Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple iPhone 17 - alap
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Achill3uS
üzenetére
nem tudom, az nForce chipset hogyan sáfárkodik a tRD-vel, az én P35-ös lapom tényleg elég idiótán csinálja - lehet, hogy itt is valami hasonló miatt nem lett gyorsabb azonos FSB mellett a magasabb órajel...
kenny: minden bizonnyal menni fog - a hátránya csak annyi, hogy ha mégsem, akkor nem tudod kin számon kérni.
-
fLeSs
nagyúr
a proci felől nézve az elsőben és a harmadikban néztem.
a subtimingok autón maradtak, ahogy észrevettem azok folyamatosan csak növekedtek ahogy emelkedett az órajel. gondoltam jól vannak azok, ha még azokat is egyesével kikísérletezem, akkor egy élet alatt sem végeztem volna, nem ez a célja egy ilyen tesztnek.Az 50e-es ár sztem túl alacsony, de ezt kaptuk a CSX-től.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Linux kezdőknek
- Interactive Brokers társalgó
- Arc Raiders
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B550-E GAMING Wifi
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Asus TUF B450M Plus II használt eladó.
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)