- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Jól látod...ez a megoldás pontosan annak jó aki néha-néha szeretne egy picit gyilkoskodni, de nem hc gamer. Minek merítse folyton a nagy batár VGA az akksit. HD-ra, full-HD ott volt a HD3200 ami több mint elég, ha meg kedvem támadt egy-két tárat kiüríteni akkor egy mozdulattal rátoltam a GB-t és csak úgy csorgott a nyálam. Minek tartson az ilyen felhasználó 2 laptopot (1et játékra, 1et office-ra), vagy egy notit és egy asztalit?
Szerintem nagyon nagy ötlet a külső VGA és a FS esetében már-már megalázóan egyszerűen és stabilan működött a dolog.
Az elvet ne kérdezd, hogy hogy és hova kolbászolnak az adatok, én csak végfelhasználó vagyok, nem jártam utána. Azt tudom, hogy nagyon sokan abban a tévhitben élnek, hogy csak külső megjelenítőn működik. Onnan tudom, hogy amikor hirdettem, mindenki azzal nyitott hogy: "de kár hogy kell hozzá külső monitor". Mindenkinek úgy kellett elmagyaráznom, hogy nem, nem kell hozzá.
-
Ja, énis megvárnék egy USB 3.0-ás verziót, ami a belső képernyőre is adna képet. Nagyon tuti lenne pl egy pendrive méretű általános gyorsító kütyü(grafika, HD-lejátszás computeshader), ami egy majdani usb 3.0-s netbookba dugható lenne.
#2: nyilván a gyártók sem HD 59xx-as meg GTX 480-as kártyákra gondoltak...
Az árazás viszont megöli az egész 5letet: +300$ hozzádobásával (ez a vacak + egy hd 5750) simán vesz az ember egy jobbféle grafikával rendelkező notit, pl egy ILYET -és még a hosszú akksiidőről sem kell lemondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest