- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ghoosty
őstag
Amióta kikerültem a suliból versenyszférában dolgozok, csak akkor tekintettem el a törvény adta jogaimtól, ha nekem is előnyöm származott belőle. Ilyenkor is mindig megjegyeztem, hogy ez törvénytelen. Nem egyszer fordult elő, szembe mentem a vezetéssel. Pl nem egyeztem bele a helyi adatkezelési szabályok változásába, mert az előnytelen volt számomra; többször előfordult, hogy nem voltam hajlandó aláírni, hogy kész és jó a munka, ha szar volt. Már több mint 10 éve itt vagyok, elismerik a képességeimet és a tudásom, de másokat csesztetnek, mert mindig van aki nem ennyire tudatos.
-
Szada85
aktív tag
Persze, erre mondhatnánk azt is, hogy pech, ugyanakkor tisztában volt vele, hogy "nem ülhet autóba", mégis beleült, ergo megbüntethetik érte. Meg is tették. Elhiszem azt is, hogy biztosan sokan mások is vezetnek ilyen állapotban, söt olvasni/hallani cifrább sztorikat is, tudom, de attól ez még nem mentesít mást sem szerintem.
Talán tavalyi sztori volt, hogy a Váci úton szokásos péntek esti Razzia során ugrott néhány tuningolt autó forgalmija, amit elég nagy hözöngés követett a közösségi médiában.
Ha lépésenként vennék végig az eseményeket:
- Köztudott, hogy a Rendörség és az NKH (KPM) majd minden péntek este vadászik azon a környéken ilyen célból,
- Hösünknek van egy autója, ami a feltünönél nagyobb mértékben van átépítve. (értsd üres csö a kipufogó helyett, "bedöntött kerék", stb).
- Emberünk #YOLO, #HERO meg minden, és az épített autóval jól kimegy autózni oda, ahol tudja, hogy gond lehet..
- Mit ad Isten, gond is lesz, az autót ki, a forgalmit meg elszedik.
- Öles Fb poszt kerekedik belöle, hogy bizony a szervek dolgozó lány anyját, azt, mert Ö szegény ártatlan csak autózott.Lehet persze, hogy én gondolkozom rosszul, de ha az ember házhoz megy a pofonért, és kap, akkor utána nem ildomos a házat szidni.
-
törölt tag
Azért lett ez a bimmer, mert 8 évesen valós 90k km lekérdezhető és itthon vásárolt, végig valóban leigazolhatóan márkaszervizes, karban tartott, nem rohadó, minden is számlával igazolt, még a tankolások is el voltak téve, átlagfogyik és minden volt hozzá füzetben vezetve. Teljes évi szummával üzemanyag és szerviz is. Kicsit "beteg" volt a tulaj, az akkori de a mostani piacon se volt megközelítőleg ennyire jól informálható autó sehol se. Ha egy focus lett volna ilyen azt veszem meg, vagy hondát, vagy kiát, vagy ami akad,leszarom mit ír az orra, nem a német prémium propeller kellett, hanem egy olyan kocsi amivel tudok számolni, nem hagy az úton, és az se baj ha két gyerekülés befér hátra. Egyébként annyira pérmium, hogy 2 liter 4 henger az bimmerben gyakorlatilag az alja. Semmi utólagos extra nem nagyon van -két zónás klíma+4 elektromos ablak-, hazai rendelés ugye... Evvan.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest