Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr. Kind
aktív tag
válasz
HardSanyeee #12 üzenetére
Igen, beválthatod
-
HardSanyeee
őstag
Tehát a videóban elhangzottak alapján jól értelmezem azt, hogy ha én most végzős vagyok középiskolában akkor is be tudom váltani az általános iskolában elért év végi átlagaimat?
-
BiP
nagyúr
Nagyon nyomják ezt a közösségépítés dolgot, meg persze a célzott marketingre való beetetés is megy rendesen.
Kár, hogy nem lehet djuice-om,(bakker, ti ilyen fiatalok vagytok? vagy csak én vagyok öreg?) de ez a mylife-os gyűjtögetés csak a beválthatóság miatt lenne érdekes számomra amúgyis.
A Test Drive Unlimited jutott eszembe, ott is hasonló dolgokért adtak pontot (kedvenc ruhamárka megadása)
-
z0d1AK
nagyúr
"Coke club videóüzenet" - emlékeim szerint ez már nem él, a nyáron ment csak. Vagy rosszul tudom?
Bocha-t viszont még verem a MyLife-ban.
-
Csesszetek le de itt már minden a reklámtól zeng. A logoutos *** pénos vigyori mama viszi a pálmát. A köv a mailben való reklám lesz? Az kéne még mennétek a tiltólistára! Így is innen tilt a legtöbb dolgot a blokkoló.
-
mrhitoshi
veterán
Szerintem vicc az egész. Jobban járunk szerintem a régi rendszerrel... Fizetsz = kapsz 20% engedményt, és nem egy zsákbamacskát, amit vagy megnyersz/ vagy nem. Jó kezdeményezés, de szerintem jobb a fizetős rendszer, ha már új mobilt kell venni stb.. ígyis úgyis fizetni kell, és még kapsz engedményt is, hát még a hülyének is megéri
-
Norb0
tag
Az egyetlen dolog amiért nem leszek djuice-os, hogy a pontokat csak sorsjegyekre lehet beváltani (közvetlenül nyereményre nem), ami ugye sorsoláshoz kell, amihez pedig szerencse kell, amiből nem sok jut, így felesleges ezzel szórakoznom (mert sose lesz belőle semmi).
-
amanoba
őstag
most már végre világos minden!
rámegyek a pontgyűjtésre hamarosan! -
turorudi94
tag
Ez a legjobb játék a világon!
-
BloodyEddie
őstag
Nem jó a pontgyűjtés rendszere. Van érettségim, 2 nyelvvizsgám, ECDL-em, és ebből csak az érettségit és egy nyelvvizsgát engedtek beváltani, aztán elküldtek, hogy viszlát fél év múlva... így hogy gyűjtsek pontokat?
-
fi:zi'k
nagyúr
... hivatalos sportversenyen elért helyezés (100 pont)...érmet pedig hovonta lehet bemutatni.
Ez kicsit érdekes...
A sporteseményen elért helyezés ezek szerint éremmel igazolandó. Kevés kivételtől eltekintve az első 3 helyezet kap érmet.
Példának okáért, ha a "pusztaröcsögei falusi futóversenyen" első leszek, vagy az UTMB-t nyerem meg és onnan hozok érmet, mindkét esetben 100 pontot kapok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- War Thunder - MMO Combat Game
- Telekom mobilszolgáltatások
- Viccrovat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egy hónap múlva indul a Tesla robottaxi
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest