- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
jo vannak kivételes esetek, de ddr3 2-4-et szereti...
és akkor még arrol nem is esett szó, amikor kijöttek az első ddr3-mas lapok (mostanában már nem nagyon találkozok ezzel) a modulok sorrendje se volt mind1, kül. alapon is hibáztak ugye...fLeSs: azért mondtam, mert főleg P35/X38-ban ez nagyon visszafogja a tuningot...
-
Achill3uS
nagyúr
ezzel én tökéletesen tisztában vagyok, csak ha már tuningról beszélünk tudod, hogy hajthatatlan vagyok
nálam P5E3 Premium-ban 1.90v-n memtest stabil 2000mhz-en 8-8-8-24-ben akkor nem értem, hogy az elvileg jobb ramkezelésü 790i-ben neked miért nem... de sztem megválaszoltad, a slotokban lehetett a dolog bukó része, minden ddr3 lapban (főleg intel-ben) 2-4ben kell őket használni, kül. még alapon is képesek egyes hibázgatni...
"Az 50e-es ár sztem túl alacsony" most akkor ezt olcsonak tartod? v én nem értem
-
Achill3uS
nagyúr
érdekes, nekem nem kicsit ment jobban a 2000mhz-es kit X48-ban... melyik slotokban néztétek? subtimingok auto-n voltak vagy kézzel állítottatok valamit rajta?
de ettől függetlenül, best buy lesz ha annyi lesz az ára amennyit a verebek csiripeltek (1600-as ocz, corsair körül)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jogász topic
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest