- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kínai tech-túra összefoglaló
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
A kedvedért majd pucsîtok a motorháztetőn az adás-vételivel.
Nem vinnék a Sonyt, hanem nekem kellene vinni.
Ha muszáj volt, eddig is vittem.12 éve vagyok polgárőr, ott voltam pár tűznél, árvíznél, vagy csak szimplán balesetnél vagy eseményen biztosítani. Senki se hordta az ételt italt, csak ha vettem. A szolgálat is a legutóbbi időkig úgy kezdődött, hogy bedobáltuk a pénzt a benzinre, amit elfurikáztunk este. Mellény, rádió, telefon, lámpa, lábbeli, téli ruházat. Mind mind pénz. No meg a szabadidő, amit nem lehet megfizetni.
Vannak köztünk páran önkéntes tűzoltók is. Hadd ne mondjam mit költöttek ők.Én így érzem jól magam, ha tudom, hogy tettem a közért. Hogy ha sz*r is a helyzet, én megtettem a részem. A világot nem tudom megváltani, sima ember vagyok. De. Sose felejtem el a hálás szavakat vagy a legőszintébb örömöt.
Így van, jól írta valaki, kötelezővé tették az önkéntességet.
De ez mindig kötelező volt, csak ezentúl jogszabály rendezi.Igen, sz*r ügy annak, aki nyert ezen az inverz lottón.
Igen, lehet hogy engem azért nem zavar annyira, mert egyébként is onkenteskedem.
Lehet köpködni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Suzuki topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Philips TAB5109/10 SoundBar 120W - Új, 2 év garancia, akciós ár!
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2017 CTO iMac 27" 5K - i7 4,2 GHz, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Radeon Pro 580, Magic Mouse+ Numpad Keyb.
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest