Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doze
aktív tag
ha te felajánlod és hordod akkor hordjad.... ha én azt érzem ha hordani "akarom" az embereket akkor megyek segítek. De mi van akkor ha csak az autó kell te nem? érdekes.
Persze ha nem adom akkor miattam önti el az országot a víz... de az hogy nincs gát senkit nem érdekel, de én dobjam a közösbe az autót.... neked van autód?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- BestBuy topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Gumi és felni topik
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest