- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
Jah, de a színe ugyanaz marad. Haverom is leejtette a 4S-jét, és kitört belőle egy apró darab, de észre se lehet venni. Persze gondolom az Apple-nél elsősorban azokra gondoltak, akik elöl-hátul ripityára törték a telefonjukat. Én vigyázok rá, de a kopás az egy olyan dolog, ami senki számára se kerülhető el. Az üveg színezése viszont nem kopik.
-
manchester85
veterán
Jah, elég gáz. Több dolog is van, amit nem értek amúgy. Pl. most az i5 kerete nem acél már, hanem alumínium? Meg miért kell festeni, ha kopik? Az i4/4S kerete acélból van, és a színe is olyan, nincs feketére fújva. Az i4/4S üveglapja nem kopik, esetleg picit karcolódik, de én vigyázok rá, így nekem még nem is karcolódik. Az tény, hogy az alumínium kevésbé törik, viszont én vigyázok a telefonomra, nem dobálom, így ez engem nem érint. Viszont folyton attól félni, hogy mikor kezd el pattogzani, karcolódni az i5 kerete és hátlapja, az elég gáz. A 4-nél viszont ezek a karcok nem ütnek el az alap színtől.
-
p87
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- Kuponkunyeráló
- Hobby rádiós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest