- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
reset
senior tag
Már jelentettem a DELL márkaszervíznek. Telefonon fölvették az adatokat: típus, gyártási szám, order nom...Ezek megtalálhatók a készüléken, illetve annak dobozán, garancialevelen...
Hétfőn jönnek és cserélik/minden cicó nélkül...Jelentsd Te is! - vmi szériahiba lehet...én is tavaly novemberben vettem. -
reset
senior tag
Na lecseréltem a moncsit egy Samsung SyncMaster T200-ra; ezzel tökéletes a kép...peches vagyok: jöhet a szerviz....
Köszönöm a segítőkészségeteket!
Üdv -
reset
senior tag
Asus P8Z68 Deluxe/Gen3 deszkám van, nincs rajta alaplapi videokimenet (de a Virtut tudja)....
#801 asdf Most lecserélem a monitort egy másikra - majd beszámolok az eredményről...
Egyébként kicsit benéztem, mert a műholdas beltériről továbbított képen is látszik a jelenség, csak ott nem annyira zavaró: de a bal oldali 1/3 sáv melegebb pár Kelvin fokkal....
-
reset
senior tag
Sajnos másik kábellel (sőt, másik VGA-val) is u.az a helyzet...a monitor bal oldali harmadán rózsaszínbe hajló elszíneződés, föntről lefelé futó hullámokkal. Ennek szerviz lesz a vége
-
reset
senior tag
Sziasztok!
Pár órája elszíneződött a monitorom képe: a bal oldali 1/3 sáv rózsaszínes árnyalatot öltött, és folyamatos rajta a lefelé futó csíkozódás.VGA-kari: HD 6950 2 GB
Most cseréltem drivert (hátha javít a dolgon): CCC 13.1 került a CCC 8.01 helyére
A monitor alig pár hónapos (DELL U2312HM), DPI-n kapja a jelet a karitól.Ha CRT moncsi lenne, már nézegetném, miféle mágneses erőtérbe kerültünk; teljesen olyan, mintha mellé húztam volna egy ordenáré hangfalat...
TV-üzemmódban nincs ilyen gond - egy STB-ről, DVI-n kapja a jelet, és ott nincs "moare"...
Mi lehet a gond? -
reset
senior tag
válasz
SlágerTibo #669 üzenetére
RCA-ról Hi-Fi-be. ment privi
-
reset
senior tag
Üdv.!
Feliratkozom...Tegnap váltottam le a Samsung Syncmaster T200-ast a Dell U2312HM monitorral. Tv-nek is ezt használom. A set top box-tól HDM-DVI kábel, a PC-ről mini DP-DP kábel küldi a jelet...Kár, hogy TV-üzemmódban nem olyan brill a kép, mint PC-módban / de azért az is élvezetes.
(STB = ADB 5800S, VGA = HD6950 2 GB)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest