- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Play - játék az árakkal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci79
senior tag
Bizony!
Az a sok "behalt" hirdetés. Az eladó le sem sz_rja már, de még kint van a hirdetése. Vagy mikor a tapló beírja, hogy elkelt. Azután meg lelép. Törlésre már nem telik az amúgy is szűkös IQ-jából.Az átutalásos írásodra:
Vannak férgek mindenhol. Szerencsére itt kevés nagyon. Hál' istennek jók a tapasztalatim ilyen téren. Pro és kontra. De nagyon oda kell figyelni, hogy kinek is utalsz át pénzt. Akiknek utaltam, azoknál nem is volt kérdés, hogy utalhatok vajon neki.
Ha meg viszonylag új volt, akkor "lenyomoztam" egy kicsit az illetőt. Ilyen egy alkalommal volt. A felhasználó névből és e-mail címből kiindulva még a lakcímét és telefonszámát is megtudtam. Még pár haverjának is megtudtam 1-2 adatát. Illetve, hogy hol szokott "bóklászni" a srác. Fénykép szintén lett a névhez.
Utalj nyugodtan, de csak nagyon körültekintően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest