Új hozzászólás Aktív témák
-
asturel
őstag
Nekem sincs, csak azt hittem ez az app ami a kepen volt, mint irtam raadasul meg rosszul is mukodik, ESC+Print screent ir, hogy nyomjak kozben esc+pause -t kell.. mire erre rajottem es hiaba uninstallaltam a progit tobbet nem mukodott pnp a billentyuzet
es meg a rapoo oldalan is ezeket a kombokat irjak..
-
lexter00
őstag
Igaz hogy nem bill de Rapoo ezt az egeret néztem ki csak kb semmit se tudok erről a cégről milyen tapasztalatok vannak a cégrő és az egereiről?Előre is köszi
-
szelidori
csendes tag
Hát megoldódott a probléma.
Balkezes vagyok, ezért átállítottam balkezesre az egeret. Valamiért ebben a pozícióban nem tud annyi mindent, mint jobbkezesen. Most visszaállítottam és bénázok jobb kézzel.
Lehet, hogy valami úton be lehet állítani bal kézre úgy, hogy mindent tudjon, de még nem jöttem rá.
Egyébként tökéletesen működik és persze nagyon szép. Ha jobbkezes vagy, ajánlani tudom. -
-
t.imi
addikt
-
Sk8erPeter
nagyúr
Áhh, bocs, rosszul fogalmaztam, nem az volt a lényeg, hogy "kitaláltak" oda egy új gombot, hanem hogy szerintem nem túl ésszerű helyre tették, lényegében majdnem egymás mellé, csak az egyik egy sorral lejjebb került. Pedig szvsz jobb lett volna odapakolni a Num Lock-ot, ezt a gombot pedig arrébbtolni, mondjuk a szélére, vagy ilyesmi.
Na, de ettől függetlenül mindenesetre azért tetszetős billentyűzet, sőt, ilyen mini kategóriában én nem nagyon láttam még jobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest