- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
válasz
TavariS85 #106 üzenetére
"Magyarul a hozzád hasonló rutinosabb játékosok röhögve fognak végigmenni normalon. Ettől még nem kell falramászni, mert pont miattad (miattunk) találták ki az inferno fokozatot"
Na ne ezt ne is hozd fel, mert felhabzik a szám...
Én nem röhögve mennék rajta végig, hanem sírva és szenvedve és unalomgörcsben... Ezt számomra a Diablo széria egyik legnagyobb hibája, hogy nincs benne nehézségi szint amit elve beállíthatsz, hanem vergődj végig normal-on meg tán nightmare-n is, hogy valami kihívás legyen. (És ezzel mellékesen pont az RPG-k potenciálisan legjobb és legváltozatosabb részét, az alacsony szinteket, elcseszik.) Miért kínozzák az embert ezzel? Miért nincsenek inkább a játékosok két csoportra osztva, ami közül választhatsz mikor karakter indítasz? Lenne "Causal" és "Hardcore", mint két reálm-szerűség, amik közt nincs átjárás. Elve kétféle ember, talán jobban is éreznék magukat összezárva a saját reálm-szerűségükbe... mert hogy utóbbi már ez elején is elvárná, hogy ne bénázz. A causal arra megsértődne, hogy mi az hogy ő nem az Isten a játékban, ha már fizetett érte, és visszakövetelné a pénzét vagy ilyesmi.
Amúgy nem vagy nagy gamer és így rutinos sem, csak nem vagyok gy.p., meg elmúltam 10 éves. Nem értettem soha, hogy kinek csinálják a Diablo normált. Talán átlag amerikai hiszitzsák ödönke, és szellemi fogyatékos alkesz aszfaltozó munkás... nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest