- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Kb. 20 ország közül még csak nem is a magyar morál akasztott ki engem a legjobba. Az osztrákok szerintem sokkal tahóbbak, vagyis arányaiban sokkal több a sokkal tahóbb, mint nálunk.
. A csehek voltak a következők. A francia is türelmetlen fsz, a belga is. A németek közt nem olyan sok a köcsög, de vannak nagyképű majmok, akik már 4 km-ről villognak (egész nyugodtan, nem zavar.
).
Elég régóta vezetek, most 29 éves a jogsim. Sok helyen megfordultam és éves szinten is iszonyat sokat vezetek, de azt gondolom, hogy vissza lehet vezetni az okokat sok mindenre.
Régen nem volt ennyi jármű az utakon, nem voltak ennyire (számunkra) fontos/halaszthatatlan(nak tűnő) dolgok. Gyermekkoromban 2 faluval odébb, egy másik faluban volt legközelebb fagyis. Vasárnaponként át szoktunk tekerni bicajjal. Nem volt ritka, hogy egy lélekkel sem találkoztuk oda, vagy visszafele, pedig bicajjal, azért az nem két perces út volt.. Ahol én laktam, a mi utcánkban és a közvetlen közelében lévő 8 utcában összesen volt 2 autó.
. Pedig ez nem kis falu volt. Csupán ennyire volt akkor luxus egy autó. Az első autónkat (6 éves zsiguli) annyiért vettük, mint a házunkat. Előtte esélyünk sem volt ilyenre. És nem azért mert egy új kocsira 6 évet kellett volna várni. (Mert mondjuk akkor nagyjából annyit kellett
.) Akkor csak annak volt kocsija, aki valamilyen jó állásban volt, vagy jó páran kerestek a családban, esetleg állattartással foglalkoztak és volt ebből befolyó bevételük.
Vs. most, amikor a szomszédunkban 4 autó áll.Nálunk kettő, másik oldali szomszédban szintén kettő. Most egy havi fizuból tudsz venni autót. A fent említett időkben egy havi fizu vidéken, mondjuk a tsz-ben ~1800 ft volt, a használt zsiga meg 90 ezer. Lehet számolni.
Az életünk egyre pörgősebb. Nagybratyóm még 60km-re úgy ment el melózni, mintha most te elmennél a holdra. Akkora utazásnak számított. A legtöbben helyben melóztak egész életükbe. Max pár faluval mentek arrébb, vagy az első közeli kisvárosba. Én most éppen 1500km-re vagyok otthontól, öcsém 2200-ra. Dolgozni járunk. Nem a szomszéd faluba. Magyarból szerintem sokkal többen mentek el külföldre, mint amit a statisztikák mutogatnak. És nagy részük ingázik. Mi is, a lengyelek is, a törökök, bulgárok, macedónok, románok, horvátok, szerbek is. És ez nekünk csak Hegyeshalomig gond. Onnan az osztrákoknak még mi is. Németeknek, hollandoknak dettó. Ha netán nem tudok máshogy hazajönni, csak pénteken, az kész káosz, főleg a kelet-nyugati és észak-déli német pályarészeken. Napközben szinte felesleges elindulni. Tömegek a pályán. Mindenki haza akar érni. Gyorsan. Siet, szabálytalankodik, leszarja a másikat. Minél nagyobb a tömeg, annál több az ilyen. Sajnos. -
Tikakukac
titán
Ez az elmélet, okay, de ez a gyakorlatban mit jelent? Zene le, kussban koncentrálsz nonstop készenlétben? Esélytelen.
Nekem az a bajom, hogy tanpályán is elmondták ezt meg azt hogyan kéne. Mondom rendben, de ez így pontosan olyan, mint a szintetikus tesztek a valódi ingame benchmarkokkal szemben. Az első kiméri mit tud a kártya, a másik, hogy ebből te mit fogsz érezni. -
Tikakukac
titán
Épp ma hallgattam meg a legutóbbi égésteret amiben épp erről volt szó.
De akkor mi a megoldás? 10-el megyünk mindenhova vagy 5-el? Komolyan kérdezem. Szenzor nincs a kezedben meg a lábadban, ha meg 99,9%-ra megyünk akkor meg tényleg lehet menni mindenhova behúzott kézivel is.
Mondom ezt úgy, hogy én aztán imádok cammogni, mert mindig valami podcastot hallgatok. -
vagy a másik amire nem tudsz készülni.
apósommal mentünk valahova, amikor meglátott egy őzet közeledni. lelassított, a mögöttünk lévő viszont sietett annyira, hogy lassítás helyett kivágott mellőlünk és elcsapta az őzet, és az árokban állt meg egy orr nélküli Renault-val.
ettől biztosan előbb ért bárhova is oda...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Kutya topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mazda topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest