Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
jo vannak kivételes esetek, de ddr3 2-4-et szereti...
és akkor még arrol nem is esett szó, amikor kijöttek az első ddr3-mas lapok (mostanában már nem nagyon találkozok ezzel) a modulok sorrendje se volt mind1, kül. alapon is hibáztak ugye...fLeSs: azért mondtam, mert főleg P35/X38-ban ez nagyon visszafogja a tuningot...
-
Achill3uS
nagyúr
ezzel én tökéletesen tisztában vagyok, csak ha már tuningról beszélünk tudod, hogy hajthatatlan vagyok
nálam P5E3 Premium-ban 1.90v-n memtest stabil 2000mhz-en 8-8-8-24-ben akkor nem értem, hogy az elvileg jobb ramkezelésü 790i-ben neked miért nem... de sztem megválaszoltad, a slotokban lehetett a dolog bukó része, minden ddr3 lapban (főleg intel-ben) 2-4ben kell őket használni, kül. még alapon is képesek egyes hibázgatni..."Az 50e-es ár sztem túl alacsony" most akkor ezt olcsonak tartod? v én nem értem

-
Achill3uS
nagyúr
érdekes, nekem nem kicsit ment jobban a 2000mhz-es kit X48-ban... melyik slotokban néztétek? subtimingok auto-n voltak vagy kézzel állítottatok valamit rajta?
de ettől függetlenül, best buy lesz ha annyi lesz az ára amennyit a verebek csiripeltek (1600-as ocz, corsair körül)
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
nálam P5E3 Premium-ban 1.90v-n memtest stabil 2000mhz-en 8-8-8-24-ben akkor nem értem, hogy az elvileg jobb ramkezelésü 790i-ben neked miért nem... de sztem megválaszoltad, a slotokban lehetett a dolog bukó része, minden ddr3 lapban (főleg intel-ben) 2-4ben kell őket használni, kül. még alapon is képesek egyes hibázgatni...