-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
VoidXs #99520 üzenetére
"a saját rendszerükön vaktesztelem őket, mind buknak, de mindig megmagyarázzák, hogy fáradtak, rossz volt az idő, izgultak, bármi" - ez nagyon megvan nekem is. Aztán mindenféle kifogás közé még az is tartozik, hogy elment kint egy autó/repülő, rendetelenkedik épp a végfok ezért nem hallani stb.
Véleményem szerint ez arról szól, hogy őket ez érdekli, aztán fontos, hogy a csúcsot vagy a közelit birtokolják, mellé természetesen kellően szakértőnek tűnve sznobkodjanak.#99524 hcl : ott is bele lehet futni pár érdekes / drága mutatványba. Ittam már egyiptomi "méz sör"t, kis szériás belga apátságbeli sört, cseh kézművessört, gyümölcsös török sört; barnát, vöröset, sőt, nemrégiben fehér sört is (az még van is otthon most nálam)
Az a pechem hogy ami itthon kapható pont lefedi azt a réteget, amit nem iszok. Ahhoz hogy valami érdekeset kapjak, Törökországba, Cseh országba (de minimum isszlovákiába) Németországba vagy Belgiumba kell menjek, mert itthon még csak nem is hallottak róla.#99527 tope : Bizony jól lementek, de ha belegondolok akkor épp ideje. 2011-ben mikor kinéztem az első SSD-t, akkor 64GB-osat lehetett kapni 25 ezer ft körül, ami már akkor az volt, hogy "végre elérhető áron". Ahhoz képest most 6500ft-ért újonnan 240GB-os bontatlan garanciás SATA SSD van, bár, hogy úgy mondjam el is várható, ha összehasonlítom, hogy a HDD-k nagy BOOM időszakában 12 év alatt mi történt (1999 és 2012 között mondjuk --- 2012-ben olcsóbban vettük a 2TB-os HDDket, mint 1999-ben a 2GB-osokat), akkor ez sem kapacitás növekedésre sem árcsökkenésre nem az igazi még. Igaz, szerintem még most nagy SSD BOOMnak csak az elején vagyunk.
-
Pikari
veterán
válasz
VoidXs #99538 üzenetére
Meglehet. Köszönöm a tippet. Egyelőre nem gyanakszok ilyen drasztikus hibára. Majd kipróbálom VGA kábellel, hátha azzal nem csinálja. Ha azzal jó, akkor rendelek egy display port kábelt neki, végülis csak 1-2 ezer ft.
Ja, azt elfelejtettem megemlíteni, hogy csak bizonyos minták esetén csinálja. Nem általános a jelenség. Eddig 1 kép, 1 weboldal, és 1 film volt két hónap alatt, ahol ezt csinálta. Sehol máshol. Viszont ezeknél nagyon zavaró.
-
Pikari
veterán
válasz
VoidXs #99533 üzenetére
Viccen kívül, nekem a kék részek kicsit remegnek a monitoron animáció esetén, illetve ha kék alapon animáció mozog a képen, akkor egy frame erejéig zöld szmötyi van a háttérben.
A régi monitorom nem csinálta. Lehet, hogy DVI helyett Display Port kábelre kéne kötnöm, és megjavulna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged