- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doze
aktív tag
majdnem
Akkor most mondjam azt hogy más farkával könnyebb a csalánt verni.... tehát én foltozzam be az űrt a gépjárműparkban mert nekik soha semmire nincs pénzük.. csak Q7-re meg stadionra.
Gyakorlatilag lelkileg terrorizáltan érzem magam a közvélemény miatt azért mert védem a tulajdonomat,akkor rögtön tömeggyilkos leszek. Ez jó fegyvertény a kormány szempontjából, meg a te érvelésednek is
Utána meg jobban teljesít Magyarország reklám a tv2-n, hogy megvédtük az árvíztől az országot, ja persze más autójával.
-
Doze
aktív tag
ha te felajánlod és hordod akkor hordjad.... ha én azt érzem ha hordani "akarom" az embereket akkor megyek segítek. De mi van akkor ha csak az autó kell te nem? érdekes.
Persze ha nem adom akkor miattam önti el az országot a víz... de az hogy nincs gát senkit nem érdekel, de én dobjam a közösbe az autót.... neked van autód?
-
Az a baj, hogy az állam elveszi a jövedelmed felét. Igen, a FELÉT és a másik feléből szerzett járművedre még igényt tart (aminek puszta birtoklásáért évente lehúz rólad 5 rókabőrt és minden sarokra kiteszi a rendőrt "eüdobozrendbenvan?").
Gátat kéne építeni, nem stadiont, esetleg felkészülni a telente bekövetkezendő "váratlan havazásra".
Zemberek akkor is segítik egymást amikor a Belügyminisztériumtól csak egy sms-re telik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- BMW topik
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Zotac Mini GAMER PC! i7-10700 / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Enermax 360 ARGB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest