Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
Valahogy így, ja, csak egy pár ohmos ellenállás a pwm vezetékre és ahogy említették, védődiódás FET a sima helyett hogy egészséges maradjon.
És most belenéztem: a nanoban mega 328p-s mikrokontroller van, az 1-es Timer 16 bites, emlékeim szerint 16 MHz-en fut a proci, így még előosztó nélkül is simán kijön belőle a 8 bites PWM és olyan frekire állítod be amilyet nem szégyellsz. Ha pedig még megszakítást is te írsz hozzá, akkor szanaszét tudod paraméterezni
-
Béééla
őstag
Simán, csak kicsit másként fog kinézni a bekötés, és legrosszabb esetben ventinként egy-egy FET is kell. De ugyanúgy PWM lesz a kulcs.
Mondanám hogy felteszek róla egy anyagot én is, de még csak az algoritmizálásnál tartok, még egy év minimum mire eljutok oda a tanmenetben hogy Arduinon ilyet mutassak beA projekthez: nem rossz
Az elején azt hittem, hogy közvetlen rátapasztasz egy-egy hőmérőt valahova és magad méred ki. PC-n programmal lekérdezni "csalás"
Aki meg azt mondja "minek, tudja az alaplap" az nem érti, milyen örömet okoz ha az ember egy egész délutánt csesz el valamivel, amit 2$-ért megrendelhetett volna
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest