- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Teki1986 #6071 üzenetére
Pont ilyen meglepetésekre használok olyan widget-et a főképernyőre, ami mutatja a feszültséget is, sikerrel; Például: 15%-ot ír ki, de a feszültségre 3.400mAh vagy lejjebb mutatja akkor valójában már csak pár százalék van benne és akkor már tudom hamar kifog kapcsolni... mindíg így is lett. Ez mindíg bejött nekem, mindíg a %-ot, meg a feszültésget figyelem egyszerre úgy kilehet számítani hogy meddig bírja még az akku szuflával, és nem lepődik meg az ember hogy 15%-on áll, azt 2 perc után már OFF.
A GSam battery monitor alkalmazásnak is van egy ilyen widget-je.
-
desolator
senior tag
válasz
Teki1986 #6071 üzenetére
Nekem is sokszor csinálja ezt. Meg olyat is csinál néha, hogy pl 40 %-on van a teló, kikapcsol magától, bekapcsolom, majd 1%-ot mutat és kb 1 perc után le is merül. Pont ma hoztam vissza a Wayteq szervízből. 1 hétig volt ott és persze náluk nem jött elő a hiba így nem is csináltak vele semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Harmincezer forint körüli áron eddig elég nehéz volt új, kártyafüggetlen androidos mobilt ajánlani megvásárlásra, tesztünk alanya azonban jelentősen megkönnyíti a dolgunkat.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen autót vegyek?
- Diablo IV
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest