Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lenry

félisten

válasz D1Rect #17 üzenetére

igazából ezzel nem mondasz ellent annak, amit leírtam.

amikor gebasz van, akkor az az első. minden más lényegtelen és ráér. hogy mennyire fogják megnyomni a kocsit, mennyire fogják összekoszolni, mikor fizetik ki a benzint.
    szarul hangzik, de aki ezt nem látja be, az maga se várja el a társadalom segítségét semmiben.

és igen, lehetne ezt jobban csinálni, továbbmegyek: csak jobban lehetne csinálni, mert a stadionpénzből valószínűleg kétszer körbe lehetne betonozni a Tiszát, de katasztrófa esetén a mielőbb elhárítást kell figyelembe venni. minisztériumtól, kormánytól függetlenül.
    ugyanis nekem valahogy az baromi büdös, hogy "amúgy én segítenék, de így hogy már köteleznek rá, inkább kiszúrom a kocsi kerekeit" - ahogy azt több fórumon is olvastam. most akkor akart segíteni vagy, nem? gyanítom, hogy nem.

(#19) Doze "De mi van akkor ha csak az autó kell te nem? érdekes." - ilyen nincs, és ezt több helyen is leírták már
    "neked van autód?" - nincs, mostanában tervezek venni, de hogy jön ez ide? (nem ér azt mondani, hogy "na majd akkor meglátod, hogy..." találj ki valami más érvet.)

Új hozzászólás Aktív témák