- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doze
aktív tag
majdnem
Akkor most mondjam azt hogy más farkával könnyebb a csalánt verni.... tehát én foltozzam be az űrt a gépjárműparkban mert nekik soha semmire nincs pénzük.. csak Q7-re meg stadionra.
Gyakorlatilag lelkileg terrorizáltan érzem magam a közvélemény miatt azért mert védem a tulajdonomat,akkor rögtön tömeggyilkos leszek. Ez jó fegyvertény a kormány szempontjából, meg a te érvelésednek is
Utána meg jobban teljesít Magyarország reklám a tv2-n, hogy megvédtük az árvíztől az országot, ja persze más autójával.
-
Doze
aktív tag
ha te felajánlod és hordod akkor hordjad.... ha én azt érzem ha hordani "akarom" az embereket akkor megyek segítek. De mi van akkor ha csak az autó kell te nem? érdekes.
Persze ha nem adom akkor miattam önti el az országot a víz... de az hogy nincs gát senkit nem érdekel, de én dobjam a közösbe az autót.... neked van autód?
-
Az a baj, hogy az állam elveszi a jövedelmed felét. Igen, a FELÉT és a másik feléből szerzett járművedre még igényt tart (aminek puszta birtoklásáért évente lehúz rólad 5 rókabőrt és minden sarokra kiteszi a rendőrt "eüdobozrendbenvan?").
Gátat kéne építeni, nem stadiont, esetleg felkészülni a telente bekövetkezendő "váratlan havazásra".
Zemberek akkor is segítik egymást amikor a Belügyminisztériumtól csak egy sms-re telik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged