- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr. Kind
aktív tag
válasz HardSanyeee #12 üzenetére
Igen, beválthatod
-
HardSanyeee
őstag
Tehát a videóban elhangzottak alapján jól értelmezem azt, hogy ha én most végzős vagyok középiskolában akkor is be tudom váltani az általános iskolában elért év végi átlagaimat?
-
BiP
nagyúr
Nagyon nyomják ezt a közösségépítés dolgot, meg persze a célzott marketingre való beetetés is megy rendesen.
Kár, hogy nem lehet djuice-om,(bakker, ti ilyen fiatalok vagytok? vagy csak én vagyok öreg? ) de ez a mylife-os gyűjtögetés csak a beválthatóság miatt lenne érdekes számomra amúgyis.
A Test Drive Unlimited jutott eszembe, ott is hasonló dolgokért adtak pontot (kedvenc ruhamárka megadása ) -
z0d1AK
nagyúr
"Coke club videóüzenet" - emlékeim szerint ez már nem él, a nyáron ment csak. Vagy rosszul tudom?
Bocha-t viszont még verem a MyLife-ban.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Csesszetek le de itt már minden a reklámtól zeng. A logoutos *** pénos vigyori mama viszi a pálmát. A köv a mailben való reklám lesz? Az kéne még mennétek a tiltólistára! Így is innen tilt a legtöbb dolgot a blokkoló.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
mrhitoshi
veterán
Szerintem vicc az egész. Jobban járunk szerintem a régi rendszerrel... Fizetsz = kapsz 20% engedményt, és nem egy zsákbamacskát, amit vagy megnyersz/ vagy nem. Jó kezdeményezés, de szerintem jobb a fizetős rendszer, ha már új mobilt kell venni stb.. ígyis úgyis fizetni kell, és még kapsz engedményt is, hát még a hülyének is megéri
PS4
-
Norb0
tag
Az egyetlen dolog amiért nem leszek djuice-os, hogy a pontokat csak sorsjegyekre lehet beváltani (közvetlenül nyereményre nem), ami ugye sorsoláshoz kell, amihez pedig szerencse kell, amiből nem sok jut, így felesleges ezzel szórakoznom (mert sose lesz belőle semmi).
-
amanoba
őstag
most már végre világos minden!
rámegyek a pontgyűjtésre hamarosan!Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
turorudi94
tag
Ez a legjobb játék a világon!
Mert megérdemled.
-
BloodyEddie
őstag
Nem jó a pontgyűjtés rendszere. Van érettségim, 2 nyelvvizsgám, ECDL-em, és ebből csak az érettségit és egy nyelvvizsgát engedtek beváltani, aztán elküldtek, hogy viszlát fél év múlva... így hogy gyűjtsek pontokat?
[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
... hivatalos sportversenyen elért helyezés (100 pont)...érmet pedig hovonta lehet bemutatni.
Ez kicsit érdekes...
A sporteseményen elért helyezés ezek szerint éremmel igazolandó. Kevés kivételtől eltekintve az első 3 helyezet kap érmet.
Példának okáért, ha a "pusztaröcsögei falusi futóversenyen" első leszek, vagy az UTMB-t nyerem meg és onnan hozok érmet, mindkét esetben 100 pontot kapok?96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Gitáros topic
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- SSD kibeszélő
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!