- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jagon
tag
Köszi a választ! A pre-order ár alapján igen jó dolog, viszont néha lehet kockázatos is, mivel hogy akkor 0, vagy nagyon kevés review érhető el a termékről, és lehet, h az early bird vásárló lesz a béta tesztelő is egyben.
A FHD-t egyébként soknak tartom, az 27-es monitorra való szerintem, nem 6 collos telefonra. Sima HD bőven elég lenne v.sz. Kevesebb pixel, kisebb GPU használat, nagyobb FPS, hosszabb üzemidő. De a gyártókat csak a számok érdeklik a specifikációban...
Pedig még az ippon 11 is megállt FHD alatt (1792 x 828), mégis tömegek vették... -
Sakee
csendes tag
Nekem van,.előrendelve, Fa mentes szállítással 33volt cakkpakk. Annyit megért. FHD, széles kijelző, 6/128G, P60 proci ami tényleg takarékos. 4 kamera vicc, néha le sem kezeli rendesen, jobbkezes teló ( sztem hangszóró a fül felé el van tolva,nálam csak jobbkézzel rendes) amúgy korrekt összerakás,üzemidő,stb. Árához képest adja.
-
Azért ez jó: "Előzmények: Ezért kell vigyázni a másodvonalbeli gyártókkal
A kínai bíróság letöltendő börtönbüntetéssel és pénzbírsággal büntette a Gioneet. A gyártó több, mint 20 millió készüléket fertőzött meg trójaival." <- -
Jagon
tag
válasz
AliceWake #23 üzenetére
Köszönöm a választ!
Korrekt hozzáállás. Nekem anno az X5 Pro Max-szal eleinte semmi minőséggel kapcsolatos bajom sem volt, 1 év után kezdett lekopni a festék az éleiről (pedig tokban volt), és még egy évre rá a beszélőpartnereim elkezdték jelezni felém, hogy alig hallanak. Addigra persze túl volt pár leejtésen, tehát lehet, hogy elmozdult benne valami.
Terméktámogatás konkrétan nem volt, ahogy visszaemlékszem, nem nagyon jött szembe rendszerfrissítés egyáltalán. De nem is hiányoltam. Főleg, miután az utódjával (Meizu M6) megtapasztaltam, hogy milyen is egy rossz UI - a Doogee vanilla androidot használ - aminek a frissítését ráadásul csak halasztani lehetett, viszont ott foglalta a nem kevés helyet a telón, és minden frissítéssel visszapakolta ugyanazokat a gyári bloatware-eket, amiket már rég töröltem. Ezt a pofátlanság tetejének tartottam. -
altecsóka
tag
Hol is 30ezer ez?
Ja... a Banggood-on. De a Kimovil szerint is
inkább 40-50.
Hungarysztánban a tipptopp műkereskedés listáján szerepel...
.......48ezerért.
Nem mindegy. -
törölt tag
Hasonló telefont keresek, max 5 collos méretben, egyetlen egy tűrhető minőségű kamerával, legalább egy napos intenzív használatot bíró akkuval, 25k-ért.
Mission impossible.. -
AliceWake
HÁZIGAZDA
Sajnos csak arról a modellről tudok nyilatkozni, ami fizikailag a kezemben van és látom a szememmel, hogy rendben van.
Az N30 ennyi pénzért elfogadható, de vannak aggályaim a minőségellenőrzéssel és a későbbi terméktámogatással kapcsolatban. Noha tény, hogy az a készülék, ami itt van, valóban korrekt. -
athomi
veterán
válasz
SkyLine3000 #7 üzenetére
Szerintem meg pont azoknak is fontosak a kamerás képességek, akiknek amúgy a lenti polcon lévő okostelefonok is kielégítik az igényüket. Inkább maradna ki az ujjlenyomatolvasó vagy/és pakolnának bele csak 64GB-os belső tárhelyet.
A jelenlegi Alcatel 3X 2019 készülékemnél is a gyenge kamerás képességek zavarnak a leginkább, pedig a rendszer is zötyögős. -
zbs
csendes újonc
Köszi a tesztet.
Feleségemnek vettem egy éve egy Doogee S68 Pro-t, miután 5 képernyő cseréje volt különböző telókon, még strapa mobilt is össze tudott törni. Az S68 is az, de ismerve páromat, féltettem egy kicsit. Nem kellett volna, ez tényleg össze van rakva, bírja a kiképzést. Az üzemideje nagyon jó, a teljesítménye bőven elég neki. Szerintem a Doogee a strapa telók között már egyáltalán nem egy ismeretlen márka, mint amit a cikk is sugall - igaz, a tesztelt készülék nem strapa volt. Azok között ott van a felső harmadban a Ulefone és a Blackview mellett, folyamatosan jönnek ki az újabb típusok, elég jó ár/érték arány mellett.
Én már nem félnék tőle. -
Jagon
tag
Kedves AliceWake!
A Doogee N20 Pro mennyire ajánlható szerintetek? Jobb proci van benne (P60), egyébként nagyon hasonló paraméterek, ill. a kamerái annak is szörnyűek leírások alapján, de hát nem lehet mindent, egyszerre...
Nekem volt már egyébként Doogee tapasztalatom (X5 Max Pro, 2016-ból, teljesen jó volt akkor: MT6737, 2/16 GB, 5' 720p IPS, 4000 mAh, 79$, ingyen gyári tok, ingyen posta, no vám, no áfa)...
Szóval nem félek a márkától, de már nyitok egyéb "dzsunka" márkák felé is, mint Oukitel, Umidigi. Cubot az nem, ott a 4 hátlapi kamera közül 1 működik, le is írja a forgalmazó. -
Hű ez a márka mégletezik ? Ez meglepetés .
Maga a készülékek nem tetszik. -
szs85
aktív tag
Köszönöm a tesztet. Engem is érdekelnek az ismeretlenebb márkák. Örülök, hogy vállaltok ilyeneket is. Ha lehetséges, szívesen olvasnék Unihertz strapatelefonokról vagy a Meizu újabb termékeiről.
-
darvinya
titán
Köszönöm a tesztet AliceWake/Bog.
Ráadásul nekem kifejezetten tetszenek az ilyen olcsósított telok tesztjei.
Fénypont, hogy itt jön ki tesztelő író humorérzéke.
Anno sokszor írtam ezekre, hogy raktár szökevények, stb.
De azóta ezeket várom, hogy egy jó nagyot röhögjek, mert ezekhez csak humor érzékkel lehet hozzáállni. -
snake1977
őstag
X5 pro volt a családban ettől a gyártótól, akkor ár/tudás arányban ajánlott telefon volt, amit nem hangsúlyoztak hogy olyan volt mint egy féltégla szögletes és nehéz, a vegytiszta stock droid, elfogadható sebességgel müködött, de sötétben bünetés használni mert még egy egyszerű bill. világitás sem volt rajta, az akku egy évet sem bírt ki, a micro usb úgy bő egy év után döglött meg, pedig vigyázott telefon volt. Azt mondom a napi használat közben dől el mennyire használható és tartós a készülék és ez nagyban függ attól kinek mire kell.
Nyilván vonzó az árfekvés meg hogy a facebook megy rajta, meg alap dolgokra jó, de ahogy mondtam huzamos használat után derül ki mennyire tartós, ha félév múlva sincs panasza rá a tulajnak akkor OK ez egy jobban sikerült széria lett mint az elődök, de valahogy kétlem hogy nem sporoltak valaminek a minőségén, hogy összehozzák ezt az árfekvést, és itt nem csak a vállalhatatlan kamerára gondolok. -
Armagedown
őstag
Nekem volt anno egy Doogee X5S-em, az is olcsó volt, de jó nem.
A tesztben szereplő már jobbnak tűnik, de aki már megégette a kezét egy B brandes mobillal, nem fog többet kérni belőle. -
kbyte1024
veterán
Aki ilyet venne a nagyinak, meg gyereknek, meg ennyiért jó az használja élete végéig! Volt kezembe a gyártótól nem egy telo. Büntetés!
-
Postas99
senior tag
A telefon sebessége, a hozzáadott Nagyi löncser és a video felvétel hangjának a túlszűrése pont azok amiért ez egy nagyinak szuper ajándék lenne karira... vagy bármilyen alkalomra..
Lehet mutogatni az unokáknak a tikokat... kecskét, lovat videoról.. és nem szúrja ki a zaj a fülüket... -
AssAssynn
őstag
Kellenek az ilyen olcsó telók is!
Igaz, nem a PH! olvasói a célközönség, de sokan szeretnék olcsón megúszni a vásárlást, arra a néhány egyszerű célra, amire használják a telefont. -
janeszgol
félisten
A kamera úgy tré, ahogy van. Használhatatlan. Minden más okés.
Viszont Doogee terméket soha nem veszek. Erről a gyártó tehet. Pofátlan, nagyképű, tojok a világra felfogásuk van.Inkább az Alcatel 1S 2020. Az pöpec. Még kamerában is jobb (jó?).
-
Ossis
csendes tag
Azért az a magyar nyelv, amivel ez a felület bír, szerintem alapból megéri a 30k-t
-
Murdock1981
tag
Ennyi pénzért tökéletes. Az idősebb korosztályban is egyre többen használnak okostelefon. Nekik egy ilyen kaliberű telefon tökéletesen megteszi évekig.
-
SkyLine3000
addikt
Azért ez a 4/128 ennyi pénzért elég korrekt. Sőt! A kamera is vállalható ennyiért. Aki 30e-ért vesz okostelót, annak az úgyis másodlagos dolog.
Ettől eltekintve biztos nem vennék Doogee telót. -
atike
nagyúr
...ez sem...
Év végére jönnek a "futottak még" telefon tesztek...?
-
bollokcs80
Korrektor
Picit jobb SoC-val még akár életképes is lehetne. Persze a hosszabb távú tartósság és a support eleve kérdéses.
-
snake1977
őstag
Nekem nem volt meggyőző, előbb vennék akár egy használt, de még garis xiaomi-t ha csak ennyi lenne rá a maximum keret.
-
bali
tag
Előre telepített trójai is van rajta, vagy csak fél év múlva fog kiderülni:-)??
-
zozzo72
aktív tag
Talán megéri...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem kell sokat várni a Doogee belépő modelljétől, de tény, hogy a kijelző korrekt, van rajta Type-C, jack, megy a dualSIM microSD kártya mellett is, hatalmas a belső tárhely és egész jól néz ki.
- Hegesztés topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Napelem
- Mozilla Firefox
- The First Berserker: Khazan
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest