- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hannibhál
őstag
pontosan, én is kis faluból jöttem fel győrbe, és szembesülök ezzel a ,,de..." mentalitással
Ha úgy értelmezted, hogy ellent mondok neked, éppen fordítva akartam, igazolni szerettelek volnaSokan csak élvezik a langyos levest, s mint fentebb is írták, alkalmazotti státuszból nehéz meggazdagodni(bár kinek mi a gazdagság...) de vállalkozni meg már a többség nem mer, de azért leszóljuk a vállalkozót mert magának vesz s-mercit, a dolgozónak meg ,,b*szik" magasabb bért adni...
Mindenki csak azt nézni, hogy kapjon, minél többet, de azt már nem, hogy ő ezért mit kellene adjon, mert neki ,,jár"...
Nem jár senkinek semmi, az alapvető tiszteleten és emberi bánásmódon kívüla többiért tenni kell
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- VGA kibeszélő offtopik
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fotók, videók mobillal
- Assetto Corsa Competizione
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest