ökoszisztémára.
Az nem csak a maps, gmail, drive, android auto, youtubet...t jelenti ami ja átlag 99%nak fontos mert különben pl szívás a navi autóban.
És minek szivassa magát az ember ha nem kell?Hanem gondolj arra, hogy 10éve a fejlesztők nagyja google apikra épít. Persze sok app van amit megírták nativ androidra vagy átírják ha lesz elég HMSes Huawei HMSre de jelenleg tippre a store alkalmazások 90% nem ilyen... nálam pl a bankom mobilappja se menne ami nagy szívás lenne és az a pár játék se amivel én gyerek játszik.
Én innen tuti nem szivatnám magam amikor a kínálat végtelen Xioami, Samsung, LG, OnePlus, Realmi, Nokia, vivo, oppo...
És persze butatelefonnal is van élet. Meg telefon nélkül is. De minek szivassa magát az ember ha nem muszáj?
-
mihail38
aktív tag
Értem! Legyen egy csúcs telefonom amin Google...GMS meg minden amire szükségem van és biztos ami biztos legyen olyan felső gategóriás telefonom is ami legujabb mert van rá pénzem ami azt jelenti hogy kb 7 de inkább 800e ft a mai árakat látva, hát ha már igy erted? , de kétlem.. neked ezekre nincs szükséged amit kétlek, de probáld ki a google ökoszisztéma nélkül használni a telefonodat, lehet hogy meg kapod a választ a kérdésidre amit te nem értesz...
-
lolal
senior tag
Még mindig nem értem miért lenne GMS nélkül használhatatlan... amikor ezt már túltárgyaltuk százszor...
Vannak egyéni preferenciák és lehet valakinek elengedhetetlen a Google Ökoszisztéma, ámbár vannak olyan emberek akiknek nem életbevágóan fontos, hogy a keresőóriás szolgáltatásait használják.
Mellőzzük már ezeket a GMS nélkül nincs élet kijelentéseket. -
mihail38
aktív tag
válasz
bollokcs80 #6 üzenetére
Ennyiért se tudná ösztönözni, hisz GMS nélkül használhatatlan ( európában )...nincs miről beszélni ezek mind feltevések és minden mondat úgy kezdődik" ha" ez már eleve rossz
-
<Lacy85>
addikt
Én sem értem ezt a nagy hisztit. Mintha csak fél milliós telókat lehetne kapni.
Gyakorlatilag már 70-80 ezertől vannak telkesen jól használható telefonok. Ha sok érte a 400 (én sem vennék ennyiért soha), akkor olcsóbbat kell venni.
De sokan úgy gondolkodnak, hogy nekik alanyi jogon jár a legjobb. Lehetőleg ingyen.
Gondolom a BMW szalon előtt is tombolnak minden nap, mert az új modell 3 millióval drágább lett. -
Giovan!
addikt
Szerintem ez nem az Apple-ről szól nála. Ő konkrétan azt nem érti miért emelkednek a telefonárak. Pedig marha egyszerű a válasz: azért, mert drágábban is veszik. Minek adná bármelyik gyártó olcsóbban a készülékeit, mint amennyiért adhatja, ha egyszer így is megveszik? A profit a lényeg, mindenkinek, nem az hogy randomJoe 700 dollárért vehessen csúcsmobilt. Ez nem szeretetszolgálat.
-
válasz
janeszgol #60 üzenetére
Azért írtam, hogy "többen", mert nem egy ilyen eladót láttam, de 10-nél nem volt több, és ezek a hirdetések csak pár órát éltek. Pl volt amit délben tettek fel, kettőkor hívtam, már el volt adva.
Végül folyamatosan figyeltem a hirdetéseket, és így fogtam ki egyet. Ha nincs az a lehetőség, akkor most Mi9SE telefonom lenne -
Giovan!
addikt
válasz
#30610944 #54 üzenetére
De szerinted rajtad kívűl más hülye? A teljes piac hülye, csak te tudod az igazságot? Mindenki látja hogy emelkednek az árak. És? Amíg futja rá, veszik. Mikor már nem fogja, nem fogják venni. Mindenki olyat vesz, amilyet akar, és amilyet a lehetőségei megengednek neki.
Amúgy minden fogyasztási cikknél eljátszod ezt, hogy a "drága miért drága?", vagy csak a telefonoknál csodálkozol így rá a világra? -
joey04
titán
Nem vetted még észre, hogy csak a negatív dolgokban trend teremtő az apple az itteniek szerint? Ha hozol nekik drágább telefont korábbról példának, akkor “az csak egyedi modell, nem számít” (lol ezek PONT arra vannak, hogy felmérjék hajlandóak-e ennyit fizetni az emberek) lásd porsche kiadások, de nézz át az oppo topikba, ott meg megfeszülnek hogy az nem is copy, mett 1862-ben is volt már hasonló. Holott az egész világon így cikkeztek róla, hogy mekkora copy az egész. Engedd el, nevess rajtuk.
-
törölt tag
Az érdekes hogy sokan sírnak ilyen olyan drága ez meg a Samsung, iPhone annyira szükségetek van rá mint egy falat kenyérre?
Sokan totálisan agymosottak,nem sértés csak észrevétel.
-
törölt tag
A ketharmadot nyilvan ugyvertettem ahogy te azt leirtad.
Ezt majd mondd akkor ha azok a telefonok arai is az egekben lesznek amik korabban vettel. Mert az egy dolog hogy a felso kategoria arai elszalltak, de ez magaval vonzza a tobbi kategriat is.
De ugy nez ki itt a vegen meg en leszek a hibas miert nem keresek annyit hogy meg tudjam venni ezeket. Lol.
Nincs mirol beszelni tobbet.EclipseGT: Nem magyar hasznalt piaci arakbol indultam ki. UK-ban pl. egy iPhone 11-et 445-ert mig egy S10-et 240-ert veszi be egy ujrahasznosito ceg. Mind a ketto 128 gigas volt.
-
-
Giovan!
addikt
válasz
#30610944 #50 üzenetére
Nem uralja a piac kétharmadát, a profit kétharmadát zsebeli be. Nagy különbség.
Bőven van miből választani, nem csak 1000 dolláros készüléket lehet venni. Mondom, a csúcsmobil birtoklása nem létszükséglet, senkit sem fogok azért sajnálni, mert a piac "gyarlósága" (lol) miatt nem futja neki rá.
Nincs kit hibáztatni, mert nincs hiba. Még egyszer, kapitalizmusban a piac így működik, minden annyit ér, amennyit a fogyasztók hajlandóak adni érte, ezen felháborodni értelmetlen és nevetséges.
-
<Lacy85>
addikt
-
törölt tag
A konkurenciahoz kepest jobban tartjak az arukat!
Giovan!: A piac arazza be, hat ez jo. Meg te irtad, hogy az Apple teljes mobilpiac ketharmadat uralja, na akkor ki is diktal?
Teged meg amugy itt a tobbieket tenlyeg ennyire nem zavarja, hogy egy hulye utan megy mindenki azt minket komplett fejos tehennek neznek? Na ezert tartunk itt ahol es megyunk a szakadek fele, mert az emberek fele le se tojja, mig a masik vidaman megveszi annyiert is, mert hisz elofizusan nem is veszes, meg beszamitjak a regit is igy mar okes. A gyartokat meg ugye nem lehet hibaztatni szerinted, mert ha igy is megveszik akkor ez eleg erv.
Jol van.
-
Giovan!
addikt
válasz
#30610944 #46 üzenetére
Tim egy CEO, a részvényesek gazdagítása a célja, nem tudom mit kell ezen meglepődni, vagy háborogni. A teljes mobilpiac hasznának kétharmada az Applenél csapódik le, szóval a dolgát láthatóan jól végzi.
A csúcskészülékeket, mint minden terméket, a piac árazza be. Pl az XR nem fogyhatott túl jól, a 11-et már 50 dollárral olcsóbban adták. A piac döntött. Szóval továbbra sem értem mit kell felháborodni azon, hogy drágábbak a készülékek. Azért drágábbak, mert ennyiért is megveszik. Senkinek semmi sara nincsen, max a vásárlóknak, dehát ők meg megint arra költik a pénzüket, amire akarják. Ha 1000 dolláros telóra, akkor arra.
Nekem sem futja ilyen drága mobilra, ha futná rá sem érne meg nekem annyit, de ettől még nem érzek késztetést arra, hogy a fórumon csodálkozzak rá a kapitalizmus alapvető tulajdonságaira...
A csúcsmobil birtoklása nem létszükséglet. -
<Lacy85>
addikt
válasz
#30610944 #46 üzenetére
"Ku..va jol tartjak az arukat igy egy ev mulva vagy akar ket ev mulva is tok jol beszamitjak vagy el lehet adni"
Tényleg ku..va jól tartják az árukat. Alig másfél éve kerek 400 ezer volt a Xs. Most kapásból láttam vagy ötöt ~160 körül.
A retina MacBook Air 2018 októberben került piacra. Alapára 475 ezer volt. Jelenleg ezeket már bőven 300 alatt megkapod. Nincsenek másfél évesek.
Szóval az utóbbi időben ez a régi mantra már eléggé felejtős. -
törölt tag
Igazat kell hogy adjak a forumtarsnak, mert akarmennyire is tetszik vagy nem, Apple trendet teremt es mindenki oket majmolja. Meg akkor is ha nem o talalta fel azt a bizonyos dolgot. Pl. ujjlenyomat olvaso mar reg letezett korabban mielott Apple belerakta a telefonjaikba, vagy az arcfelolvasas, notch es meg sorolhatnam. De mikor ok beleraktak hirtelen felkapott lett. Ugyanez igaz az arakra is. Ha a tobbi gyarto latja milyen pofatlan arakat ker akkor ok miert ne ugye?
Az emberek meg persze, hogy megveszik, mert ha egyszer valaki belekeveredik egy okoszisztemaba onnan nehez lesz kirobbantani. Az Apple cuccok meg lenyegeben befeketetesek. Ku..va jol tartjak az arukat igy egy ev mulva vagy akar ket ev mulva is tok jol beszamitjak vagy el lehet adni es igy az az 1000 euros vagy tobb ar mar nem olyan veszes, hisz lejon a regi telefon ara. Ezert veszik az emberek. Nem egy Apple cuccom volt es allandoan csereltem, tudom mirol beszelek. Anno egy iPhone-t max ket hetig hirdettem es el is vittek nagyon jo aron, par honapja a Pixel-em meg a kutyanak sem kellett es szornyu aron valtam meg tole.
Es erre probal huzni mindneki. Samsung, ott a Oneplus, azt most az Oppo is beallt a sorba, sot a Xiaomi mi 10 is basz..tt draga lesz es probaljak ameddig tudjak tartani az arukat. Fel evig tudjak tartani jol az arukat max es utana zuhannak egyet. Egy ev utan mar lehetetlen olyan jol eladni, mint egy Apple termeket. De a lenyeg hogy egy bizonyos szint ala amennyit valojaban megernek sosem fognak ezek sem lemenni ugyanugy, mint az Apple cuccok.
Napokban lekestem egy Huawei P 30 Pro akciorol. 150.000 lett volna na annyit megert volna de nem hiszem, hogy ezek az 1000 euro feletti telefonok valaha is be fognak esni arra a szintre.
Ez mind az Apple sara.
Es amugy sem megy mar senkinek sem az eladas ugy mint korabban. Tim bacsi is mindenkire rafogja, hogy mar nem megy ugy a szeker mint korabban csak sajat magukat nem okoljak. Hibaztatta kinat, az embereket, hogy mar mindenkinek van okosteloja es nem akar valtani, telitett a piac, stb. Es ahelyett, hogy arat vagnanak inkabb feljebb toljak kitalanak reszletfizetest. Igy bevetelben ugyanott lesznek majdnem. Nem sok "olcsobbat" adnak el hanem keves kur..a dragat. Nekik igen mindegy.
Arra meg nem lehet rafogni, mert az 5G, meg a jobb technika, mig letezik akar egy gyarto is aki kepes mindezt belepakolni, olcsobban adni es meg nyereseges is, persze nem olyan szinten mint a nagyok.
Nem kell takarozni. Egyszerubb lenne kiplakatolni ezeknek a cegeknek, hogy vegyetek meg mert igy mar nem lesz penzunk venni a gyerekeknek Ferrarit, max egy BMW-t kapnak.
Ha erted mire celoztam ezzel.
Gusztustalan amit muvelnek a cegek. -
Giovan!
addikt
válasz
Emericus Max #43 üzenetére
Mint mondtam, a piac szabályozza az árakat. Ha valaki túl sokat kér, és emiatt nem veszik, akkor vagy csökkent az árain, vagy kihullik a versenyből, és a többi gyártó tanul a példájából, vagy ők is kihullanak. Viszont mikor az Apple elkezdte 1000 dollárért vesztegetni az aktuális csúcsmodelljét, az sikeres lett, annyira legalábbis mindenképp, hogy bejöjjön ez az új árkategória a cégnek, és ezt átvette a többi gyártó is, és láthatóan nekik is gurul a szekér.
Lényeg a lényeg, elegendő ember ad ki 1000 dollárt a csúcskészülékekért ahhoz, hogy megérje őket ennyiért adni. Aki ezt már nem engedheti meg magának, az vegyen olyat, amilyet még igen. Így teszek én is, mivel nekem sincs 300k-m telefonra, de nem háborgok a magas árak miatt (értelmetlen lenne, a piacnak úgysem parancsolhatok), hanem olyat veszek, amire futja
-
Emericus Max
tag
Persze, igaz hogy ha nem vennék, akkor nem ennyiért adnák. Illetve mindenki annyit kér érte, amennyit jónak lát. És nem is veszem meg, pedig anyagilag megtehetném.
De tény hogy az Apple kezdte el ezt a masszív túlárazást és amikor a többi gyártó látta, hogy ennyit is el lehet kérni egy készülékért, amit általában 2 évente lecserélnek az emberek, akkor azt mondták, hogy miért ne? Illetve ott van az a faktor is, hogy már sokkal olcsóbban se adhatták, mert akkor gagyinak hinnék az emberek mondván hogyha ennyivel olcsóbb mint az iPhone akkor csak szar lehet...
Most meg már megállíthatatlan a folyamat. Persze lehet arra hivatkozni hogy nem kell megvenni ha sokallod, de azt nem veszed figyelembe hogy párhuzamosan a közép kategória árai is emelkedtek emiatt és ma már annyiba kerül egy átlagos középkategóriás teló, mint pár éve a csúcs...
Egyszerűen arról van szó, hogy nem ér a termék 3-400k forintot, meg semelyik másik se. Ennyiből egy igen jó laptop kijön, amit 5-6 évig is használhatsz, vagy egy jóféle TV, amit tovább is mint 5-6 év. ..
Én egy csúcskategóriás telefonért max. 200e Ft-ot tartok reálisnak. Ennyibe tavaly még belefértek a Xiaomi-nál és a OnePlus-nál, de idén már ezek sem. Szóval nincs megállás...
-
Giovan!
addikt
válasz
Emericus Max #37 üzenetére
Mindenre számítottam ebben a topikban, de arra, hogy ezért is az Apple legyen a hibás, pont nem
Mindenki annyit kér a termékeiért amennyit jónak lát, hálistennek kapitalizmus van. Ha neked ez nem tetszik, nem veszed meg és kész. Ha elég sokan nem veszik meg, akkor nem fogja megérni a gyártónak ennyiért adni, és csökkenni fognak az árak.
De ha a népek ennyiért is megveszik, akkor a cég ennyiért fogja adni, hiszen maximalizálni akarja a profitot. Ilyen egyszerű.
-
Aprósólyom
addikt
Én közben csak mosolygok a sok huawei akció reklámon... Végül egy megoldás lesz. Szépen visszaszállítják a készleteket kínába és eladják ott. Az emberek többsége biztosan nem fog kínai ökoszisztémába merészkedni.
-
Dare2Live
félisten
Engem az ár mellett a support borít ki.
Oké 350-500.000Ft de 2év sw support??? Akkor tessék almásan 4-5évet adni.
-
Ricardo
titán
Tök mindegy ki a célközönség. Ha igaz a hírben szereplő ár akkor túl drága.A konkurencia hasonló kategóriájú telefonjainál nem olcsóbb, pedig annak kellene lennie. Miért? Azért mert az lenne az érdeke, minél többen vegyék, hogy a HMS terjedjen európában is. Nem kell hogy veszteséges legyen, de kisebb haszonnal kellene adni. Hosszabb távon jobban megérné.
-
Emericus Max
tag
Köszönjük Apple, hogy miattad fokozatosan évről évre minden gyártó elszállt az árakkal
Most már nem lehet megállítani ezt a fa****got és mindenki ezt csinálja már.
Pár év és nem lesz elírás a 14e EUR sem -
<Lacy85>
addikt
Ébresztőórának, meg fényképezőgépnek egy kicsit drága.
-
MarkCsiha461
tag
Ezeknek halálvágyuk van
-
atis78
tag
Nem igazan ertem az ar miatti haborgast, GMS ide HMS oda a top hardver arat meg kell fizetni. Sok kamera, sok RAM/Flash nagy akku nagy kijelzo , 5G mind felfele tolja az arakat. Nincs min meglepodni.
Amugy az 1000-1200-1500 euros telefonok mar nyugaton is kiverik a biztositekot. Hiaba tudnak 1 havi fizubol 2-3-4 ilyen telefont megvenni a nagy tobbseg mar egyszeruen nem hajlando ertuk ennyit adni. Plane hogy evek ota nincs erdemi fejlodes.....
-
laci_csk
senior tag
válasz
#95462144 #30 üzenetére
ne a lakossag aranyaihoz szamold, az nem jelent semmit, hanem hogy effektive mennyit adott el, es mennyi a nyereseg
mi ha egy orszagban 10 darabot ad el 10 lakosunak akkor az nagy uzlet mivel 100%os eladas es masutt 100 darabot az 1000hez pl. az akkor veszteseg? na ne mar
majd biztos a Magyarfoldi eladasok hianya miatt fog bukni...ha minden magyar venne egy huvejt akkor sem szamitana lenyegesnek
-
törölt tag
Felejtsük már el ezeket a tévhiteket, hogy nyugaton nem számít a pénz meg, hogy mi mennyibe kerül. A Huaweinek "magyarföld" igenis fontos ne irkálj ilyeneket, mert hülyeség és az európai piacon a lakosság arányaihoz képest itthon igencsak sok Huawei készülék fogyott az elmúlt években.
-
rajd
tag
Be kell hozni a tervezett nyereséget! Akár 2 millió telefont adnak el, akár 1500-at... Most épp 1500 eladott készülékkel.
-
lolal
senior tag
A P40 Lite is 99.900 Ft-n nyitott ajándék Band3 Pro karpereccel, ha előrendelsz. P30 Lite tavaly 30K val drágábban kezdett. Most, ha ez nézzük akkor a P40és Pro párosnak is olcsóbbnak kellene lennie. Mondjuk valljuk be nem azon a 10-20K-n fog múlni. Támogatom a HMS fejlődését, sőt örülök egy kis piaci átrendeződésnek is, de ha tényleg ilyen árcédulával fog debütálni a Shenzhen-i csúcs duó akkor Európában valszeg nem sok babér fog teremni. Sokat védtem a P40 Lite topikba, de itt nincs mit mondani. Ha a sárga csapatot nézzük, ott a xiaomi és a realme, de a oneplus is ami gms-t kínál kevesebbért. Hiába vagyok bizakodó a HMS el kapcsolatban, azonban, ha a huawei ennyire vakon repül, nagyon hamar nokia dejavú lesz.
-
allergia
csendes tag
Valaki el tudná nekem magyarázni, hogy a Mate30 Pro miért került, kerül annyiba, amennyibe? Ugyanazt a költségpolitikát alkalmazza a Huawei most is, a P40-es szériánál.
-
janeszgol
félisten
Pontosan. Ha ennyiért nem kell, akkor megy a levesbe a márka. De akkor sem fognak a Xiaomi alá árazni. Nem ezért építették fel a márkát kb 8-9 év alatt. Illetve ugye a Xiaomi vezetősége is mondta, hogy a telefonokon kb semmit nem keresnek, de azok ára is emelkednek, mivel maguk a telefonok anyagára, összeszerelése stb is drágul.
-
rigoberto
őstag
Mivel ilyen árakon nem fog fogyni, gyorsan átárázzák majd, kár rajtuk fröcsögni.
-
andor80
senior tag
válasz
MikeWazowski #16 üzenetére
Nana ez túl egyszerű végletes és felesleges kijelentés.Engem pl a józanészt veszített árazás és nem a gms tart vissza a vételtől elsősorban
-
andor80
senior tag
Eddig én támogattam őket de ezeknek a suttyóknak elszállt az agya...
180-200e huf a PRO ért max amit kiadnék természetesen ennyit is fogok kb 2 hónappal a megjelenés után mert a kuyta nem fogja venni és lesz akció azonnal kb...Ahogy felettem eddig sem volt értékálló ...Mondjuk a váltás se biztos p30 pro is bőben elég mindenre az idei telefonok amik eddig kijöttek helyben topogás értelme semelyikre nincs váltani.
-
Postas99
senior tag
A piac diktál... Ha ennyiért nem veszik meg.. akkor megy a levesbe... amúgy is a huawei készülékei nem az értékállóságról voltak híresek.
-
Giovan!
addikt
Ezek az árak azért még nem hivatalosak ha jól látom, szóval szerintem várjuk meg azokat a bejelentéseket.
Én nem hiszem, hogy ennyire el lenne szakadva a valóságtól a Huawei vezetése.
Ha mégis így lenne, akkor tényleg búcsút inthetnek a nyugati piacokon megtermelt profitjuk legnagyobb részének. -
MikeWazowski
veterán
"Drágán érkeznek a Huawei csúcsmodelljei" - kit érdekel? Gogole nélkül kár erről a hír... ez a telefon nem nekünk szól.
-
Ricardo
titán
Ez komoly? Van ám önbizalom.
-
Jonesy84
tag
válasz
bollokcs80 #6 üzenetére
Miért is lenne olcsóbb? Átlag Józsi bemegy a szolgáltatóhoz és neki fogalma sincs, hogy mi az a GMS. A legtöbben azokat az appokat használják ami rá van telepítve gyárilag.
-
Titinho
lelkes újonc
Azért ezek már tényleg brutális árak na, amit a mobilgyártók kitalálnak. Ha csak a 850 eurós nyitóáru sima P40-et nézzük az nálunk áfával együtt bőven 300!!! ezer fölött fog nyitni...GMS nélkül. 325-ért kapod az S20-at...
Tényleg évekkel ezelőtt még olyan jó ajánlatnak tűnt egy Huawei telefon, kamerában, szoftverrel együtt ár érték arányban, hogy nem csoda hogy ennyire megindultak felfelé a piacon. Idénre ugye 20%-os esést jósolt magának a Huawei...hát ilyen árakkal ez még több is lehet. És ugye jön még elvileg egy harmadik variáns is a P40 szériából, az meg 500 fölött fog nyitni?Még a Xiaomi Mi10-ben lehet ugye bízni, de az is bőven 200 fölött jön idén...egy Xiaomi...
Brutálisan elszálltak az árak tényleg.
-
mjani1172
addikt
Sejtettem, hogy ez lesz!
Innentől kb meg vannak számolva a napjaik.
Olcsóbb árral még lett volna halvány reménysugár, így gyors menet lesz. -
törölt tag
Volt egy tok jo akcio par hete P30 Pro-ra. Nem vettem meg mert gondoltam erdemes erre varni de ilyen aron en tuti nem veszem meg. A GSM hianya engem nem erdekel, most is anelkul hasznalom a telefonom de az az ar aggaszto es az a budos eletben nem fog merseklodni annyira emnenyire a P30 Pro lement.
-
janeszgol
félisten
válasz
bollokcs80 #6 üzenetére
Ha nekem van egy szempontom, amiből nem tudok engedni, és az itteni "enélkül halál" hozzászólásokból azt következtetem, hogy itt többen nem tudnak a GMS-ből engedni, akkor nekem nulla forintért sem kell. Max továbbadni nem nulla forintért, ami nyerészkedés.
De ilyennel nem szoktam foglalkozni. Bőven van annyi telefon, hogy a Google Szolgáltatásokat nélkülözni nem tudók tudnak válogatni. Meg én is, mivel nekem is van szempontom. (Pl a jó hangfelvétel.) -
Schuler888
senior tag
hat ezek ugy visszaszorulnak kinaba, mint a sicc..
-
törölt tag
Azért ez így nem gyenge. Tényleg fordítva ülnek a lovon, azért a HMS-t használó telefonokat először illene kedvezőbb áron adni, bármekkora is a készülék tudása, hogy vonzó is legyen a vásárlóknak. Így viszont nagyon kevés eladásra számíthatnak.
Egyébként a biztonsági frissítésekkel mi lesz, amit eddig a Google biztosított a gyártóknak?
Kapnak a felhasználók "jóféle" kínai biztonsági foltozásokat? -
ForRedGlory
félisten
Érdekes árpolitikát folyat a Huawei. Pont mostanában, a teljes értékű alap android hiánya miatt illene a konkurencia alá vágni...
-
weberzolee
aktív tag
Igényes hátlapok
, látszik rajta hogy Kínába szánják.
-
janeszgol
félisten
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
Ha a GMS hiánya miatt tárgytalan, akkor 1 forintért is tárgytalan, nem?
-
janeszgol
félisten
Majd jön a sok nyerészkedő, hogy hát ő harmadannyiért megvenné, csak mert nincs GMS. Csak abba nem gondol bele, hogy harmadannyiért is kényeskedni fog a GMS hiánya miatt. Minek használná? Vagy csak azért kell, mert a konkurencia termékei drágák, és nincs pénze rá?
-
bollokcs80
Korrektor
Úgy tűnik, picit fordítva ülnek a lovon....vagy csak a végfelhasználókkal akarják megfizettetni a HMS fejlesztési költségeit is?!
Pár napja megfogdostam a P40 Lite ot üzletben...szép, jó meg minden, de GMS nélkül számomra sajnos tárgytalan. -
törölt tag
Hat ha ez igaz az nem jo hir. Ilyen magas arra nem.szamitottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A GMS hiánya mellett a magas árak is nehezíthetik az eladásokat.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest