- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Visszatér a Pebble
- Fotók, videók mobillal
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr. Kind
aktív tag
válasz HardSanyeee #12 üzenetére
Igen, beválthatod
-
HardSanyeee
őstag
Tehát a videóban elhangzottak alapján jól értelmezem azt, hogy ha én most végzős vagyok középiskolában akkor is be tudom váltani az általános iskolában elért év végi átlagaimat?
-
BiP
nagyúr
Nagyon nyomják ezt a közösségépítés dolgot, meg persze a célzott marketingre való beetetés is megy rendesen.
Kár, hogy nem lehet djuice-om,(bakker, ti ilyen fiatalok vagytok? vagy csak én vagyok öreg? ) de ez a mylife-os gyűjtögetés csak a beválthatóság miatt lenne érdekes számomra amúgyis.
A Test Drive Unlimited jutott eszembe, ott is hasonló dolgokért adtak pontot (kedvenc ruhamárka megadása ) -
z0d1AK
nagyúr
"Coke club videóüzenet" - emlékeim szerint ez már nem él, a nyáron ment csak. Vagy rosszul tudom?
Bocha-t viszont még verem a MyLife-ban.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Csesszetek le de itt már minden a reklámtól zeng. A logoutos *** pénos vigyori mama viszi a pálmát. A köv a mailben való reklám lesz? Az kéne még mennétek a tiltólistára! Így is innen tilt a legtöbb dolgot a blokkoló.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
-
mrhitoshi
veterán
Szerintem vicc az egész. Jobban járunk szerintem a régi rendszerrel... Fizetsz = kapsz 20% engedményt, és nem egy zsákbamacskát, amit vagy megnyersz/ vagy nem. Jó kezdeményezés, de szerintem jobb a fizetős rendszer, ha már új mobilt kell venni stb.. ígyis úgyis fizetni kell, és még kapsz engedményt is, hát még a hülyének is megéri
PS4
-
Norb0
tag
Az egyetlen dolog amiért nem leszek djuice-os, hogy a pontokat csak sorsjegyekre lehet beváltani (közvetlenül nyereményre nem), ami ugye sorsoláshoz kell, amihez pedig szerencse kell, amiből nem sok jut, így felesleges ezzel szórakoznom (mert sose lesz belőle semmi).
-
amanoba
őstag
most már végre világos minden!
rámegyek a pontgyűjtésre hamarosan!Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
turorudi94
tag
Ez a legjobb játék a világon!
Mert megérdemled.
-
BloodyEddie
őstag
Nem jó a pontgyűjtés rendszere. Van érettségim, 2 nyelvvizsgám, ECDL-em, és ebből csak az érettségit és egy nyelvvizsgát engedtek beváltani, aztán elküldtek, hogy viszlát fél év múlva... így hogy gyűjtsek pontokat?
[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
... hivatalos sportversenyen elért helyezés (100 pont)...érmet pedig hovonta lehet bemutatni.
Ez kicsit érdekes...
A sporteseményen elért helyezés ezek szerint éremmel igazolandó. Kevés kivételtől eltekintve az első 3 helyezet kap érmet.
Példának okáért, ha a "pusztaröcsögei falusi futóversenyen" első leszek, vagy az UTMB-t nyerem meg és onnan hozok érmet, mindkét esetben 100 pontot kapok?96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hogwarts Legacy teszt
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Kuponkunyeráló
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP Pavilion X360 i7 10510u M.2 SSD Érintőképernyő , Ujjlenyomat olvasó
- HIBÁS 500 és 700W-os tápegység (csavarmatricásak)
- Office 2024 Professional Plus, Office Pro Plus 2024 online 32/64 bit - MEGA akció!
- ASUS TUF LAPTOP : RYZEN 5 3550H, 16GB DDR4, VEGA 8, 256GB SSD - OLVASS!
- Dell Latitude E5530 i5, 256GB SSD, 8GB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest