Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Giovan! #44 üzenetére

Igazat kell hogy adjak a forumtarsnak, mert akarmennyire is tetszik vagy nem, Apple trendet teremt es mindenki oket majmolja. Meg akkor is ha nem o talalta fel azt a bizonyos dolgot. Pl. ujjlenyomat olvaso mar reg letezett korabban mielott Apple belerakta a telefonjaikba, vagy az arcfelolvasas, notch es meg sorolhatnam. De mikor ok beleraktak hirtelen felkapott lett. Ugyanez igaz az arakra is. Ha a tobbi gyarto latja milyen pofatlan arakat ker akkor ok miert ne ugye?
    Az emberek meg persze, hogy megveszik, mert ha egyszer valaki belekeveredik egy okoszisztemaba onnan nehez lesz kirobbantani. Az Apple cuccok meg lenyegeben befeketetesek. Ku..va jol tartjak az arukat igy egy ev mulva vagy akar ket ev mulva is tok jol beszamitjak vagy el lehet adni es igy az az 1000 euros vagy tobb ar mar nem olyan veszes, hisz lejon a regi telefon ara. Ezert veszik az emberek. Nem egy Apple cuccom volt es allandoan csereltem, tudom mirol beszelek. Anno egy iPhone-t max ket hetig hirdettem es el is vittek nagyon jo aron, par honapja a Pixel-em meg a kutyanak sem kellett es szornyu aron valtam meg tole.
    Es erre probal huzni mindneki. Samsung, ott a Oneplus, azt most az Oppo is beallt a sorba, sot a Xiaomi mi 10 is basz..tt draga lesz es probaljak ameddig tudjak tartani az arukat. Fel evig tudjak tartani jol az arukat max es utana zuhannak egyet. Egy ev utan mar lehetetlen olyan jol eladni, mint egy Apple termeket. De a lenyeg hogy egy bizonyos szint ala amennyit valojaban megernek sosem fognak ezek sem lemenni ugyanugy, mint az Apple cuccok.
    Napokban lekestem egy Huawei P 30 Pro akciorol. 150.000 lett volna na annyit megert volna de nem hiszem, hogy ezek az 1000 euro feletti telefonok valaha is be fognak esni arra a szintre.
    Ez mind az Apple sara.
    Es amugy sem megy mar senkinek sem az eladas ugy mint korabban. Tim bacsi is mindenkire rafogja, hogy mar nem megy ugy a szeker mint korabban csak sajat magukat nem okoljak. Hibaztatta kinat, az embereket, hogy mar mindenkinek van okosteloja es nem akar valtani, telitett a piac, stb. Es ahelyett, hogy arat vagnanak inkabb feljebb toljak kitalanak reszletfizetest. Igy bevetelben ugyanott lesznek majdnem. Nem sok "olcsobbat" adnak el hanem keves kur..a dragat. Nekik igen mindegy.
    Arra meg nem lehet rafogni, mert az 5G, meg a jobb technika, mig letezik akar egy gyarto is aki kepes mindezt belepakolni, olcsobban adni es meg nyereseges is, persze nem olyan szinten mint a nagyok.
    Nem kell takarozni. Egyszerubb lenne kiplakatolni ezeknek a cegeknek, hogy vegyetek meg mert igy mar nem lesz penzunk venni a gyerekeknek Ferrarit, max egy BMW-t kapnak.
    Ha erted mire celoztam ezzel.
    Gusztustalan amit muvelnek a cegek.

Új hozzászólás Aktív témák