- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
Igen, a GT555M ha jól tudom még Fermis. Akkor ez a titok nyitja. Fene gondolta hogy ennyi minden meghúzódik a háttérben. Én csak azt nem értem miért nem fognak össze a nagy gyártók olyan kérdésekben amiknek megoldása mindegyiknek kedvező lenne, magyarán a cél a Pareto hatékonyság lenne. Mert ha jól értem, az egy dolog hogy örülök hogy eddig mindig működött a dGPU rendesen, de valójában lehetne gyorsabb is, hiába járt el felette az idő, az ősrégi rutinok miatt.
-
gabber01
addikt
Hát ezt nem tudom hogy hack vagy sem volt benne, de mindenféle módban tette a dolgát a dGPU. Ebben is volt talán valami extended fullscreen vagy mi a tököm, ami ha jól emlékszem vmi borderless windowed mód volt teljes képernyőn, ami újabban divattá vált gondolom ezek miatt a muxless problémák miatt.
Az meg nem tudom idetartozik-e, hogy a Tomb Raider-ben egyszerűen nem jelentek meg bizonyos vizuális effektek fullscreenben csak windowed módban. Erre is jött annak idején patch, jó pár hétre rá. Hogy ez is muxless dologból fakadt vagy csak simán bugos volt, nem tudom.
Amúgy persze, egyértelmű hogy ezek a megoldások nem tökéletesek, de ugye nem olyan egyszerű megoldani. Én csak azt mondtam hogy hála isten nálam az optimus eddig még nagyon jól vizsgázott.
-
Abu: tehát ha jól értem, akkor a történetünkben az Intel a főgyökér. Továbbá a műkedvelők által hobbiból készített drivereken kívül ezek szerint egyéb segítségre nem számíthatunk. Hát ez ciki.
Tudod előjött a fíling, hogy ha ezt a cikket helyettem megírta volna valaki, és én elolvastam volna mielőtt megveszem a G500-ast, akkor mi lett volna... Na pontosan EZÉRT írtam meg
-
Valahogy éreztem, hogy az Alienware-rel nem lenne gond. Sokáig tervben volt, hogy magasról nemérdekel a 200k keret, és veszek egy Alienware notit, kerül amibe kerül. Végül letettem róla, mert mind a szállítás, mind a garanciális ügyintézés problémás lett volna, nem beszélve a horror árról.
Itt köszönném meg a cikked, egyébként, nagyon nagyon sokat segített
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest