- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szelidori
csendes tag
Hát megoldódott a probléma.
Balkezes vagyok, ezért átállítottam balkezesre az egeret. Valamiért ebben a pozícióban nem tud annyi mindent, mint jobbkezesen. Most visszaállítottam és bénázok jobb kézzel.
Lehet, hogy valami úton be lehet állítani bal kézre úgy, hogy mindent tudjon, de még nem jöttem rá.
Egyébként tökéletesen működik és persze nagyon szép. Ha jobbkezes vagy, ajánlani tudom. -
szelidori
csendes tag
Megszereztem!!!
A billentyűzet nagyon király, kényelmes, nagy gombok, a félreütés veszélye nélkül.
Megvettük hozzá az 5G-s egeret is. Nem akad össze a két eszköz, stabilan működnek.
de akad egy kis gondom, nem tudok az egérrel kijelölni, illetve odébb húzni dolgokat.
Próbáltam a programjával beállítani, de nem jutottam semmire.
Légyszi, ha van ötletetek, mia a baj, írjatok! -
szelidori
csendes tag
Hello Mindenki!
Nekem is bejön a Rapoo billentyűzet. Néztem hozzá egeret is, (3710P) de ez 5 Ghz-es.
Akkor most az egér usb stickje viszi a billentyűzetét, vagy tele kell tűzdelnem a gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Magisk
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest