Új hozzászólás Aktív témák
-
A kedvedért majd pucsîtok a motorháztetőn az adás-vételivel.
Nem vinnék a Sonyt, hanem nekem kellene vinni.
Ha muszáj volt, eddig is vittem.12 éve vagyok polgárőr, ott voltam pár tűznél, árvíznél, vagy csak szimplán balesetnél vagy eseményen biztosítani. Senki se hordta az ételt italt, csak ha vettem. A szolgálat is a legutóbbi időkig úgy kezdődött, hogy bedobáltuk a pénzt a benzinre, amit elfurikáztunk este. Mellény, rádió, telefon, lámpa, lábbeli, téli ruházat. Mind mind pénz. No meg a szabadidő, amit nem lehet megfizetni.
Vannak köztünk páran önkéntes tűzoltók is. Hadd ne mondjam mit költöttek ők.Én így érzem jól magam, ha tudom, hogy tettem a közért. Hogy ha sz*r is a helyzet, én megtettem a részem. A világot nem tudom megváltani, sima ember vagyok. De. Sose felejtem el a hálás szavakat vagy a legőszintébb örömöt.
Így van, jól írta valaki, kötelezővé tették az önkéntességet.
De ez mindig kötelező volt, csak ezentúl jogszabály rendezi.Igen, sz*r ügy annak, aki nyert ezen az inverz lottón.
Igen, lehet hogy engem azért nem zavar annyira, mert egyébként is onkenteskedem.
Lehet köpködni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kedvenc zene a mai napra
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen SSD-t vegyek?
- Dell notebook topic
- Milyen autót vegyek?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- 10.gen PC // i5 10400F / RTX 2060 6GB / 16GB RAM / SSD+HDD //
- Ryezn PC // Ryzen 5 4500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD //
- MSI PRO X870-P WIFI
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest