- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
válasz
Sirandrish #163 üzenetére
-
frame>24
addikt
Még mindig ezen megy a vita?
Akkor íme e heti filmajánlónk!Menjetek már kirándulni, vagy valami, még szép az idő
-
frame>24
addikt
Vártam, hogy Wolverine szól, de akkor írom:
ez NEM a klÁsszikus értelemben vett RPG. (nem is rpg: a legbonyolultabb dialógus-opció kb. az "OK"). Ez "hack-UND-slash." Nicht war?
Hogy az eredeti 1. rész milyen volt, abból ne induljunk ki, az volt az első próba.
A jócskán "csiszolt" 2. részben pedig a normal ugyanerről szólt, ~5nap alatt végigvitted kényelmesen, megszállottak nyilván fele ennyi idő alatt. Az csak egyfajta "bemelegítés" volt.
Nightmare-en kiderült, jól gondoltad-e a "buildet", hell-en meg befejezted/finomhangoltad.p.s.: pont azért könnyű az első szint, hogy relatív gyorsan kipróbálj egy alapvázat az adott karakterhez. Egyszerűen ide nem jók az Oblivion/Skyrim/stb. játékokhoz elvárt alap-tételek.
-
frame>24
addikt
Viszont micsoda?!
Automata attrib.-pont allokáció lesz...EZ nekem új. (gyanús volt a videón ott a szintlépés)
Ezt találtam róla neten:
"A very controversial change to the Attribute system is that the player no longer has the freedom to assign attributes points to the attributes on leveling up. The stats are automatically increased, although the exact mechanics are not known, it cannot be said to be a random increase in stats. It is possible that the stats are increased by how much the player is dependent on those attributes."nyugtassatok meg, hogy EZ miért jó? Mer furcsa.
-
frame>24
addikt
válasz
Sirandrish #56 üzenetére
Szerintem is jó a skill reset, máshol úgy kompenzálják az előnyét, hogy jó sokba kerül (esetleg kevés helyen van npc, aki adja)...
amúgy nem egyszerű így sem egy újratervezés, mert teljesen más cuccokat kell összeharácsolni hozzá, más taktikák kellenek (persze ez inkább normal fölötti szinten jön ki)
-
frame>24
addikt
Aki rohangál vele, az a barbár ("Socketboy")....az ki/mi?
Mert először azt hittem, másik player, de ahhoz túl béna, vagy valami bérelhető segítő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Interactive Brokers társalgó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat