Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peterson_

addikt

válasz BoC1ka #195 üzenetére

"Ahogy én látom a samsung topicba egyszerűen a szamszungot szidja mindenki akinek iphoneja, samsungja vagy dzsunkafonja van."

-Nem tudom, én max akkor szidom, ha tényleg bajom van vele.

De van olyan, aki attól függetlenül is be-betér, hogy miről szól a hír.
    Lehet, hogy még csak nem is érdekli, de már csak azért is.
    -Minek?
    Kicsit unalmas már ez a lemez.
    Ugyanúgy ahogy a folyamatos trollkodás is.
    Ha valaki nem tud érdemben hozzászólni, akkor ne ilyesmivel gyűjtse már a hozzászólásokat, és ez fokozottan igaz az "Öreg" tagokra.
    Viszont a kritikát, vagy a különvéleményt is el kell fogadni(vagy legalábbis illik megpróbálni), ha már észérvekkel, normális észrevételekkel van alátámasztva.
    Régebben is voltak villongások, de lassan már mindegy, hogy hova kattint az ember, hányinger ami sokszor megy.

"legjobb, hogy csak menőzni veszik az emberek"
    -Sajnos ilyen is van, de azért sok olyan is aki nem, csak egyszerűen csak egy jó telefont, vagy a megszokott brandet választja.

floatr:
    - Nem akarok, és valószínűleg ha akarnék sem tudék végetvetni ennek, csak leírtam, hogy szerintem abnormális dolog.
    Nem a vita, mert az kell, csak sokszor elmegy olyan stílusba, személyeskedésbe, mintha legalább hitkérdésről lenne szó.
    Miközben csak sz**os kütyükről beszélgetünk, azt meg lehet okosan is, meg békésen is. :N

• helixP

nagyúr

válasz BoC1ka #53 üzenetére

Lehet, hogy valóban rossz májú, de azt én sem értem, hogy hogy az Istenbe' rohangálnak rengetegen már most 5S-sel, például, illetve a 'válság' alatt dettó.
    Kár hogy nálunk az almás kütyükre úgy tekintenek sokan, hogy "jelentést" hordoznak. USÁ-ban úgy kezelik, ahogy kellene: csak egy telefon.

Xero: Nincs olyan app, a Play-en amit tabletre téve hiányérzetet keltene bennem. Illetve nincs olyan app, amit tabletre tennék és ne lenne meg a Play-en.

Új hozzászólás Aktív témák