- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
addikt
válasz
kis-attila #9384 üzenetére
Köszi, mzso neked is, megtaláltam közben az X5 Max Pro topikot is.
-
mzso
veterán
válasz
kis-attila #9366 üzenetére
"De, Snowcat a beta6 is "
Szerintem akkor a saját oldalán írt volna róla. Lehet, hogy inkább valaki más továbbtákolta...
-
grandegamer
csendes tag
válasz
kis-attila #9366 üzenetére
Hy Visszatettem a gyári 5.1-et ,de már itt sem jó a térerő imei-en kívűl(az jó) mi lehet még?
-
grandegamer
csendes tag
válasz
kis-attila #9342 üzenetére
Sziasztok feltettem ezt a verziót (Android 7.1.1 BETA 6 SnowCat) , azóta nincs térerőm imei-t néztem ,de az enginer-ben nem látszik ,hogy törlődött volna (egyezik a dobozon lévővel) mi lehet a gond?
-
mzso
veterán
válasz
kis-attila #9345 üzenetére
Én nem látok Snowcat-eset, a saját oldalán sem. Csak valaki más által feltöltöttet.
-
zagloba
aktív tag
válasz
Tudnád lincelni? Te már kipróbáltad? Ha igen, h bírja üzemidővel?
-
mzso
veterán
válasz
"Mindig írta,hogy nincs meg neki a gyári kernel,most ez lett kicserélve,jobb lett."
Ez miben nyilvánul meg? Pl a képernyő nem marad kikapcsolva pár perc beszélgetés után?
Mit jelent, hogy nem piros az előlapi kamera?
-
mzso
veterán
válasz
kis-attila #9313 üzenetére
Nálam is elég kiszámíthatatlan. Általában nem tudom lerakni a telefont, vagy akár megszakítani egy megkezdett hívást. (Viszont amikor a blue mobile központtal tesztelem valahogy mindig jól működik...)
Egyébként konkrétan, hogyan és hol próbáltad konfigurálni?
A kijelző automatikus kikapcsolását egyébként deaktiválni lehet valahogy? Talán jobb lenne mint hogy ne tudjak hívást megszakítani... Amúgy sem szokásom az arcomhoz dörgölni a telefont. Inkább csak a hangszórót nyomom közel e fülemhez.
-
elfelejtette
veterán
válasz
kis-attila #9321 üzenetére
Ezt én is kipróbálom.
Azt találom én bosszantónak ebben a telefonban, hogy a hangoknál Általános profilban beállítom a max hangerőt a csengőhanghoz, és mikor a bekapcsoló gombbal felugró ablakban némítom le a telefont, aztán vissza, akkor leveszi a hangerőt majdnem a leghalkabbra... -
mzso
veterán
válasz
kis-attila #9318 üzenetére
Mintha érdemes lenne rajta hagyni a töltön amikor azt mutatja, hogy tele. Most rajta volt egy jó ideig és ma miután levettem nem ment még 96% alá pedig 10 percet telefonáltam is.
-
kis-attila
tag
válasz
kis-attila #9317 üzenetére
Sziasztok!
Igazatok volt,Android hiba.
Első kép még 7.1.1 beta 5,második beta 4. Kettő között csak GAPPS meg screen driver
különbség van,szóval a hibái is ugyanazok maradtak. Sajnos nálam a gyári Marshmallow még több hibát tartalmaz,szóval ennyit tud ennyiért.( Ér még vagy 10 ezret,annyiért meg nem adnám el )
-
szanalmas
tag
válasz
kis-attila #9313 üzenetére
Nekem is ezt csinálta ez a ROM, de aztán kiegyenlítődött a ~20% később, és ezt csinálta az új akksival is. Mondjuk nekem elment 7-10 napig, de én csak olvastam a telefonon, ritkán telefonáltam, és szinte semmi másra nem használtam. Szerintem ez ROM hiba, minden feltöltés után csinálta, és az összes Snowcat ROM-nál volt akkukijelzés anomáliám.
-
mzso
veterán
válasz
kis-attila #9090 üzenetére
A hivatalos is 32 bites? (Már nem emlékszem, a telefon meg úgy látom nem mutatja)
-
tibibi
őstag
válasz
kis-attila #9085 üzenetére
nem mindig recseg ,de zavaró.
-
vszabcsi
tag
válasz
kis-attila #9081 üzenetére
Honnét töltötted le a 7-est?
-
mzso
veterán
válasz
kis-attila #8637 üzenetére
Nekem végül is az említett Samba Filesharing for Android-dal sikerült összehozni. kiderült hogy én bénáztam. Csak annyi hogy a "Second Shared folder" opciónál be kell jelölni a külső tárhelyet is hogy legyen mindkettő.
Miután elindítottad a szervert megjelenik a hálózat szekcióban windows alatt.
Ha akarod a akkor a "hálózati meghajtó csatlakoztatása" (sajátgép előugró menüje) opcióval hálózati meghajtóként is hozzá adhatod a windowshoz.
-
SirKero
őstag
válasz
kis-attila #8492 üzenetére
Mint írtam is próbáltam másik töltővel is de :
hunyadia : köszi de Vecsés nem esik az útvonaladba
pimi 50 : hosszútávra ok de most kell a teló + még garanciális
-
pimi50
aktív tag
válasz
kis-attila #8230 üzenetére
Sajnos igazad van, a Voda pénzt kér. Hacsak nem állítod azt, hogy a kártya hibájából szakadozik a kapcsolat.
-
Dyrg
aktív tag
válasz
Én többször cseréltem kártyát családban is, teljesen ingyen megcsinálták. Kötelesek megcsinalni! Mondjuk ez Telenornál volt. Voda szereti lehúzni az ügyfeleit (mondjuk ki nem). Következőt csinálod: bemész, megmondod, hogy szar a sim kártyád, folyamatosan eldobja a térerőt, stb... És ingyen cseréljék ki, mert kötelesek! Ha nem akkor mész a fogyasztóvédelemhez!!!
Ez a kis szócska a végén mindig hatásos, pár perc múlva adják az új kártyát... (Vodás haverom így szokta, náluk tényleg kell a fenyítés, de mivel ingyen meg kell csinálniuk, és látják, hogy nem tudnak lehúzni, így kiadják az újat. Vicc.. Szeretlek Magyarország! 4500ft egy szaros műanyag! A Lidl-ben vettem egy póttelefont, 2500ft-ért, kártyával, még lebeszélhetőség is volt rajta...
)
-
pimi50
aktív tag
válasz
Ezt nem értem. Igaz, a T-Mobilnál, de a héten cseráltem normálról micróra, teljesen ingyen, kb 2 perc alatt. Megkérdezték a számot és a nevemet, átírták a rendszerben, és a kezembe nyomták.
-
Dyrg
aktív tag
válasz
kis-attila #8221 üzenetére
A régi kártyákat ingyen cseréli minden szolgáltató!!! Ne vicceljél!
-
Ferike81
senior tag
válasz
kis-attila #8000 üzenetére
Na ha lesz időm lehet megpróbálom. Max levélnehezék lesz belőle. Megy a "semmire nem használható lomok" fiókba. Átnyálazom a felrakás menetét.
-
buek1967
tag
válasz
kis-attila #7926 üzenetére
Köszi mindenkinek. Sikerült annyira téglásítani, hogy kivett akku+hangerő lenyomva PC-re csatlakozáskor már a gép sem ismeri fel. Ezt két lépésben sikerült produkálnom:
1. [link]
Ezt a leírást követve beindult a teló, de a képrenyő sötét volt, pontosabban szürke, mert vmi háttérvilágítás volt, képernyő érintésre reagált, a pittyegést hallani lehetett.
2. Gondoltam, ez már fél siker, megismételtem az első lépést más ROM-al (official Doogee x5 pro-hoz való), de innentől kezdve teljes némaság. Semmilyen billenytűkombinációra nem reagál, az 1. pont unbrick-je sem ismételhető már, mert a PC felé sincs életjel. Akár van SD benne akár nincs, mindegy teljesen.
Kb. mennyi lehet a szerviz, ha nincs hardver hiba, csak széttéglázott szoftver? Wayteq-en kívül hova érdemes fordulni? (Egy hónapja nem garis, azért is mertem buherálni.)
-
buek1967
tag
válasz
kis-attila #7917 üzenetére
Köszönöm, hogy a driverek rendben vannak-e, azt nem tudom. Hogy lehet megállapítani?
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
kis-attila #7832 üzenetére
-
TLnov
csendes újonc
válasz
kis-attila #7777 üzenetére
a permission résznél adj hozzá minden jogosultságot
ha kábellel jó, akkor ott a pin kódos lezárás játszik be
vagy sd kártyát telefonnal formázd -
AlyrArkhon
senior tag
válasz
kis-attila #7736 üzenetére
Nekem pontosan igy ment fel, total kezdoallapot lett belole, azota is megy. Eddig egy problemat talaltam, a nevjegy es a telefon apk kivetelezik, de mivel nem azt hasznalom, nem erint (akar meg az is lehet, hogy a kulso program rontott el neki vmit)
-
pappsy62
tag
válasz
kis-attila #7736 üzenetére
Igen fel lehet tenni de nekem is csak kivett aksival ment fel.
-
nzozz
aktív tag
válasz
kis-attila #7608 üzenetére
Köszönöm a választ!
Tehát letöltöm infinix flashtool-t, elindítom a gépen a a flash_tool.exe -t. Jó ha needrom.com -ról töltöm le az R17 -es ROM -ot? Mást nem nagyon találtam. [link] A letöltött rar -t kiválasztom a flashtool -ban, csatlakoztatom a telót USB -n és "download"? Előtte ki kell kapcsolni vagy újraindítani? Ezzel teljesen gyári állapotában problémamentesen lehet frissíteni, mindegy hanyas az előző ROM? Milyen drivereknek kell rendben lenni? Garanciavesztés nélkül frissíthető így a ROM?
Bocsánat, hogy ilyen szerencsétlenül, lépésről lépésre kérdezem végig, de nem akarok téglát gyártani.Köszönöm
-
PistiSan
addikt
válasz
kis-attila #7587 üzenetére
Gyári 5.1 R17-es verzióval nincs gond, korábbi verziókban volt probléma.
-
Dyrg
aktív tag
válasz
kis-attila #7587 üzenetére
Gyári 5.1el nincs gond, mókolt 6.0hoz kellhet.
-
dltpwnz
aktív tag
válasz
kis-attila #7525 üzenetére
és ezt hol találom ? prohardveres fórum ?
-
mici66
tag
válasz
kis-attila #7511 üzenetére
Ez mennyivel másabb mint a gyári R17-s? Egy linket tudnál dobni?
-
törölt tag
válasz
kis-attila #7512 üzenetére
telefonon annyit mondott a szervizes, hogy frissítette a szoftvert. ne kérdezd, hogy ez mit jelent.
az volt az első, hogy megnéztem az itt leírt helyen, és a gyári értékek voltak. arra voltam kíváncsi, hogy ha újrahúzom a rendszert (gyári beállítások visszaállítása vagy mi), akkor megmaradnak-e a mikrofonos beállítások. nálam az újrahúzás a linkelt módszert is visszaállította. -
woodworm
veterán
válasz
kis-attila #7417 üzenetére
Az infinix mellett ott a leírás is, igaz angolul, de minden lépésről képernyőkép van. Nagyon egyszerű, nem hiszem, hogy túl kellene magyarázni.
-
TRob1
veterán
válasz
kis-attila #7345 üzenetére
Idén május vagy június.
-
ttamashu
aktív tag
válasz
kis-attila #7191 üzenetére
Egy hónapig módosítások nélkül használtam. Elégedett voltam vele.
(Aztán lett egy kicsit több időm és most azt mondom, hogy élhettem alap droidon
? )
(#7201) DarthFader: Sejtettem én hogy valami ilyen turpisság van a dologban
MTK bűvészeket kérdezném tanyatérerő akksiszívó hatása ellen mi a trükk?
(Alig van (voda) térerő így erőlködik az adott sim és ez akksi használatban NAGYON meglátszik. -
gagyilovag
aktív tag
válasz
Mivel a boltban vette személyesen, a három napos elállási jogtól elesett ...
Ilyen nincs!!!!!!!!!!!!!!!
Kutya kötelessége 3 napon belül cserélni!!!!!!
Egyszer akarták eljátszani a Media Markt-ba egy mosogatógéppel kapcsolatba,de pofára estek!(kicserélték)A törvény az törvény
-
szanalmas
tag
válasz
Nézd, ez egy baromi olcsó telefon, support nélkül. Az egyszeri user majd beárazza egyszerűen, nem vesz többé kínai "szart". Legfeljebb a gyereknek. Igazából a drága telefonok supportja is tré, erről szól a társadalom, mindenkit át lehet cseszni egyszer. A tesztelőket meg nem igazán érdekli mélységében a dolog, nekik is csak a megélhetésről szól a dolog, a multis kereskedők meg semmihez se értenek, csak a dollár jel villog az agyukban. Ez van!
-
ttamashu
aktív tag
válasz
kis-attila #7182 üzenetére
Mire kijön a gyári hatos, addigra hómacska megcsinálja a hetest
Mondjuk pislognék, ha egyszer csak derült égből a villámcsapás kiderülne, azért nem jött 6.0 mert a Nougatnak állt neki a "velencei" csapat
-
bounty123
őstag
válasz
Nem 3, hanem 14 napos elállás van webshopos vásárlásnál. A 3 napon belüli meghibásodás esetére vonatkozó cserekötelezettséggel kevered valószínűleg.
-
PistiSan
addikt
válasz
kis-attila #7186 üzenetére
-
PistiSan
addikt
válasz
kis-attila #7182 üzenetére
Mi a gondod az R17-el?
Nekem az SD kártya kezelésen kívül már semmi gondom nincs vele, annyi még hogy az energiagazdálkodásnál kikapcsoltam az "intelligens energiagazdálkodás készenlétben" opciót, mert egy két app nem működött rendesen, főleg ilyen időzítéssel kapcsolatosak, azóta az is jól megy, és számottevően nem merül jobban az aksi.
Gyári 6-os droidnak én is örülnék nagyon. -
mzso
veterán
válasz
kis-attila #6988 üzenetére
Kipróbáltam az összeset. (Összesen három volt.)
-
desolator
senior tag
válasz
kis-attila #6904 üzenetére
Ezen már nincs nekem holt folt az lcd-n. Elküldtem.
-
desolator
senior tag
válasz
kis-attila #6898 üzenetére
Az összkép nekem nagyon jó így 4 nap használat után. Iszonyat smooth a telefon használat közben, a megjelenése pedig sokkal premiumabb érzést kelt az emberben mint az x5 pro. Az ujjlenyomat olvasóba pedig egyenesen beleszerettem. Nagyon kényelmes azzal feloldani a telefont és nagyon pontos, gyors.
A beszédhang nekem is halk volt. Amióta felhúztam az MTK menüben azóta teljesen jó. Nem azt mondom, hogy maxra húzva hallja mindenki körülöttem amit mondanak nekem, de én teljesen jól hallom. Tehát továbbra sem kiemelkedően hangos, csak átlagos.
Több embert kérdeztem, hogy engem mennyire hallanak. Mindenki azt mondta, hogy tisztán, érthetően.
Az akku érezhetően erősebb. Reggel leveszem, másnap késő délután/este esik be 15%-ra, normál használat mellett. Az x5 pro ugyanilyen használattal aznap este már töltőt kért.
Frissítés még nem volt, de mint mondtam 4 napja van nálam. 06.23 a jelenlegi verzió dátuma. Fogalmam sincs, hogy dolgoznak-e rajta, de igazból semmi baj a rendszerrel így én ezen nem izgulok.
Wifi eddig okés.
Nem egyeztettem az Ebay-es eladóval semmit. Leütöttem, paypallal kifizettem, 5 nap múlva itt volt. Ennyi.
Remélem gariztatásra nem lesz szükségem. Így ebbe nem tudok nyilatkozni, hogy mennyire egyszerű/nehéz.
Van a shophoz elérhetőség, gondolom ott kell jelezni ha valami gond van, aztán kiderül. -
Vingab
csendes tag
válasz
kis-attila #6899 üzenetére
Nekem a frissítés óta (R17) ugyan ilyen lett a lejátszó.
Semmit nem lehet belőle látni, tiszta fekete az egész. -
kis-attila
tag
válasz
kis-attila #6898 üzenetére
- Kijelző " foltos " még mindig? Nekem egy fehér folt van,problémát nem okoz ettől függetlenül nem öröm.
- Gyárilag telepített " bloatware " alkalmazásokat el lehet távolítani? X5 Pro esetében nem,ami azért jó mert ilyeneket mint Xender pont nem használok,Xplore File Manager és egy SwiFtp megold mindent,többnyire ez utóbbit használom.
- Gyári lejátszót pont nem értem X5 Pro-n. Megnyitok valami albumot,fekete-fehér hátteret ad,fekete betűkkel.
Egyik frissítés óta van ez,fogalmam sincs mi ez de olvashatatlan,használhatatlan így. Más,külső lejátszóprogrammal is ez van sajnos.Árakat még nem látok,német ebay meg a kínaiak az oké,itthoni 42-43 amit találni lehet az sok lenne,akkor keresek inkább 29.900-ért X5 Pro-t. Max Pro azért érdekel mert remélem valóban egy " javított " változata a mi telefonunknak.
Köszi a segítséget! -
pch
senior tag
válasz
kis-attila #6891 üzenetére
Már volt róla itt íeás meg tesztkép.
Mindenesetre a dpd még nem reagált kinába meg este van.pch
-
tariattila
veterán
válasz
kis-attila #6619 üzenetére
vávááárj... kézzel, OTA... ??? az meg hogy?
-
pch
senior tag
válasz
kis-attila #6606 üzenetére
Amint megjön leírom milyen
pch
-
woodworm
veterán
válasz
kis-attila #6515 üzenetére
Az 1.0, ott az összefoglalóban a linkje, az én gdrive-omon van, ugyanazt használom.
-
woodworm
veterán
válasz
kis-attila #6494 üzenetére
Hiába töltöm le, nincs se az oldalon, se a csomagban semmilyen ini, leírás, bármilyen extra fájl az eddigi stock romokhoz képest.
Megnéztem az utolsó hozzászólásokat, ott sincs semmi.
-
woodworm
veterán
válasz
kis-attila #6487 üzenetére
Honnan töltötted le?
A needromon nincs említés ini manipulációról, a letöltött csomagban nincs is ilyen kiterjesztésű fájl.Amúgy a visszajelzések alapján megjavult az akkumlátor statisztika és lineáris a fogyasztási görbe. Egy gondolat, de az eddigi szokások alapján, ha lesz 6.0 ota-n, akkor valószínűleg csak innen lesz.
-
szárnyacska
tag
válasz
kis-attila #6444 üzenetére
Sima x5 re 06/20 -átol folyamatosan jön a 6.0 javításai.Szerintem ide is megérkezik egyszer.
-
novakalex
aktív tag
válasz
kis-attila #6352 üzenetére
Hát a needromon lévő x5 frissités mennyire valós müködés szempontjából? OTA-n nem kapta meg a másik teló.
-
woodworm
veterán
válasz
kis-attila #6330 üzenetére
"Én azért várom a Marshmallow frissítést mert állítólag a telefon hangminőségét jelentősen sikerült javítani"
Az SnowCatPDA érdeme, nem biztos, hogy a gyári is jól sikerül, neki sem elsőre jött össze.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Így igaz, énis így vagyok vele; én se váltanék sima X5-ről, Max Pro-ra csak a 6-os android miatt, 5.1 tökéletes... de az elég jó kamera (itt mindjárt belekötnek hogy; jaj nem is jóóó azzz
), jóval nagyobb akku, 2GB ram, modern proci, és külsőleg is jobban bejön, akkor már számomra indokolt a frissítés.
Van egy 2008-as évjáratú 2 magos laptop-om is, de eszemben sincs váltani jobbra, mert ez is kielégíti az igényeimet tökéletesen amire használom.
-
szárnyacska
tag
válasz
Szia már ezen a témán túlléptem,persze más platform vágom én is. Na de mi is az android?
Én úgy tudtam idáig linux rendszeren futtatott egyfajta módosított java virtuális gép .
Azt is értem hogy azt mondjátok nem maga az alap rendszernek van nagy erőforrás igénye csak a keretrendszernek és a programoknak.
Nem ez az első és nem is az utolsó okostelefonunk a dooge x5 pro, lehet ferdíteni akárhogy.
Azért veszünk majd ujjat mert hiába adnak majd ki rá új androidot 1 max 1,5 év és a teljesítménye lesz kevés a futtatni kívánt app- hoz. -
Vingab
csendes tag
válasz
kis-attila #6265 üzenetére
Másik töltő!
Nekem is csinált ilyent és amióta másik töltő van, azóta megszűnt.
Azt is hallottam, hogy a gyári töltő tönkre vágja a telefont, úgy hogy mindenképp cseréld le. -
pch
senior tag
válasz
kis-attila #6265 üzenetére
Másik töltő
pch
-
szaboknak
aktív tag
válasz
kis-attila #6147 üzenetére
Honnan van az infó?
-
Wallenberg
senior tag
válasz
kis-attila #6118 üzenetére
Köszi!
Ez mindenképpen nagyon jó hír!
-
ksanc
őstag
válasz
Nagyobb nincs, akármit is írnak, a Lítiumos akksik mérete és kapacitása szorosan összefügg. Szóval hacsak nem a gyári 1/3-a levegő/töltelék, akkor nem találsz hozzá nagyobb kapacitásút.
-
woodworm
veterán
válasz
Szerintem csak találgatás.
-
bounty123
őstag
válasz
-
woodworm
veterán
válasz
kis-attila #5886 üzenetére
Szerintem nem lesz ota frissítés a 6-osra. Ahogy nézegettem a régebbi telefonjaiknál is a komplett rom flashelése működött. De ne legyen igazam.
-
vszabcsi
tag
válasz
kis-attila #4702 üzenetére
És neked megy R14en az egyedi csengőhang?
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
kis-attila #2150 üzenetére
Esetleg a saját app ? My Telenor Play áruház ott minden eltudsz intézni elküldi neked sms-ben a beállításokat is. A wallet alk. meg gyorsan könnyen lehet egyéb (parkolás,pályamatrica,lotto,utasbiztosítás) dolgokat intézni
-
bounty123
őstag
válasz
kis-attila #1742 üzenetére
Szerintem is túl van tolva kicsit a kamera dolog, kb. mintha nem is lenne benne, ami túlzás. Azért persze simán megkapta a különösen ajánlott plecsnit
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
kis-attila #1723 üzenetére
De tragikus
Azért a sz*rba ne magyarázuk be, hogy nem is olyan rossz.Tény és tudomásul kell venni csak vész esetén használható. Ennek a telefonak az achilles sarka a kamera és kész nem kell túlspirázni a dolgot.
Persze jó fényviszony meg képszekesztő stb. Csak azt ne mond, hogy ezzel a telefonal készített képeket elrakod a családi albumba
Új hozzászólás Aktív témák
ma Harmincezer forint körüli áron eddig elég nehéz volt új, kártyafüggetlen androidos mobilt ajánlani megvásárlásra, tesztünk alanya azonban jelentősen megkönnyíti a dolgunkat.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós topik
- Honor Magic V2 - origami
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- ASUS ROG Ally
- Hobby rádiós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest