Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
válasz
Wolverine #119 üzenetére
"Tudod, miért nem jó az általad kitalált átjárhatatlan elkülönítés? Mert maximum a játékosok 5%-a hardcore (de inkább kevesebb), a többi casual a mai világban - egy HC-knek készített játék általában bődületes bukás szokott lenni."
Nyilván ők is így kalkulálták, hogy leszarják aki nem teljesen kazuár (vagy mi)... ettől én még ennek nem örülök, és mellékesen lehet hogy a HC-k a leghűségesebb vásárlók és egy nehézségi fok állítás összességében nem komplikál sokat a fejlesztésen, szóval ki tudja a hájfejek fent jól kalkuláltak-e. Egyébként meg nem vagyok HC, még gémernek se lehetne nevezni, mert nem fontos ez az életemben. De ha már játszok, nem szeretem ha nincs semmi izgalom... biztos deviáns vagyok, de ez van.
"A normál szint a tutorial"
Csak ott a bökkenő, hogy ez egy kötelező a tutorial, ami ráadásul sok-sok órás. Szinte minden játékban át lehet ugrani a tutorialt, akkor is ha csak 15 perces... itt nem. (Amúgy D2-ben a nm is eléggé tutorial volt... de mindegy.)
"Erre még a profiknak is szüksége van"
Kétlem. Nekem kurvára nincs erre a szükséges, az biztos. A szabályokat úgy is ki lehet tapasztalni, hogy néha meghal az ember, sőt. És a Diablo eleve nem épp sakk, szóval nem kell hozzá komoly tapasztalat vagy IQ, hogy valahogy elboldogulj.
De hát mindegy, ha unalmas szarra csinálják megint a normlat, legalább nem cseszem el ilyenre az időmet, mert ahhoz azért öreg vagyok, hogy azon végigszenvedjek... túl sok tészta azért a kis lekvárért esete.
-
TavariS85
csendes tag
válasz
Wolverine #95 üzenetére
7 szint lesz lesz a rúnából(milyen fokozaton lehet őket találni: 1./2. normal, 3./4. nightmare, 5./6. hell, 7. inferno)
14 szint a gemekből lesz(itemekbe lehet majd tenni őket mint a d2-ben, ugye rúnát csak a skillekbe, jewel-ek meg charmok elvileg szintén visszatérnek de ezek még nem 100%-ig biztosak).
Valamint nem lehet minden szintű gemet találni, hanem csak az első X-et(még ez sem eldöntött), a tökéletesebb drágakő eléréséhez majd egyesíteni kell őket ahogy a horadric cube-ban is csináltuk.
Ja és még valami aki esetleg nem hallott volna róla, hogy lesz a játékban crafting system is, tehát szét lehet majd bontani a tárgyakat alapanyagra, amit fel tudsz használni az általad kívánt itemek kovácsolásához, ehhez persze szükség lesz az adott tárgy receptjére is ami szintén nem lesz minden utcasarkon.
Ki van találva ez rendesen, rengeteg variációs lehetőség van és látszik benne a koncepció, és úgy gondolom nagyon is egyedire lehet majd szabni a karaktereket. -
-
ddekany
veterán
válasz
Wolverine #72 üzenetére
"Van építés, de azt a gearrel és a rúnákkal valósíthatod meg"
Ez eddig kevés... Úgy tudnám megfogalmazni, hogy ha nincs értelme újrakezdeni egy karaktert adott osztályon belül, akkor ott nincs építés. (Ha csak más felszerelést akarsz csak, akkor egyszerűbb azt a már magas szintű karakterrel beszerezni.)
Egyébként szerintem respec jó dolog, sőt szükséges, amíg arra jó, hogy a kisebb bénázásokat, próbálkozásokat, utólag visszaszedj vele. Az nem tetszik, ha a respect miatt a karaktered jellegét teljesen meg tudod változtatni.
"melyik 6 aktív és 3 passzív skilled választod ki a sok közül"
Ez pontosan mit jelent? Ha egyszer kiválasztottam 6 skill-t, akkor soha többé nem választhatok másikakat helyettük? Mert akkor jó lenne, de ahogy elnéztem a városban bármikor szabadon választhatok másik 6-ot. (Pont ezt kérdeztem eredetileg, hogy így van-e, de azt mondtátok ott, hogy igen.)
-
vittuka
aktív tag
válasz
Wolverine #33 üzenetére
Nincs más mozgató rugója az egésznek. Miért éri meg venni 200 dollárért egy fegyvert a gép által irányított mobok ellen? Egymás ellen mennek a Jani gyerekek az új legendary-ben, másnak nem igazán látom értelmét, hezitáltak annó hogy havi díj legyen vagy ne, na most lesz helyette valós pénzes AH, ez akkor nem nagyon mehet másképpen mintha kigyúrják azt a pvp részt vagy nem tudom.. Ha az ember egyszer végigtolja, esetleg epic fokozaton is, utána mi maradna?
Mivel a sarcot az aukciós házból akarják szedni a játék megvételén kívül, muszáj hogy legyen értéke a ritka cuccoknak, szerintem ez másképp nem megoldható, ha nincs rendes pvp, nem lesz akkora az értékük. Lefogadom, hogy azok többsége aki olvassa ezt a fórumot, egy dollárt nem adna ki soha semmiért a játékban, pedig valahogyan el kellene ezt érni ha további összegeket akarnak majd beszedni.
Hozzáteszem hogy sok olyan van (persze a tengerentúlon és egyéb más országokban), aki team fortress 2-ben kiad akár 500-1500 dollárt egy különleges és ritka sapkáért, pedig a diablo népszerübb játék kell hogy legyen sokkal. Ráadásul semmiféle extrát nem kapsz a karakteredhez, csak a kinézete változik, pusztán csak a tömegbôl való kitünés az egyetlen oka..
Azt nem tudom lesz-e egyáltalán idôm játszani, biztosan jobban fogom élvezni az AH-t mint magát a játékot..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest